Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 826
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
  • СТАНДАРТНО.
 Този, който вика "Лееейляяя" не е Селим. Мисля, че е Халил  ooooh! Неден, бе чоджум? Не аптън, олум сен? Как не ми се искаше да е той, ама.... ooooh! Sad

# 601
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Два фрагмана, за да може да си опъвам и двете ушенца нощес  Joy

Лена настина гледа като Алев. Определено се познаваме с г-н Качулка  Wink Питам се дали няма да задраскаме Лейла в понеделник.

Бланче, мерси за превода на фрагманите.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 22:51 от lacunababe

# 602

Али: Какъвто и да е гафът, който се опита да скриеш, ще го открия и ще го узная! Ако знаеш нещо повече за заминаването на Селим...
Айлин: Бате Али! Бате Али, сега ме чуй много внимателно какво ще ти кажа!

# 603
Погледът на Айлин накрая ми напомня на Алев newsm78

Може би защото е със сини лещи. И аз мисля,че този коѝто вика Леѝля е Халил а не Селим... Peace

# 604
[

Лейла: Селим! Аз съм, Лейла!
Селим: Лейла!
Али: Виж, ако открия нещо... Ако намеря, че ти си в тази работа...
Халил: Не знам къде са нито Лейла, нито Селим.
Лейла: Ти си този мъж!
Халил: Какво?!
Айлин: Бате Али! Бате Али, сега ме чуй много внимателно какво ще ти кажа!
Халил: Но ако не спреш да ме преследваш, ще станат неща, които не исках да стават. Лоши неща!

Олеле, аз настръхнах от тоя фрагман...сигурни ли сте, че това "Леееейляяяя" го вика точно Селим, че е неговият глас ?

Много по зловещ начин вика Лейля, сякаш е някой, който я мами, за да я нападне и убие...не може да е Селим...той тъкмо се е измъкнал, само му е до убиване на Лейла, вместо да бяга оттам...

Прави ми впечатление, че Халил се оглежда, сякаш е на място, където попада за първи път, като на непознато място - може би и той в същото време по онази схемичка нарисувана от Йорго се е досетил кое може да е мястото и е отишъл да провери...Двамата с Лейля попадат там едновременно и се натъкват на ....'Селим' ... newsm78 newsm78

Може да ме сметнете за досадна с вечното ми мрънкане за близнака на Селим, но не е ли логично той да е жив и да е затворил Селим. Ако Йорго го е отгледал тайно в това мазе, може онзи после да е пожелал да заеме мястото на Селим и да се е възползвал...може би дори затова се копаше онзи гроб в Сапанджа  newsm78

Абе луднах вече, не ми обръщайте внимание на теориите hahaha hahaha

# 605
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Лор, според мен се озърта, защото търси Лейла, а не защото му е непознато мястото.  Peace

По фрагмани едва ли ще разберем много (то на цяла серия нищо не хващаме), но за мен е радост, че аморето излиза от мазето. Дано остане жив и здрав докато видим и другия надпис SON Simple Smile

# 606
Поправих името в първи фрагман. Имената ги слагам "по усет", изобщо не съм сигурна на места, но карай да върви. Ще видим в понеделник.

Абе, Халил много престъпно гледа. Късмет, не знам дали е за утешение и изобщо какво ще го правиш.  Joy

Вижда ми се много нереално да разкрият загадката във фрагмана. На мен пък ми е много подозрително, че така ни набутват Халил...

# 607
  • СТАНДАРТНО.
 Ако близнака на Селим беше жив и целеше да му открадне живота, нямаше да се размотава толкова време, отдавна щеше да се върне и да скалъпи някакво оправдание за катастрофата и прочие. Това е човек, който има полза Селим да го няма, но не е близнака му.  Peace
 Бланче, не се притеснявай за Алю-Халю, ще намеря аз какво да го правя, той само да ми падне  Twisted Evil не луд, ами безакълен ще го правя  Mr. Green.

# 608
наистина Ленчето направи същата изумена физиономия, както Алев, когато видя човека-сянка преди да я убият

мамка му, кой е този бе, дето всички го познават и така се втрещяват като го видят.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 609
Хубаво, Късмет, разчитаме на теб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Изобщо кой би имал полза от това да държи Селим, но да не го убива? На кого и за какво му трябва Селим жив, но извън играта? Освен ако не е най-старата причина на света - страхът. Направил е нещо, но няма дупе да го довърши  newsm78

# 610
  • СТАНДАРТНО.
наистина Ленчето направи същата изумена физиономия, както Алев, когато видя човека-сянка преди да я убият

мамка му, кой е този бе, дето всички го познават и така се втрещяват като го видят.... #Crazy #Crazy #Crazy
Байрактаров е.  Mr. Green Като го видят се ужасяват, че ще снимат втори сезон  Joy

# 611

Байрактаров е.  Mr. Green Като го видят се ужасяват, че ще снимат втори сезон  Joy

Първо трети на Мелодията и тогава...  Flutter  Не се изпреварвайте, моля.

# 612

newsm10

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 613
във фрагмана Селим изпълзява по стълбичката току зад гърба на Халил #Crazy
 и той с качулка, ама синя Laughing
долу в мазето имаше ли такова якенце с качулка  newsm78

Ленчето явно се е добрала до Турция, ей...и тя се научи да минава границата като 2 и 2 =4 и направо на телефона да звъни на бате си Али.
Кой обаче знае, че тя точно там ще се появи, че да я причака...или я следят от Иран.

От Иран кой би могъл да я проследи - Кудрет ако имаше да и прави някоя мръсотия, нямаше да и спасява задника, когато онзи я беше завлякъл в пустинята.
Саймън ...да си остави рисуването на залези и да хукне да гони Ленчето - едва ли ?

Мисля си за друг вариант - Лена звъни на бате си Али да му каже нещо важно - обръща се и вижда точно бате си Али насреща с мобилния телефон на ушето...просто я причаква.

То може и Алев него да е видяла, пък и той не си даваше много зор да я издирва на следващия ден...
Да не забравяме, че в центъра на схемата на героите е поставен Али, ама ние някак по презумпция го изключихме от заподозрените, защото е Комсар, а и защото постоянно ни демонстрираше един интелектуален потенциал, свеждащ се до усукване на ушите... hahaha

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 23:20 от lor

# 614
  • СТАНДАРТНО.
 Лор, де толкоз акъл у бате ти Али.  Mr. Green А и ако беше той, Лена нямаше да се опули така, ами да му се израдва.
 Бланка, щом сме ги подкарали като по домова книга, да вземат и на Езел да врътнат още един сезон, барем разберем кой е на фара.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт