Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 107

• 23 846
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Ами човекът (Байрактаров) си обоснова присъствието на всеки герой - защо е замесен, при какви обстоятелства, каква е личната му история (да не забравяме, че се запознахме даже с гаджето на Танер). Прекалено подробно ни обясни всеки един защо присъства в тази история и какви са мотивите му. При така изградения сценарий ми е много трудно да си представя, че ще изкара някой нов от ръкава. Братът близнак все още е само отражение в огледалото, вътрешният глас на Селим, така както Алев стана вътрешният глас за Халил.

Да ви кажа, въпреки че 90 % от подробностите нямат пряко отражение към основната история, на мен ми харесва, че ги има, защото изградиха много добра мистерия. Ние гадаехме за всеки един защо се е набъркал, предполагахме и в крайна сметка ни го показаха. Беше интересно. Но сега си мисля, че ни остана да разберем единствено и само главната загадка. А, и може би ще ни отделят последната серия за последствията - Селим се е върнал, намира нещата у дома си доста объркани, бате Али си дърпа ушите какво ще стане сега, след като Айлин се е сближила и с Халил...

# 556
А, забравих нещо много важно. Ето какво са описали в официалния сайт относно отношенията между Халил и Айлин (добре, че го има, да ни обясняват някои работи хихихи):

1. За вечерта, когато Айлин и Халил се целуват и той осъмва в леглото й, са написали: "Айлин и Халил преживяват едно романтично сближаване".
2. За разговора на Халил с брат му на сутринта: "Халил разказва на Али, че е влюбен в Айлин".
3. За следващата романтична сцена между Айлин и Халил - на дивана у дома й, Айлин е с червена риза, е написано: "Айлин казва на Халил, че е влюбена в него" и "Халил казва на Айлин, че е влюбен в нея".
Ако тази сцена не съм я превеждала лично, щях дълбоко да се усъмня в превода. То бива бива завоалирано изказване, но това вече би всякакви рекорди.  Grinning Grinning Grinning
4. За срещата на Лейла, Айлин и Халил в офиса (първата поява на Лейла): "Халил е разтревожен, че пристигането на Лейла ще развали връзката му с Айлин".

# 557
Здравейте! Hug
Нушлем, добре дощла!
Лор, липсваше  вчера Hug На питането ти, то остана само мъртъвци да възкресят и тогава лудницата ще е пълна. Joy
Късметче,като нищо да е човек от миналото,  може да се е забъркал в нещо в Иран ,Марица е права, дето писа за какво ли Саймън и Кудрет толкова се притесняват от присъствието му в Иран, не ще да е само заради Зелето.
Както казва Бланка, добре ни забавляваха с толкова герои и истории.Вече си чакаме черешката на тортата.И за сайта - добре,че обясняват,макар ,че са толкова конкретни и ясни  във филма Joy Joy
Хубав ден на всички  Hug

# 558
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох, ако не друго пада голяма забава.  Laughing Не знам на други места как възприемат филма, но при нас определено има ефект на комедия  hahaha

Визирам:  Laughing
Цитат
между другото, отсега нататък вече чуя ли нещо за "Амнести Интернешънъл" познайте с каква сериозност ще възприемам информацията hahaha hahaha
даже вече за Иран като слушам и каква огромна заплаха е за мира ме човърка едно недоверие Laughing Laughing, ама интернета им го признах

Бланче, така като те чета имам чувството, че екипа от сайта и този на филма не се познават много отблизо  Mr. Green Особено трета точка ми скри шапката  Joy

Днес чакаме фрагман. Да видим след него коя от ушните ми миди ще претърпи промени в цвета и големината си Mr. Green

# 559
Аз пък, чуя ли за граница- познайте  коя картинка ми изниква, но барем се образовахме как да отскачаме от Турция до Иран, ако не друго Mr. Green, с лаптопи ,разбира се, Wink да си държим връзка  Joy Joy JoyВъобще - мноого образователен филм, то с Езел кво беше- задобряхме само на покер и нищо друго  Mr. Green

Лакун, то тоз фрагман ,кво да го чакаме, по-добре да чакаме да ни го обяснят в сайта  Joy Joy Joy, а до тогава да поработим кат за последно, петъчно  Peace

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 12:36 от nikita1

# 560
Ами човекът (Байрактаров) си обоснова присъствието на всеки герой - защо е замесен, при какви обстоятелства, каква е личната му история (да не забравяме, че се запознахме даже с гаджето на Танер). Прекалено подробно ни обясни всеки един защо присъства в тази история и какви са мотивите му. При така изградения сценарий ми е много трудно да си представя, че ще изкара някой нов от ръкава. Братът близнак все още е само отражение в огледалото, вътрешният глас на Селим, така както Алев стана вътрешният глас за Халил.

