Германска нова медицина - 8 тема

• 119 525
  • 884
  •   1
Отговори
# 495
Мили майки, ще направите едно от най-големите добрини за вас и вашите деца, ако спрете телевизията и филмчетата.  Peace
И да избягвате новините, мен много ме натоварват  Mr. Green

# 496

За да не съм съвсем извън темата, да се върна на стария си въпрос към ненатоа и какво стана с нейната позната с рак на дебелото черво

Не съм питала напоследък за нея и не мога да кажа нищо конкретно, но лично я видях през март (беше си дошла в България), ала нямах възможност да говоря с нея; поне на външен вид изглеждаше така, както я помнех от преди.

благодаря ти
известно ли ти е дали се е оперирала и дали прилага някакви терапии

Camino , съгласна съм с теб за Кристиян
аз мног пъти съм влизала в спор с него по различни теми
но именно там смятам, че беше напълно прав
за съжаление оставиха безнаказано авторите на някои гнусни изказвания като напр цитирания от мен по-горе

# 497
Здравейте, обясненията и теориите за болестите според ГНМ много ми допадат и вярвам в това. От известно време имам гинекологични проблеми и знам защо ги имам, но какво от това? Аз не знам как да си помогна, разбирам и знам причината, но толкова. Така и не разбрах какво да направя за да се справя с болестните симптоми.

# 498
Осъзнаването е първа стъпка към оздравяването  Hug
Доколкото знам у нас няма специалисти по ГНМ, а и май основната идея е човек сам да се справи със заболяването си.
И аз така питах - как, как, но в крайна сметка открих, че когато си настоятелен с въпросите, идват и отговорите - понякога по странни начини  Hug
Ако някой ти каже да направиш "това и това", защото на него му е помогнало, то може и да не е нещото, което ще помогне на теб.

# 499
за елементарни проблеми може би
ама ако има огромен и агресивен тумор
и разсейки навсякъде и
запушване на целия хран. тракт както бе при
майка ми не виждам
как едно осъзнаване би помогнало

то не че трад. медицина и помогна

# 500
W'A'S'P'  Hug
Понякога нещата не са толкова прости, колкото изглеждат на хартия, да. Мога да говоря само от личен опит, въпреки, че не знам дали ще е от полза за човек с различни от моите мислене и настройка  Peace

# 501
Лечението и осъзнаването просто може да са и много закъснели, също така.

# 502

За да не съм съвсем извън темата, да се върна на стария си въпрос към ненатоа и какво стана с нейната позната с рак на дебелото черво

Не съм питала напоследък за нея и не мога да кажа нищо конкретно, но лично я видях през март (беше си дошла в България), ала нямах възможност да говоря с нея; поне на външен вид изглеждаше така, както я помнех от преди.
благодаря ти
известно ли ти е дали се е оперирала и дали прилага някакви терапии

За съжаление не знам, но когато имам възможност, ще питам.

# 503
Благодаря ти, ненатоа
Въпреки че поне за майка ми вече е без начение, рискът от рак в семейството ми си остава и бих искала да събера колкото се може повече инф по въпроса
Вече доста неща ми се изясниха като как и защо и се случи и каква беше ролята на медицината в това развитие
Но предполагам, че някои фактори все още ми се изплъзват

# 504
.
...
Вече доста неща ми се изясниха като как и защо и се случи и каква беше ролята на медицината в това развитие
.
Би ли обяснила, за мен е изключително интересно до какви изводи сте стигнали в тази насока. А и би било полезно за цялата тема.

# 505
.
...
.
Би ли обяснила, за мен е изключително интересно до какви изводи сте стигнали в тази насока. А и би било полезно за цялата тема.

няма общо с темата, но ще го напиша:

Скрит текст:
за мен виновна е съвременната "хуманна" медицина, благодарение на която майка ми бе подлъгана да приема статини повече от 10 год и разви всичките им странични ефекти, вкл и агресивен рак

със сигурност има намесени и др. фактори като гени, стрес, замърсена околна среда, лоша храна (тя до последно не се отказваше от сладко и тестено въпреки опитите ми това да се промени)

специално относно храната съм категорична, че тя имаше шанс, ако лекуващите я бяха окуражили да пробва хранене без тестено, сладко и нишестено
но за тях това бяха "интернет дивотии", независимо че ползват ПЕТ-скенера, който работи на същия принцип
иначе ето интересен линк по темата:
http://rdfeinman.wordpress.com/2012/10/15/targeting-insulin-inhi … -advanced-cancer/

да не споменавам агресивната химиотерапия, на която я подложиха и която според мен я съсипа допълнително и ускори развитието (а и чак в последствие се установи, че нейните ракови клетки не реагирали изобщо на отровата, с която я натъпкаха, но това не им попречи да продължават)

но всичко това бе нейн избор
тя имаше 200% доверие на тези хора, а не на мен, когато се опитвах да я убедя още преди 4год да спре статините и да си смени храненето
аз бях против химиото, но тя вярваше, че то е за добро, че лекарите не вредят

е, убеди се в обратното, за съжаление доста късно

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 10:13 от Анонимен

# 506
Благодаря за отговора.

Скрит текст:
Също смятам, че в основата на заболяванията са начинът на хранене, движението, стресът и възможностите за справяне с него, множеството излишни отрови, които човек поема, вкл. и многобройните лекарства и подобни препарати, от които често няма смисъл, но вредата е сигурна. Не вярвам и в химиотерапията.

# 507
моля

Скрит текст:
о, да
лекарствата бяха една торба
без желание да се пробва с диета

проблеми със стрес и липса на навик за елиминирането му

твърде много миризливи отрови под формата на силно ароматизирани прахове и омекотители за пране, атоматизатори за дома, препарати всякакви

колкото и лудо за звучи, за мен това също бе част от това, което се случи

# 508
Здравейте, не зная дали някой друг го е правил (и качвал), но успях да зашия субтитрите на филма за ГНМ.
Ето линк за сваляне
http://dox.bg/files/dw?a=4f1f092206
линкът ще бъде активен до 23.07.13

Моля, който го свали, да си признае, (за да не ме търсят само мен след време с въпроса "Ти ли имаше онзи филм със субтитрите на български?")

# 509

Моля, който го свали, да си признае, (за да не ме търсят само мен след време с въпроса "Ти ли имаше онзи филм със субтитрите на български?")

Благодаря, Мая! Признавам си - свалих го  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт