Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 36

• 71 495
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Тези прекрасни вълшебници, които редят субтитрите вече съм ги нарекла на предходната страница "Великолепната петорка" ...
Връщам си думите назад тогава.  Flutter  Heart Eyes

... затова ние сме толкова възторжени и се опасявам да не Ви "облъчим" с безграничната си обич и благодарност, която трудно се предава с думи!   bouquet Heart Eyes
А, много е приятно даже и никога прекалено!  Wink Party Hug И е най-вече взаимно.  Heart Eyes

# 196
Заповядайте и преведената 61 серия за директно теглене и за онлайн гледане  Hug Отново искам да кажа, че имаме огромен късмет с нашите преводачки и с момичетата от Завер ханъм. Да са живи и здрави  newsm51  love001

Великолепният век 61 серия с превод на български

Заповядайте и преведената серия в мастерса  Hug Късно следобяд (чикагско време  Laughing) ще сложа и линк за преведения от Невин трейлър  newsm51 и клип на финалната част, с преведения от Мистик стих  newsm51 До тогава желая на всички чудесна събота, а за мен дълъг уйкенд Laughing

Великолепният век 61 серия с превод на български за теглене от торент

# 197

Ани - на теб и звездния ти екип - огромна признателност за благородните ви усилия да ни доставите радост!  Hug Hug Hug

Заедно с една дъждовна роза!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 198
  • Истанбул
 bowuu bowuu bowuu Hug Hug Hug

За мен беше удоволствие  Grinning, особено частта с Халит и Мевляна Crazy Прекрасно изживяване Praynig

# 199
Малко и голямо е луднало по Великолепният век Laughing

И един по-различен ъгъл на двореца
  bowuu

# 200
Ани, желаем ти чудесен  weekend!

# 201
НА ЦЕЛИЯ ВЕЛИКОЛЕПЕН ЕКИП, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЙТО ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН СЕРИАЛ ДОСТИГА ДО НАС - ПОКЛОН, БЛАГОДАРНОСТИ И МНОГО, МНОГО ПРИЯТЕЛСКИ ПРЕГРЪДКИ! БЛАГОДАРЯ ВИ, ДАМИ, ВИЕ СТЕ НАИСТИНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГРУПА, РАБОТИТЕ С ГОЛЯМ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, И ПРЕДИ ВСИЧКО С МНОГО ЛЮБОВ И ЖЕЛАНИЕ ДА НИ ДОСТАВИТЕ РАДОСТ И УДОВОЛСТВИЕ!

# 202

Снимка от моята разходка в двореца Simple Smile

# 203
Яшар е сестра на Хатидже и Сюлейман Peace
Лили изпълни ми душата   bouquet
Невин благодаря за превода  bouquet
Изабел благодаря за фрагмана  bouquet
Не беше ли Бейхан?

Точно така Бейхан ,но беше изписана като Яшар в диалога!
На Ани&колектив огромно благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 204

Скрит текст:
Не за да се хваля или нещо, но само за информация, да се знае за какво иде реч - преводът на една серия се прави за един цял ден плътно работно време, може би за около 10 часа, може би и повече, ако трябва да се търсят исторически справки. Реденето на субтитрите - също толкова. Засега има две преводачки, които си делят работата. Завер-ханъмките също сме две. Но се случва понякога едната да е заета, тогава другата прави целия превод, съответно субтитри. Отделно хърватските фенки, които ни правят тайминга - празен субфайл, в който редим субтитрите. Това значи, че в специална програмка за субтитри гледат в забавено темпо целия епизод и цъкат в началото и в края на всяка реплика. Когато всичко това е готово, друга фенка вгражда субтитрите във видеоклипа. После кой какъвто акаунт има по сайтовете за видеосподеляне, публикува серията, за да достигне тя до широката публика. Цялата тази работа в екип се координира от Ана, която плюс това помага и в субтитрите, когато се наложи.
И да се възползувам от случая да благодаря на всички от екипа за професионалното и отговорно отношение и перфектното сътрудничество.  Heart Eyes  Hug

На целият прекрасен екип, който превежда, реди, проверява и пуска в нета бг версия ---  newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves  Прекрасни сте и правите пълно нашето щастие!!!!!   БЛАГОДАРЯ!!!!

# 205
[q
На целият прекрасен екип, който превежда, реди, проверява и пуска в нета бг версия ---  newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves  Прекрасни сте и правите пълно нашето щастие!!!!!   БЛАГОДАРЯ!!!!
[/quote]
 Peace newsm20 newsm20

# 206
според мен скоро махидевран ще хвръкне от двореца... може би така ще свърши и този сезон

благодарности на всички!

# 207
според мен скоро махидевран ще хвръкне от двореца... може би така ще свърши и този сезон
Ха дано!  Praynig Последният епизод ще бъде много интересен.  Party

Кого все пак обвинява Сюлейман за смъртта на Валиде в края на фрагмана?  Thinking

# 208
Ха дано!  Praynig Последният епизод ще бъде много интересен.  Party

Кого все пак обвинява Сюлейман за смъртта на Валиде в края на фрагмана?  Thinking

Мисля, че всички си задаваме този въпрос и отговорът никак не е еднопосочен...Не ми се иска да е към Хюррем, мисля, че Мерал Окай (ако тази серия е по неин сценарий) ни поднася поредната изненада, и голяма доза драматизъм, неочакван обрат и последната реплика в трейлъра на 62 серия се надявам да е към Ибрахим, а не каквото е първоначалното усещане - към Хюррем. Защото всички се питаме имаше ли вина Хюррем в последвалата след визитата й смърт на Валиде и трябваше ли да сподели с Валиде какво мисли по въпроса за връзката Ибрахим-Нигяр на смъртното й ложе. Ако е искала да й внуши, че тя няма да остави ненаказано предателството на Ибрахим към династията, и е очаквала, че това ще бъде прието от Валиде с адмирации, мисля, че не можа да постигне целта си. Защото Валиде получи този инсулт именно защото водеше жестока борба в себе си, раздирайки се от взаимоизключващи се мисли, виждайки последствията от разкриването на тази страшна  тайна: тя видя Ибрахим и Нигяр на дръвника, а така също разбитото щастие на Хатидже, разкъсвайки се вътрешно и не можейки да вземе решение, кое е правилно и кое не, дали да сподели  със СС или не – тя получи пристъпа, който знаем вече до къде я доведе. Хюррем твърде победоносно напусна покоите на Валиде след случката, като че ли не се вълнуваше особено за последвалото  състояние на Валиде...А Валиде не прие спокойно думите на Хюррем, погледът и се мяташе неспокойно и уплашено, защото даже и ако е била вече забравила подробностите за това – защо тя е болна – и което е съвсем естествено в нейното състояние и с нейното заболяване – тя си спомни в този момент откъде тръгна всичко и докъде може да доведе разкриването на тази страшна тайна. Тя беше лишена от възможността да даде отговор на Хюррем – но очите й говореха че тя е ужасена от това което ще последва.. .оказа се, че е твърде  трудно за нея, дори невъзможно, да понесе  такова  огромно напрежение и изпитание ...

# 209
Много благодаря за 61 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт