Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 825
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Лор, де толкоз акъл у бате ти Али.  Mr. Green А и ако беше той, Лена нямаше да се опули така, ами да му се израдва.

аз лично на мястото на Лена най-много бих се опулила, ако видя кака си Фериде - с черна качулка Joy Joy Joy

# 616
Благодаря за фрагмана и превода  Виви  Hug Бланче  Hug

На мен пък класъ на този дето вика Лейляяяяя ми прилича на Маджит  Rolling Eyes

# 617
Благодаря за фрагмана и превода  Виви  Hug Бланче  Hug

На мен пък класъ на този дето вика Лейляяяяя ми прилича на Маджит  Rolling Eyes

и на мен гласът не ми прилича на Халиловия...Халил има дълбок и по-глух глас..някак много музикално го пее тук това "Лееееейляяяя"

и аз съм навита за още един сезон на Езел Rolling Eyes Rolling Eyes

а пък това Байрактаров 3 серии преди Сон-а да ни каже че наистина Халил е злодеят - е, не, не го вярвам Crossing Arms

# 618
във фрагмана Селим изпълзява по стълбичката току зад гърба на Халил #Crazy
и той с качулка, ама синя Laughing
долу в мазето имаше ли такова якенце с качулка  newsm78

Ленчето явно се е добрала до Турция, ей...и тя се научи да минава границата като 2 и 2 =4 и направо на телефона да звъни на бате си Али.
Кой обаче знае, че тя точно там ще се появи, че да я причака...или я следят от Иран.

От Иран кой би могъл да я проследи - Кудрет ако имаше да и прави някоя мръсотия, нямаше да и спасява задника, когато онзи я беше завлякъл в пустинята.
Саймън ...да си остави рисуването на залези и да хукне да гони Ленчето - едва ли ?

Мисля си за друг вариант - Лена звъни на бате си Али да му каже нещо важно - обръща се и вижда точно бате си Али насреща с мобилния телефон на ушето...просто я причаква.

То може и Алев него да е видяла, пък и той не си даваше много зор да я издирва на следващия ден...
Да не забравяме, че в центъра на схемата на героите е поставен Али, ама ние някак по презумпция го изключихме от заподозрените, защото е Комсар, а и защото постоянно ни демонстрираше един интелектуален потенциал, свеждащ се до усукване на ушите... hahaha

И аз се опулих на качулката в първия момент като снемах снимки от фрагмана, затова ги постнах, но да- цветът е различен

Лена дали в Иран, дали напускайки Иран е разбрала нещо сигурно newsm78 , за да настоява да каже на АлиПък може и Халил да вижда в момента/ за комсара, сякаш нисичък ми се вижда, и тя нагоре гледа/

# 619

jap   Joy Joy Joy Joy

да красят и тая страница патките-интелектуалки   Laughing  убихте ме  Hug Laughing

Бланка  Hug  мерси за превода   bouquet

Не ме бийте, ама Селим изглежда така, сякаш не е трябвало да излиза от мазето  ooooh! То вярно че след тоя престой не можем да чакаме светски обноски, ама ми е направо страховит  Twisted Evil  Та се чудя дали не е 'близнака'  newsm78 Той си му беше дружка, ама ако вече не може да го контролира? Но пък кой извратеняк ще го въдвори там с лечебна цел  Shocked
Ако истинският близнак е оцелял, що ще го крие Йорго толкова години?

между другото, Лена на поляната май е с бретончето, а в сцената  Shocked е без...

# 620
Абе върти ми се една сцена в главата дето я даваха преди,Лена седеше в някаква стая с черна перука с бретон а малко по в страни от нея имаше едно дете което плачеше мисля и тя го викна при себе си и го гушна.. после погледна на горе и видя ,че има камери и това си беше.... Някоѝ сеща ли се??

# 621
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Да, сещам се. От трета серия е. Детето е Мехди.  Peace

Абе, това ти онова ти, за мен си е Халил. Изработиха ни точно като в ординарен крими роман. Най-очебийният го изключваш през цялото време, точно заради това, че е очебиен, блъскаш си главата в хиляди други посоки (иранска съпротива, градинари, гръцки пияници и умряла рода) и накрая си казваш - Знаех си аз, че съм проста, ама...  Mr. Green Добре ме изработи писарушко.
За което - евала де, но аз много много не си падам по такива пързалки. Всъщност според мен това ще се окаже гениалното във филма, че ни подхвърляха на сто страни, а ОНЗИ  Mr. Green ни е бил под носа през цялото време.

