Германска нова медицина - 8 тема

• 119 331
  • 884
  •   1
Отговори
# 75
Да,минава.Конюктивитьт е лечебната фаза.
А да ли е заразен, както казват лекарите?

По принцип не. При ГНМ няма зарази.

# 76
Това трябва да се пише с големи букви. И да се пише по тениски, листовки, графити и т.н.

# 77
...
Щастлива съм, че все повече хора научават за ГНМ и започват да я разбират. Именно днес ми се обадиха от Франция да ми кажат, че една българка в Италия (атомен физик), до която са стигнали моите преводи, е посрещнала спокойно диагнозата си Рак на дебелото черво.

може ли повече инфо
благодаря

# 78
Повече инфо относно кое?

# 79
Относно цитираната от вас жена и развитието на заболяването
след "спокойното приемане на диагнозата"

# 80
За момента не знам как се развива заболяването, не съм питала. Знам само, че жената е имала намерение да каже на лекарите: "Ако ще се умира, то поне да е без ваша помощ". Не се притеснява от заболяването си, разбрала е причините и е започнала да търси лекари, практикуващи ГНМ чрез АЛБА (организацията на ГНМ в Италия).
Това е всичко, което знам.

# 81
ОК, благодаря
би било интересно, ако може и е уда4но, да кажеш след време как се развиват нещата
дано има късмет и се оправи

# 82
Здравейте!
През последните няколко седмици учителката на дъщеря ми отсъстваше от работа и вчера ни дадоха писмо с обяснение, че са й открили рак на гърдата. Нямам представа кой от двата вида рак е. Много тъжно ми стана за жената, какво ли е преживяла, толкова е млада, няма деца все още, всички много я харесват и уважават. Иска ми се да й помогна, но не виждам как би се заинтересувала от алтернативна медицина. По стечение на обстоятелствата я чувствам много сантиментално близка и след тази новина така ми се е свило сърцето, че се чудя как аз самата да се разсеям.
   Моля се, да е току-що навлязла в решена фаза (ако е на млечната жлеза, не съм много сигурна какво да мисля) и оперативно само да й "помогнат" с изрязване на тумора, преди сам да е започнал да се разгражда (в писмото казват, че ще я оперират възможно най-бързо). ...И разбира се да е спокойна и без вторични страхове и конфликти. (Писала съм и преди, че познавам жена, с която преди много години точно така се е случило и сега си е в чудесно здраве.)
   Повечето родители тук са шокирани и смятат, че всичко е съдба, с която ние нямаме нищо общо, освен да я търпим.  
   Може да ви се стори неясен или излишен постът ми, но аз се радвам, че споделих с вас.
   Благодаря ви за вниманието! Бъдете здрави и спокойни!

# 83
И аз имам учители, които си отидоха с рак. И въобще когато между хората има духовна връзка после липсата им се усеща, много е тъжно...
Аз много пъти съм правила една и съща грешка, да насочвам хората да търсят алтернативни методи и всеки път стигам до един и същи извод. Който търси намира. Просто човек трябва да е стигнал до там, че да приема друга непопулярна информация, да не кара по утъпканата пътека.
Дано вашата учителка успее да преодолее препятствието и да остане с вашите деца още дълго време. Такива обичани учители вече рядко се намират.

# 84
Предното горно ляво зъбче на сина ми (2 години) потъмня видимо за 2 седмици. Започна от вътрешната страна от основата надолу и после от външната страна от отдолу нагоре. Сега е еднакво равномерно тъмно навсякъде. Така е вече две седнмици. Забелязва се без човек да се вглежда.
Първоначално си мислех че може да го е наранил, редовно като тича се спъва и пада по нос.
На лекар не съм го водила, не ми се и иска. Но положението не ми харесва много. Някаk ми е неспокойно. Confused Затова и реших да пиша тук. Може да има някой който да е чел нещо някъде или да има подобен опит.
Mисля че болка няма, ръба си ябълки без проблем.
Ще се радвам ако някой сподели нещо.
Да добавя, че на дететo не му е даван флуор или други разни химии.

# 85
Camino , благодаря! Дано успее!   bouquet
 Lolita007 , дъщеря ми на една годинка и половина падна на предното си горно зъбче. Тогава плака много. След време зъбчето просто потъмня - отвън видимо, ако се загледаш, а отвътре още повече! Не я боли, и тя си яде спокойно ябълки, просто е малко по-тъмно. Оттогава не се е променило. Надявам се новопорастналото й да е беличко отново, защото за сегашното вече не се надявам, че ще избелее. Само това мога да споделя аз.

# 86
  • София
Christian,nenaatoa или някой друг от знаещите във форума би ли ми изяснил смисъла на следния пасаж :" „Астмата ” засяга бронхиалната мускулатура, която реагира като двигател, т.е. не е в състояние да мръдне или да се движи - конфликт на страх в обкръжението.
Страх в обкръжението може да бъде преживян само от мъже или от жени в менопауза."
Цитатът се намира в началото на СБС Бели Дробове от сайта за ГНМ. Не разбирам как да тълкувам това,понеже е известно, че не само възрастните в менопауза , но и децата ,както и хора от всички възрасти страдат от астма. Нещо извадено от контекста ли има или аз недоразбирам това?

# 87
Цитатът няма предвид само мъже и жени в менопауза, а мъжете (всички) и жени, които са в менопауза. Това е за бронхите и съответно за бронхиална астма. Освен нея има и ларингеална астма, чийто конфликт е свързан с уплаха. Доколкото си спомням има и комбинация от двата вида астма.
Може да отвориш Научната таблица - Ектодерма - и да прочетеш за парализата на бронхиалната и на ларингеалната мускулатура.

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 17:16 от nenaatoa

# 88
  • София
Благодаря за отговора.Сега ми се изясниха нещата.

# 89
Има ли смисьл мамографията и какви рискове крие?
http://www.bmj.com/content/345/bmj.e4847

Общи условия

Активация на акаунт