Да ви кажа, въпреки че 90 % от подробностите нямат пряко отражение към основната история, на мен ми харесва, че ги има, защото изградиха много добра мистерия. Ние гадаехме за всеки един защо се е набъркал, предполагахме и в крайна сметка ни го показаха. Беше интересно. Но сега си мисля, че ни остана да разберем единствено и само главната загадка. А, и може би ще ни отделят последната серия за последствията - Селим се е върнал, намира нещата у дома си доста объркани, бате Али си дърпа ушите какво ще стане сега, след като Айлин се е сближила и с Халил...

newsm10 newsm10

Oх, разбира се- страхотно се забавлявахме...аз лично съм готова да гледам още един сезон с какви ли не измишльотини, само и само да продължи филма...

Само не знам патрона дали би издържал и лятото затворен в оная дупка, да чака септември да подновим търсенето му Joy Joy Joy

Честно казано на моменти така ме стяга шапката от любопитство и неизвестността, че чак имам чувството, че аз съм затворена в карцера на Йорго...

То...ако беше да сме двамката с патрона затворени, май нямаше да е толкова лошо всъщност Embarassed Embarassed Embarassed, пък Ленчето - нека си търси като си няма друга работа Laughing Laughing Laughing

Ники, с Езел си изплакахме очите, обаче тук голям смях падна за компенсация Wink

# 561
Леле, Лор, колко си алчна!  Joy И ние душа носим.   Hug

Ники, работи, работи. След фрагмана ти пускам задача да напишеш стихче по него. Знаеш, че имаш много фенове на поезията ти тук, а и скоро не си писала.  Wink

# 562
Лакун Hug
Благодаря за думите прекрасни,
за мойте рими тъй ужасни! Embarassed
Със риск голям за много срам,
ще трябва аз да си призная,
едва ли ще го разгадая. Joy Joy Joy
И може би ще липсвам днес,
но щом се ази  появя,
веднага ще се отчета. Peace

# 563
Ники   bouquet   Joy Joy Joy

# 564
Лакун Hug
Благодаря за думите прекрасни,
за мойте рими тъй ужасни! Embarassed
Със риск голям за много срам,
ще трябва аз да си призная,
едва ли ще го разгадая. Joy Joy Joy
И може би ще липсвам днес,
но щом се ази  появя,
веднага ще се отчета. Peace

Абе, уникална!  Joy

Виж ся, няма да го разгадаваш, а ще опишеш какви чувства поражда у теб като творец и видна патка  Mr. Green Фрагмана ще е просто повод, а не съдържание  Laughing ако ми разбираш тънката мисъл.

# 565
Друго ако не, поне въображението си разви/нти/хме здраво

Ако знаете какви филми почват да ми се прожектират в главата, само като чета някое ваше или мое предположение  hahaha hahaha

Аз пък, чуя ли за граница- познайте  коя картинка ми изниква, но барем се образовахме как да отскачаме от Турция до Иран, ако не друго Mr. Green, с лаптопи ,разбира се, Wink да си държим връзка  Joy Joy Joy

Тук например съвсем живо си представих как няколко мадами се разнасяме из Иранско омотани с чаршафите и с по един лаптоп под мишница и от време на време си викаме по скайпа -
"АЛЮ_ХАЛЮ, някоя намери ли дирята на патрона"
 Joy Joy

То...ако беше да сме двамката с патрона затворени, май нямаше да е толкова лошо всъщност Embarassed Embarassed Embarassed, пък Ленчето - нека си търси като си няма друга работа Laughing Laughing Laughing

Тук пък ми се привидя сцена, в която патрона се е покачил на стълбата и думка по капандурата викайки "Йоргоооо!!!", а аз отдолу го дърпам за крачола на панталона от страх да не би Йорго да доведе Ленчето и да ми наруши идилията....
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 566
Ах, чувствата ми са безброй
и те ще тръгнат кат порой,
премесен даже със градушка,
която бързо да очушка,
къде що види със качулки,
загледани във чужди булки.

# 567
Ах, чувствата ми са безброй
и те ще тръгнат кат порой,
премесен даже със градушка,
която бързо да очушка,
къде що види със качулки,
загледани във чужди булки.

hahaha hahaha hahaha      bouquet      bouquet       bouquet

Това е за първа страница!

# 568
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/madonna_konserine_unluler_akin_etti.htm

Кой е бил на концерта на Мадона.

Wink

Забрадката     Mr. Green     Качулката

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 15:18 от lacunababe

# 569
Ауууу, в последните три седмици положението ще излезе извън контрол.  Rolling Eyes

Аз пък да си призная, в този филм съм разконцентрирана между патрона и Кудретчик. Нямам против да му обеля едно портакалче.

Общи условия

Активация на акаунт