Германска нова медицина - 8 тема

• 119 478
  • 884
  •   1
Отговори
# 540
Christian , i az bih jelala da Ti blagodaria za okazanoto sadeistvie i pomosht ! Predi 2 god.,kogato se poiavi rak i na 2-rata garda veche sas poznanieto za GNM prieh neshtata mnogo po-spokoino  ...saglasih se na operazia ,no otkazah himio i hormonalna terapia ,vapreki natiska na lekarite ... i sam dobre Simple Smile

# 541
Molia vkliuchete i men ako ima nova tema s uchastieto na Christian!

# 542
Кристиян го няма вече и няма кой да продължи делото му.
Васил Левски си заминава от този свят и е нямало кой да продължи делото му.
Историята изобилства с подобни примери.

Ето защо, предлагам да стоим и да чакаме следващия месия, който да мисли вместо нас и след това да ни освободи от всичките ни грижи и проблеми, докато ние "блажено" се наслаждаваме на нашия дълбоок зимен сън ...

# 543
Мдаа, много по-лесно е някой наготово да ти каже какъв ти е проблема, отколкото да се вгледаш в себе си и да опиташ да се опознаеш...

# 544
  • На Дунава
winnen, безкрайно се радвам, че си намерила силата и вярата да се справиш, и че си добре!   bouquet

# 545
Ами да, разбира се, че е по-лесно, когато някой с опит ти даде насока! Понякога нещата са толкова задълбали, че е трудно да се усетиш откъде тръгват. В други случаи има притеснение, елемент на спешност и т.н. Да не говорим, че често тук в темата се консултираме не за себе си, а за децата ни, в чиито главици и да искаме не винаги можем да влезем. Както и за други близки. И много рядко (да не кажа никога) някой е казвал наготово какъв е проблемът. (Само)иронията в случая ми се струва неуместна. Разбира се, че ще продължаваме и сами да се опитваме, но че Кристиян много ще липсва тук, това е безспорен факт. Както и избирателното модериране на форума.

# 546
  • София
Предлагам още един вариант за запазване и разглеждане на Българския сайт в офлайн режим - пакет, съдържащ копие на сайта плюс търсачка и инсталатор/деинсталатор. Програмата е за Windows и е тествана със следните браузери: Mozilla, IE8+, Chrome, Opera и SeaMonkey. Предполагам, че ще работи и на други разпространени браузери.

Ако имам възможност и интерес от ваша страна, при обновяване на сайта, бих могъл да пусна и нови версии.
Ако имате някакви проблеми с програмата или въпроси, пишете ми на ЛС.

Download

П.П. Ако сте изтеглили файла преди 15:00 ч., изтеглете го отново!

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 16:19 от amicidignm

# 547
Съжалявам, не съм искала да засегна никого с изказването си  Hug
Наистина беше самоирония - много исках помощ, но така и не бях готова да я приема. Ставаше въпрос точно за детенцето ми. В крайна сметка осъзнах, че аз съм в основата на проблема - работих върху себе си и смея да кажа, че се получи  Peace

# 548
Кристиян го няма вече и няма кой да продължи делото му.
Васил Левски си заминава от този свят и е нямало кой да продължи делото му.
Историята изобилства с подобни примери.

Ето защо, предлагам да стоим и да чакаме следващия месия, който да мисли вместо нас и след това да ни освободи от всичките ни грижи и проблеми, докато ние "блажено" се наслаждаваме на нашия дълбоок зимен сън ...
Ти си втората или трета, която пише за Кристиян като за умрял човек. Моля ви, изразявайте се по-ясно! Или пък аз не съм разбрала... няма да пише в интернет по някаква причина или... пази Боже! Изяснете, моля ви!

Ами няма да е лесно, пак избраните ще получават правилните съвети, другите ще "духаме супата"...

# 549
Ами да, разбира се, че е по-лесно, когато някой с опит ти даде насока! Понякога нещата са толкова задълбали, че е трудно да се усетиш откъде тръгват. В други случаи има притеснение, елемент на спешност и т.н. Да не говорим, че често тук в темата се консултираме не за себе си, а за децата ни, в чиито главици и да искаме не винаги можем да влезем. Както и за други близки. И много рядко (да не кажа никога) някой е казвал наготово какъв е проблемът. (Само)иронията в случая ми се струва неуместна. Разбира се, че ще продължаваме и сами да се опитваме, но че Кристиян много ще липсва тук, това е безспорен факт. Както и избирателното модериране на форума.
Много добре си го написала. И опит е нужен, и подходящото образование също, въпреки, че има хора и без медицина стават добри в ГНМ... На мен лично ми е трудно... пълна загадка ми е един огромен шок преди много години, който не ми се отрази, единствено си го обяснявам с Божията намеса или може би ГНМ има отговор, кой знае... Предполагам под моделиране си имала предвид, всеки сам да отсява истината от плявата. Simple Smile

# 550
Кристиян има перманентен бан да пише в този форум, пише го по-назад в темата. В тази връзка беше и коментарът ми относно модерирането.

# 551
А аз мисля, че с модерирането на Кристиян му направиха огромна услуга...  Simple Smile   Много истини пишеше, не умееше да се спре сам и това можеше да му навреди...  Peace

# 552
Кристиян има перманентен бан да пише в този форум, пише го по-назад в темата. В тази връзка беше и коментарът ми относно модерирането.
мерси за уточнението, за съжаление тези, които имат власт да модерират се изживяват много на високо, все едно "министерство на информацията"... Peace

# 553
Жалко за Кристиан. Винаги е давал полезна информация, която дори някои да не могат да я приемат изцяло те кара да се замислиш, да прочетеш за другата страна на нещата. За съжаление отворените хора неминуемо се срещат с тесногръдие и неразбиране, на екземпляри които не виждат по далеч от носа си. Отдавна този форум ми е паднал в очите и влизам все по-рядко.

Само като идея, защо не си направите един форум за ГНМ , ваксини и алтернативни лечения? Един хостинг на година не струва милиони. Има редовно пишещи хора тук, а съм сигурна , че и редовно четящите ще се включат да се събере сумата за хостинг за година. Поне ще пишете каквото си искате и никой няма да ви пречи.

# 554
Да ви следя идвам. А понеже не съм чела отначало, нямам време в момента, но попаднах на едни продукти, немски, на фирма ASAM. Някой ползвал ли ги и впечатления? Четох какво съдържат... Не е основно природни продукти както изглеждаше, но една позната ми твърди, че много добре действали, а аз имам спукана вена и искам да ползвам нещо добро и полезно за организма си.

Общи условия

Активация на акаунт