Земетресение

• 194 026
  • 3 989
  •   3
Отговори
# 405
Цитат
Споко, не било земетресение... Това, което сме усетили било бой в пернишка дискотека Simple Smile
Малко за разведряване (ако можете да го приемете така де...)

# 406
  • софия
и у нас се разлюля лампата на последното. то и столчето ми се разлюля...

# 407
Последното се усети доста силно и в Пловдив. Аз съм на 5-ти етаж .
И на 1вия го усетих, ама доста по-леко от първото..

Събрала съм 2 раници с НМЗ  Mr. Green Мъжо ако иска да спи.. мене малко ми трябва да си грабна децата и да се изсуля някъде с колата..

# 408
  • София
Има хора м/у блоковете.

# 409
При нас в Овча купел има, хем сме района с къщите. От 3 сутринта висят едни съседи вън, аз тук на отворен прозорец хем следя новини, хем следя тях. : )

# 410
Тук даже бибиткат... ако някой случайно не се е събудил още...

# 411
Не знам по последна инфо в сайта на международния център е 4.9 на мен това за регион като БГ не ми прилича на затихващи трусове Thinking

# 412
Не съм чела дотук темата много детайлно, защото досега бяхме навън. За протокола и в Пловдив се усети много, много силно и продължително първия път в 3. Гледам пише, че е продължило 10 секунди, но на мен лично ми се стори поне минута.

# 413
  • София
Отворих си сега скицата на апартамента - егати, в целия апартамент има само една вътрешна колона! Като го купувахме сякаш бяха повече...

# 414
Цитат
Споко, не било земетресение... Това, което сме усетили било бой в пернишка дискотека Simple Smile
Малко за разведряване (ако можете да го приемете така де...)
Аз пък прочетох, че било наздравица в пернишка дискотека.

# 415
  • Бургас
5.7
5.6
5.8
3.1
2.8
3.0
4.9

Не би ли трябвало трусовете да са по-малки?
Последното е 4.9  newsm78

# 416
Не знам по последна инфо в сайта на международния център е 4.9 на мен това за регион като БГ не ми прилича на затихващи трусове Thinking
Недей така де...Люлее ли още бе хора?

# 417
  • София
В София има много хора по улиците.Колите вървят като че ли е обяд

# 418
Не мога да разбера защо навсякъде го дават първото в 0.33 часа? Дори и да вземем предвид часовата разлика, то си беше в кръгъл час - 3.00 ч.?

# 419
  • София
При нас кучетата си траят, ама едно кукувица буквално ми кука в мозъка.... да не говорим, че сме до гробища и това е единственият звук, който чувам.

Децата спят. Не знам дали да ги будя. Съседите се изнасят и в момента с колите.

Общи условия

Активация на акаунт