Германска нова медицина - 8 тема

• 119 496
  • 884
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
И аз го свалих Simple Smile

# 511
Мая много ти благодаря за субтитрите.  bouquet Филма е чудесен и си заслужава труда - ще отвори очите на още доста хора.

# 512
Здравейте, започвам да се интересувам от ГНМ, намирам я любопитна, обещаваща, но и доста сложна за схващане (от мен). Ако някой има мнение по случая, който ще споделя, би ли го изказал?

Млада жена-деснячка е диагностицирана със средно напреднал карцином на дясната гърда няколко години след травматично и несправедливо дисциплинарно уволнение, което е довело до много притеснения и накърнени амбиции и достойнство (особено, защото е било по "време оно", когато тия работи са били...знаете). Това може ли да се смята за достатъчно неочакван шок, който да породи именно такава реакция на организма? А защо след направена операция жената се възстановява? ОЩЕ ПРЕДИ да се диагностицира рака, жената е получила нова работа - това дали по някакъв начин е спомогнало за разрешаване на конфликта? А защо ракът е продължил да се развива, въпреки че тя успешно е започнаа нова работа? Конфликтът може би не е бил до-решен и "забравен", независимо от новата работа или що ли?? След операция и лечение жената се възстановява.

Мерси за мнения и извинете, ако намесата ми в темата не е адекватна. Това е само пример, но ако някой си направи труда да ми разясни неясните за мен моменти, много ще помогне за моето "образоване" по темата...

# 513
Christian приключи завинаги с участието си в този форум и желае на всички много здраве и успехи в живота.

# 514
Christian приключи завинаги с участието си в този форум и желае на всички много здраве и успехи в живота.

Sad

Същото му желая и аз   bouquet

А дали ще пише в друг форум?

# 515
  • Пловдив
E, ми то без него, тази тема няма да е същата...Как може да се свържем с него?

# 516
И аз желая на Кристиян здраве, дълъг живот и успехи! Благодаря Кристиян!
Дали можем да се свържем с него в друг форум? Благодаря и на посредниците!

# 517
  • Sofia
Съпруга ми явно е в някакъв конфликт, но не мога да разбера какъв.
Получава панически атаки. Водят го страхова невроза. Когато е в криза му изстиват ръцете и краката. Стават ледени. Няма апетит. Изпада в паника. Притеснява се, че е болен и не знае от какво. Изследванията показаха, че е здрав. След кризата се чувства много изморен и заспива. Казва, че когато спи се чувства добре.
Ходи и на психиатър. Изписаха му лекарства, но те като че ли не помагат, а пристъпите зачестяват.
Дайте съвет какво може да помогне?
Това активна фаза ли е или е лечебна?
Прочетох, че вит.С помага до известна степен при лечебната фаза. Сега отивам да купя.

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 10:22 от Ani Ka

# 518
Sad
Същото му желая и аз   bouquet
А дали ще пише в друг форум?

Съжалявам да го науча.
Поздрави на Кристиян от мен!   bouquet

# 519
Ще питам Крис има ли желание да пише в друг форум...  Peace

# 520
Идеята за друг форум е много добра...да си пишем само хора, които се интересуваме от темата. Ако има такъв, ще се радвам да участвам.

Аз просто се чудих, кога ли Кристиян ще вземе това решение. Той даже много издържа тук.  Peace

# 521
Отдавна не бях влизала в темата, съжалявам, че Кристиян си е тръгнал, макар и да не се учудвам - то не бяха несправедливи банове, не бяха нападки, не беше чудо... Без него няма да е същата тази тема...

Ако някой си пише с него, моля да му предаде и моите поздрави, пожелания за всичко най-добро и благодарности за помощта през изминалите години   bouquet

Скрит текст:
Преди време имаше един по-алтернативен форум, в който май и Кристиян пишеше по едно време, но в момента гледам не е функционален. Идея нямам от колко време и дали е временно, мнооого отдавна не съм влизала (а и паролата не знам дали си помня). Ако се преместите някъде, моля ви драснете ми едно ЛС да не ви губя съвсем дирите  Hug

# 522
  • Бургас
Поздрави на Кристиан и от мен!  bouquet
Много ще липсва в темата.

Може ли и на мен ЛС,ако се преместите някъде!

# 523
тая тема е безсмислена без Кристиан Sad 
но не му трябват лъжи и обвинения,нито битки с вятърни мелници  Tired
Благодаря за всяка дума,която си ни дал,Кристиан   bouquet

не ме забравяйте и мен,ако се местите  Praynig

# 524
  • Варна
Здраве и успех и от мен на Christian!
Моля, уведомете и мен, ако се отвори друга дискусия с негово участие.

Общи условия

Активация на акаунт