Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 829
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Фрагман няма  Naughty

Бланче, нали правилно съм разбрала, че зад АЛЮ ХАЛЮ пише - СМЪРТ  Shocked

# 586
Да, ölüm - смърт.

Много странно, стана петък вечер, а няма фрагман. Чак взех да се тревожа да не врътнат някой номер като да няма серия???

# 587
Айй, Халю много страшен Shocked Все си мисля, че ако ги облече тези дънки и качулката върху анцуга, с който ходи до пристана, ще добие размерите на качулатко.  Joy

# 588
Ох, станах разногледа от проблеми, влизам само набързо от време навреме да ви прочета, че да ми светне малко
Никъде фрагман, само това

Son 23. Bölüm

İran’da aranan Aylin kaçmaya karar verir. Leyla’nın oğlu Mehdi’yi de yanına alarak sınıra gitmek için yola çıkar. Aylin ve Mehdi’ye Simon yardım edecektir. Leyla Selim’in izini sürmeye devam eder. Yorgo’nun verdiği adresten Selim’in kaldığı yeri bulur. Leyla Selim’i bulduğunda onları bekleyen başka biri daha vardır. 11 Haziran Pazartesi Akşamı Saat 20.00'de Atv'de

# 589
Айлин, която се издирва в Иран, решава да избяга. Взимайки със себе си сина на Лейла Мехди, тя поема към границата. Саймън ще им помогне. Лейла продължава да проследява следите на Селим. По адреса, даден от Йорго, тя намира мястото, където е той. Когато Лейла намира Селим, там има още някой, който ги чака.

# 590
# 591

Снимките са много предполагам , че са  от фрагман  Peace

# 592
# 593
А сега здравейте  Grinning Hug

Изгледах и аз последна епизода  ooooh!
Според мен Байрактар-ов си заслужи похвалата , предаде много оригинално история , даже си мисля , че ако не беше той и с неговия почерк , тоя сценарии щеше да е пълен провал .  Peace  Любими образи са ми Кудредчик , Йорго / актьора много добре го прави този образ/ и Селим , но за него е ясно  Heart Eyes
Колкото и да се мъчим да предвидим хода на събитията е невъзможно , защото нямаме достатъчно инфо  newsm78  Няма как и да си отговорим на въпросите ако не ни дадат поне подсказка , но явно идеята е накрая да ни дадат готовите отговори  Thinking

От последната серия оз се питам например :
1. Защо Кудред и Саймън се опасяват Селим да не се е върнал в Иран . Какво го грози ако се върне  Thinking
2. Защо големия "професионалист"  даде пистолет на Халил пред дома на Айлин . Като сложиш оръжие в ръцете на някой е логично да си наясно , че може да го използва .
 И този , който държи Селим явно има нужда от него иначе до сега да го е убил .  Peace

# 594
По точка 1, Даж, от вчера се каня да напиша аз как съм разбрала нещата, но нещо все ме отвличаше. Та - защо за всички най-лошият вариант е Селим да е в Иран. Според мен няма нищо тайнствено, а просто оценка на турците за тази страна. Те явно се имат за много по-развити, а Иран - за диво място, на което, ако попаднеш, не се знае какво ще ти се случи. Или пък нещо от рода: ако някой изчезне или се загуби в Иран, ще е много по-трудно да бъде открит. Може би гледат на Иран като на тъмно място, разни народни милиции, не се спазват човешките права, лежат в затворите без съд и присъда с години, а и като си чужденец, как ще търсиш там човек. Нещо такова трябва да е...

# 595
ФРАГМАНА

http://www.youtube.com/user/sondizitv

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 22:00 от vivivi2

# 596
ФРАГМАНА

http://www.youtube.com/user/sondizitv

Ех,наѝ-после... момичета моля някоѝ да преведе  Praynig

# 597
Погледът на Айлин накрая ми напомня на Алев newsm78

Доколкото аз разбрах и обяснение имаме, ееееех, романтика

# 598

Лейла: Селим! Аз съм, Лейла!
Халил: Лейла-а-а!
Али: Виж, ако открия нещо... Ако намеря, че ти си в тази работа...
Халил: Не знам къде са нито Лейла, нито Селим.
Лейла: Ти си този мъж!
Халил: Какво?!
Айлин: Бате Али! Бате Али, сега ме чуй много внимателно какво ще ти кажа!
Халил: Но ако не спреш да ме преследваш, ще станат неща, които не исках да стават. Лоши неща!

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 22:49 от B l a n k a

# 599
 ooooh!, не било обяснение , а "ти си този мъж"

Общи условия

Активация на акаунт