Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 851
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Единствено ме притеснява, че Таласъмовъта къща така и не стана ясно къде е. Джевдет хвана от летището такси и отиде у Таласъмови. А Айлин и Селен хванаха самолет до там. Йорго пък цялото разстояние пеша го мина по чертеж и каза, че е близо. Ама то знае ли се, луд умора няма, нали така?

Joy  няма как да бъде казано по-добре    bouquet   умрях от смях

# 526
Лакун,те наредени от луд,по-луд,няма логично действие, как да коментираме свързано, аз взех да се притеснявам, че с тая боза ще ни махнат от подфорума, щото романтиката от първа серия с кревата,  хич я няма. JoyНо накрая всичко ще бъде оправдано с романтичното сърце на Халю и не могат ни барна  Peace

Е с тоя смях,как да работи човек,Марице  Hug.
То работата мани,ама Лакун, глей да не забрайш  ютията Joy

# 527
Няколко пъти призракът на Алев напомни на Халил за обещание, което и е дал на пристана. Какво?  newsm78 /тая емотка досущ Али  Mr. Green/

Да си пие хапчетата редовно, но уви, не го прави!  Mr. Green

Лакунич, така погледнато, ако е бачкал на парче и за момента, много се връзва твоят сценарий.
Ама аз нали съм планирана и организирана, си мисля, от моя гледна точка как изпипано би трябвало да бъде това отвличане.
Обаче - всъщност много добре се е получило, всичко вървеше по план в началото. Гениално- обвиняват Селим че мисли с долната си глава и го отписват. Щом е тръгнал доброволно, не могат и да го издирват официално.До момента в който се разбра че Алю е издал местонахождението на Бахман.Тогава пращат качулката, която трябва да убие Селим и да го зарови в градината. Така с един куршум два заека, хем Али ще е укривал бегълци, хем и престъпление.

# 528
Мале, мале... страх ме е да прочета каква глупост съм написала   Joy

Сакън, пази си нервната система  Flutter

Ако изчистим незначителните елементи от филма, директно в коша отиват: всичко за Маджид, всичко около Селен, всичко около Бахман (просто един пазач на Селим, заменен после от Йорго). Дотук категоричното. За мен за боклука са още: всичко около Алпер, Джевдет, Нихат и Танер са части от второстепенна линия във филма, която приключи.
И пак си идваме на старото: Али, Халил, Кудрет и Асъм. Ако не е някой от тях, не знам... От тях махам с чисто сърце Али и Кудрет и остават Халил и Асъм. Все още не знаем мотивите на Асъм да се занимава с незаконно отвличане на учени. Може това да е част от нещо по-голямо. И да е използвал Халил и слабостта му, за да врътне плана...

Боже, сега аз не трябва да си чета написаното.

Не искам да развалям комичния каламбур, който се получи, но стана ясно къде е Таласъмовата къща. На място извън Истанбул е, до което от Истанбул се стига със самолет. И Джевдет пътува със самолет и после взе такси от летището, и двете девойки ходиха със самолет. Отделно стана ясно, че е някакво курортно селище на море. Много отдавна Селея беше писала, че регистрационният номер на колата на Асъм е от някаква област в Турция, която започваше с Б и завършваше на шехир. Май тази област беше номерирана с 11, докато Истанбул е 34.
Ако някъде държат Селим, за мен най-логичното е да е в Сапанджа. Но пък Йорго не би могъл да иде от Сапанджа до Истанбул пеша. Така че е в Истанбул.

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 16:20 от B l a n k a

# 529
Лакун,те наредени от луд,по-луд,няма логично действие, как да коментираме свързано, аз взех да се притеснявам, че с тая боза ще ни махнат от подфорума, щото романтиката от първа серия с кревата,  хич я няма. JoyНо накрая всичко ще бъде оправдано с романтичното сърце на Халю и не могат ни барна  Peace

Е с тоя смях,как да работи човек,Марице  Hug.
То работата мани,ама Лакун, глей да не забрайш  ютията Joy

Всичко е под контрол  Laughing Само тате ме гледа озадачено.
Но сега като му пусна серията ще ме разбере.

