Земетресение

• 193 980
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 570
След първия трус слезнахме пред блока. После тамън се качихме и легнахме и айде пак. Сега  пак сме в колата. Отказвам да се прибера.

# 571
Навън се съмва и птичките пеят зад блока, аз се опитвам да се успокоя, че е отминало най-силното.

И пред нас чуруликат, не са уплашени, дано това е на хубаво!

Е от какво да се притесняват точно пък те?

# 572
  • софия
на мен последното ми беше стерео, едно, че стола ми се разлюля, ами се и гледах в огледалната врата на банята и тя се клатеше

# 573
И аз не мога да спя, почвам да се смея на най-малките и тъпи глупости из нета и ФБ... Това пак е от стреса, хич не ми е смешно. Народа получи разстройство... Пуши ми се. изобщо ... яко лудница.

dollface, прочетох "всички пеят зад блока" и си рекох "брей, какви съседи имат хората!" ooooh! hahaha

Joy Joy

# 574
Бареков голям смешник - "Виждате тази стара сграда, Народното събрание, нищо й няма..."  ooooh!

Бареков - Независимо от коварния час на земетресението, държавата се е мобилизирала за 15 мин.........

А дали е така?????

# 575
"Всички са по улиците, работният ден може да започне СЕГА!"

Вкъщи аз съм кукувицата - всички заспаха, аз не мога.

Мъжът ми  хърка спокойно до мен, аз ту се хиля на глупостите във фейсбук, ту ме обзема паника. Дано няма повече силни трусове Praynig

# 576
...От БАН са изненадани от земетресението точно в Перник.
Е тва е, Перник отвръща на удара!
JoyБлагодаря,че разведри...  bouquet

# 577
  • София
...От БАН са изненадани от земетресението точно в Перник.
Е тва е, Перник отвръща на удара!

Е това вече ме разсмя
И мен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 578
  • софия
Уфффффф, под 6-6.5 не било силен трус, казват  newsm43
Ахххх, какви гадни кръгчета за сеизмичност показват на една карта за земетресения в района на Сф, но човекът ни успокоява, че е добре и наблюдават положението.
Тоя Бареков е егати си му си и мазньоча...

3 часа преди труса имало предупреждения.

# 579
Навън се съмва и птичките пеят зад блока, аз се опитвам да се успокоя, че е отминало най-силното.

Не да се притесняват, чела съм, че при катаклизми птиците отлитат от местата, където е имало силни земетресения даже и дни преди това и се надявам, сега да няма и да не усещат подобно нещо.  Peace

# 580
  • София
Само и единствено  Facebook  бил активен в началото, те реагирали най- навреме... Crossing Arms

# 581
Бареков голям смешник - "Виждате тази стара сграда, Народното събрание, нищо й няма..."  ooooh!

Бареков - Независимо от коварния час на земетресението, държавата се е мобилизирала за 15 мин.........

Той от време е оно е известен с това, че ПОИЗВЕЖДА новини. :Д

# 582
  • София
И пред нашия блок е митинг-пият си биричка хората, децата тичкат....Моите не помръднаха даже, и мъжа ми си заспа Mr. Green
Дано да няма поражения по сградата в която работя, че е над стогодишна.
Радвам се, че беше през нощта, каква паника щеше да стане в училището и ДГ, не ми се мисли.

# 583

3 часа преди труса имало предупреждения.

Какви предупреждения?

# 584

А мен това успя малко да ме разведри. ЗА птичките става дума.  Simple Smile Да и Бареков е забавен.  Whistling А как заваля, т.е. да не излизам.

Общи условия

Активация на акаунт