Земетресение

• 193 936
  • 3 989
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, знаех си, че тук ще намеря инфо. Леглото така се люлееше, че имах чувството, че съм в лодка в развълнувано море и всеки момент ще падна от нея... Върху мен се стовари една играчка на децата, която беше на гардероба.

Да, добре, че е Бг - Мамма, в телевизиите - спят.

# 61
  • ГО
Моят мъж си легна, аз останах да "пазя" Покрай нас никакво раздвижване няма.

# 62
А телефон 112 мълчи! Мълчи! Даже ми се затваря! Ако умира някой, бре михлюзи!  

# 63
това не беше истина просто.....
на 12 етаж в Люлин, София беше ад, и продължават вторичните трусове, но той и епицентъра ми е съвсем в двора, така да се каже....

# 64
# 65
  • тук-там
До след колко време може да има вторични? Да лягам ли, да ставам ли? newsm78

# 66
  • Ланкър, планините Овнерог
Пред нас има доста наизлезнали хора, ама мъж ми си легна, въпреки че и той се стресна

# 67
И аз веднага първо отворих тук, в Пловдив съм ,ужасно беше, много силно и продължително ми се стори.Падна ни стеннен часовник, уф сега не ми се мисли второстепенните колко ще са ....... ooooh!

# 68
Дали да събудя децата и да изляза? Направо не зная какво да правя. Само чакам онова боботене, за което пишат хора, преживели сериозно земетресение.

И на мен това ми е належащ въпрос!

# 69
  • UK
Ужас. Аз съм сама с детето. Беше кошмарно. Обаче котката я е страх да мръдне

# 70
Моят мъж си легна, аз останах да "пазя" Покрай нас никакво раздвижване няма.

И моят! Добре, че детето поне не се събуди и да се уплаши!

# 71
  • зад пънчето, под трънчето
Според радио Хоризонт е било 5.8, с епицентър между София и Перник.

# 72
  • софия
Даже Канал 3 не се е включил още.

# 73
  • ГОре на черешата...
И в Горна Оряховица ни събуди...хоризонтален трус, не очаквах, обаче че е толкова силно. Помислих си първо за Вранча...

# 74
  • MJF
Виждам че пише западно от София че е епицентара а аз съм точно в западната част и това изяснява защо толкоз силно заметресение до сега не съм изживявала. Това ще ми е явно новия рекорд щом е 5,8.  Confused
И послетрусовете след този посреднощен стрес са кофти усещане. Вече 3-4 спед първия голям послетрус. При мен също изпопадаха разни украси по рафтове.

Общи условия

Активация на акаунт