Помните ли около началото на сериала се говореше, че този път Ийит няма да е в ролята на този, който взима чужди жени и на гадняр, а обратното. Е, така погледнато значи още тогава са ни казали, че ще гледаме любовна история. Вярно, малко извратена, но все пак на романтичен постамент. А кой от показаните ни досега ще изземе обичайната роля на Ийит, ако той е прецакания. Ми само Халю остава. Обаче ние като първи патки - търчи, търчи та в конспирацията  hahaha Така че сме си баш за форума, но отново в dark side  Wink

Бланчеее, и кака Фериде Simple Smile Моля те, не я забравяй!

# 530
А,не ми махайте само иранската съпротива, тя ми е любима и пича дето отвлече Лена  с колата,дето забеляза Кудрет. Joy

Лакуна, аз съм късметлийка- хиля се сама,без наблюдатели. Peace

# 531
Е*** любовната история без любов.  ooooh!

# 532
Е*** любовната история без любов.  ooooh!

А, ,не Музо към Алев  Wink вярно-платоническа, но до къде го докара, умря ,заради любимата. Joy

# 533
Е, Бланче щом си гледала внимателно за къщата на Таласъма, приемаме че и кучето е отпадъчна история.

Знаете ли, че се сетих за филма АЛО АЛО, там за френската съпротива и Мишел от съпротивата...  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Е тоя нашия СОН може да си го прекръстим на АЛЮ АЛЮ или АЛЮ ХАЛЮ, както ви се хареса повече. С култова реплика "Какво направи, синко?!"

# 534
 rotfImbo

АЛЮ ХАЛЮ... тук сме обаче със Симон от съпротивата  Mr. Green
Естествено, че и кучето е от миманса. То един фургон народ за нищо не свършиха работа, та едно псе ли. А помните ли, че Асъм и не чуваше? Пък ся си чува като пич, даже и кат му шепнат. За апаратчето му нито дума от шеста серия насам.  Mr. Green

# 535

АЛЮ ХАЛЮ... тук сме обаче със Симон от съпротивата  Mr. Green

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Абе тоя Таласъм е скрита лимонка той.  Sunglasses Нищо му няма, само се прави. И кой сега го гони, като всички измряха? Прави се на жертва, там.

# 536
Образовахме се, да си признаем-  за шаха и Иран-за бита,съпротивата, колко са напред с техниката иранците, за земетресенията; за евентуалните конспирации и намеси в природата; за растенията,в частност слънчогледите и размножаването им и за онова рядкото растение от Америката, да не говорим музикално- на концерт бяхме на Селен, Мерпхуята творчеството му изучихме, че и в превод от фарси,сакън да не изтървем нещо  Joy а езиците за нищо ги нямахме, английски ли не бе, фарси, турси ,руски.
Само дет не разбрахме кво искат да ни кажат, ама нейсе- няма ни е за сефте  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 17:10 от nikita1

# 537
Само дет не разбрахме кво искат да ни кажат, ама нейсе- няма ни е за сефте  Joy Joy Joy

То те не знаят какво искат да ни кажат, какво остава ние да ги разберем.  Joy  Joy  Joy

Защо Кудрет и Саймън често повтарят, че ще е страшна работа, ако Селим е в Иран? Какво имат предвид? Селим направил ли е нещо на някого, та да не може да се върне в тази страна?

# 538

То те не знаят какво искат да ни кажат, какво остава ние да ги разберем.  Joy  Joy  Joy

Защо Кудрет и Саймън често повтарят, че ще е страшна работа, ако Селим е в Иран? Какво имат предвид? Селим направил ли е нещо на някого, та да не може да се върне в тази страна?

Е, как- малко ли направи- забремени Зелка, че и двойно,то без това филм нямаше да има Joy Joy Joy

# 539
Това ,онова ...но като свърши ще ни е скучно..? Hug

Общи условия

Активация на акаунт