# 622
Или полицията им много бавно действа, или Лейлата е много скоростна- Халю я издаде, ама тя успя да открие Селим преди полицията нея Той що я издаде-щот му каза"ти си онзи мъж" newsm78 Нелогично  ми се вижда Това по-скоро е причина да й затвори устата в някое друго мазе  най-малко

# 623
Благодаря за фрагманите! Hug Heart Eyes
Халю си ми остава като топ заподозрян... поради липсата на някой друг, когото и Алев, и Айлин да гледат така еднакво шашардисани Shocked

# 624
Добро утро! Hug
Нямам думи за колажа- Япче  Hug шедьовър!
Да се отчета с обещаното с едно бързо включване, понеже съм офлайн

Двусмислено
Все по-зловещо взе да става в СОН-а,
а тук все по разгаря  се купона.
Една жена -началото на Края
големи опити да иде в рая.
А  другата със ужас във очите,
заплита още май конците.
КОй(я) е причината за всичко що се случва.?
Гадаем си ,но кой ли тук Улучва!

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 11:28 от nikita1

# 625
Ники, с приближаването на Края стиховете ти стават все по-апокалиптични  Wink
Поздравления отново за доброто попадение   bouquet

# 626
Ники  Hug  superuu а последният ред е разбиващ!   Heart Eyes  bouquet

# 627
  • планетата Земя и по точно до морето
Ох, утрепвате ме от смях!  Joy Joy Joy
А колажа е велик!  Joy Joy Joy

След последната серия, категорично се запрях на версията за близнака Йомер.  ooooh!

Предполагам е бил дълго в кома, после ходи с качулка, заради ужасни белези и за това и Айлин и Алев го гледат ужасени.

Примерно това обезобразяване и една кома го е довела до ужасно желание за мъст към Селим, който си живее охолно и безгрижно с жена и чоджук, че даже си има и бонус в Иран. Ако го е следил и в деня на катастрофата е видял най-сетне вариант да разбие уредения му живот и се възползва от ситуацията. А Бахман му е бил лесна плячка, да го изнудва да му пази Селим и да прави, каквото му нареди, както и Йорго откачил от чувство за вина.

Мисля си, че любопитната Алев отивайки във вилата е видяла не само Бахман и Селим, но и Scarface Йомер и това и изяде главата, както и на психото. Той пък следейки Алев е видял и вдянал, какво се случва. Така си обяснявам и напористото му желание да говори с Айлин в къщата.
Справка - думите на Халил, които Али аби чу и го поразиха.

А Алю Халю  Mr. Green научава от Алев и решава и той да яхне вълната и да се възползва от ситуацията, заради Айлин. Така както ни го представят в последните серии е толкова уплашен и не на себе си, че не допускам да е мозъка на всичко. Просто е набъркан и следва събитията, знае какво се случва и се паникьосва, че ако стане ясно, че е в течение, всичко за него губи смисъл.
Та така си подредих аз нещата за сега.

Абе гледам си го с голям интерес, а вас ви чета с още по-голям  Joy
Али аби си дърпа едното ухо, за това аз пък махам само с едно крило  hahaha

Все си виках, няма ли кой да му направи на комсяря ей туй, че да се забърза малко hahaha
Скрит текст:

Байрактаров ще стане супер новатор, ако до края ни покаже и кекс на Халил с призрака на Алев за по голям съспенс. И лееек бонус за нас - да го засече Фериде и на закуска да разкаже на аби Али, та най-сетне да се хване и за двете уши. Mr. Green
Извинявам се, ама ме заразихте... Joy

Бланка, Лакуна много благодаря за преводите !  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 15:16 от Ari888

# 628
Ари, много смислена и стройна теория, адмирации.   bouquet  Най-много ми харесва, че дава обяснение на безумно изненадания поглед на Алев, когато видя човека на вратата на лабораторията. Аз продължавам да мисля, че ако бе видяла Халил, щеше да се ядоса, а не да се изуми, защото тя така и така го подозираше, че е замесен, какво има да му се изненадва. По-скоро трябваше да се ядоса, защото се е доказала вината му. Но да - да видиш още един Селим на вратата и при това с белези по лицето, това вече би докарало изражението, което видяхме при Алев, както и на лицето на Айлин сега във фрагмента.

От друга страна в този филм нищо, ама абсолютно нищо не излезе ей така неочаквано и от нищото. Всяко едно нещо беше старателно подготвено предварително. Затова все повече се отказвам да чакам някой неизвестен човек. Лакуна има една теория, която вече изглежда все по-вероятна - че това е Халил, който е полудял - не образно, а буквално, развил е психическо заболяване. Тази сутрин търсихме някои доказателства по това. После ще напиша   Peace

# 629
  • планетата Земя и по точно до морето
Бланче Hug
Няма време за външен човек да е качулката и да го навържат в историята. А и нищо друго не ми се вързва така добре с многото детайли.

Не вярвам Халил да е основния мотор и да ни го набутват така ачик, ачик. Според мен в неговата сметка е съдействието с мълчание на Scarface Йомер и естествено убийството на психото, защото то си беше откровено такова. А и това, че издаде на секундата Лейля на полицията, си го обяснявам пак по този начин.
Жестокото убийство на Алев по пасва на качулката, а не на Халю.
И аз не изключвам психясването на Халил в резултат на свидетел и съучастник, пък даже и с мълчание.

Общи условия

Активация на акаунт