Земетресение

• 193 990
  • 3 989
  •   2
Отговори
# 540
Е поне съмна вече,други изглеждат така нещата.

# 541
  • Ланкър, планините Овнерог
a na men ot stresa mi e aaaadski studeno i samo puskam duhalki Sad  (sujalqvam za maimunicata, pi6a ot telefona)

Това е типична реакция при стрес! И мен ме тресе и ми тракат зъбите...

Освен, че ми е студено, също и ми се гади, тичах даже и до тоалетната с разстройство, на тила главата ми е изтръпнала......

# 542
В нас само аз будувам и вися при вас, да не съм сама. Не искам да паникьосвам спящите. Само че ние сме на ниско, ако бях във висок блок не ми се мисли... най-вероятно щях да съм навън и всички на аларма.

Аз мисля да си лягам и да се опитам да поспя още малко. На 12-ти етаж съм обаче. Една приятелка ме убеждава да се обличам и да излизам навън.

# 543
  • софия
a na men ot stresa mi e aaaadski studeno i samo puskam duhalki Sad  (sujalqvam za maimunicata, pi6a ot telefona)

Освен, че ми е студено, също и ми се гади, тичах даже и до тоалетната с разстройство, на тила главата ми е изтръпнала......
И аз съм така Sick
Афтършоковите трусове били нормални за след земетресение от такава степен, казаха по тв.

# 544
  • София
Никога не съм се чувствала толкова безпомощна.

# 545
аз също Sad

# 546
По Нова пък са сгащили сеизмолог Емил Ботев и той това казва, че вече няма да има трусове с повече от магнитут 4, но щяло да има микротрусове още няколко дена.

Но това не важало за Перник сега казаха, там да внимават и да излязат навън, извън блоковете. Било чисто пернишко земетресение, свързано само с пернишки разлом.

# 547
Е поне съмна вече,други изглеждат така нещата.

Аз пък времево нещо съм изключила, не мога да повярвам, че вися на компа вече два часа и половина, имам чувството, че съм седнала преди 10-ина мин. Иначе и аз съм съм с главоболие и ме тресе.

# 548
По Нова пък са сгащили сеизмолог Емил Ботев и той това казва, че вече няма да има трусове с повече от магнитут 4, но щяло да има микротрусове още няколко дена.
Това е нормално!

# 549
# 550
  • Beyond the Frontiers
Евакуирани са живеещите в блокове 51 и 52 в „Студентски град”
22 май 2012 | 05:35 | Агенция "Фокус"
Начало / Институции
София. Евакуирани са живеещите в блокове 51 и 52 в „Студентски град”, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Към момента живеещите в блоковете не ги пускат да се върнат обратно в апартаментите.

# 551
  • София
a na men ot stresa mi e aaaadski studeno i samo puskam duhalki Sad  (sujalqvam za maimunicata, pi6a ot telefona)

na men pri posledniq trus mi iztrupnaha krainicite ! mnogo e gadno!

# 552
И на мен ми се гади ужасно.

Интересно ми се стори обаче, че върпеки високия етаж, нищо не е изпаднало при мен. Отвори са само вратата на спалнята.

А на тоалетката имам едно кремче, изправено на капачката, което е доста нестабилно и ако неволно бутна леко тоалетката - пада. Сега го видях, че си стои изправено.  Shocked

# 553
  • ГОре на черешата...
Вкъщи аз съм кукувицата - всички заспаха, аз не мога.

# 554
Навън се съмва и птичките пеят зад блока, аз се опитвам да се успокоя, че е отминало най-силното.

Общи условия

Активация на акаунт