На 5 мес сме а бащата не ни тарси.....какво да правя???

• 5 216
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
  • ...на безопасно
Аз не пожелах да го признае заради свекърва ми защото условието да го признае беше да кръстим на нея но аз не исках Sad

Какви са тея майки бе, каква жена е това въобще??? Може ли жена и майка да изрече подобно безумие? То и сина й толкоз стока, ама хайде,той мъж.

# 16
Ние живяхме заедно 3 год преди да забременея,но и тогава живота ни се въртеше около майка му Wink

# 17
Габи, защо толкова искаш да го върнеш? Не ми се струва да си заслужава. Прочети постове в този подфорум и ще разбереш какви неприятности може да създаде неправилно избран БНД. Имаш си детенце, гледай си го и не ти трябва такъв "баща".

# 18
Ние живяхме заедно 3 год преди да забременея,но и тогава живота ни се въртеше около майка му Wink
За какво ти е тогава или пък на детето? Вярно е, че всяко дете трябва да има 2-ма родители, но от мамино детенце няма нужда. Стига едното. Намери правилния човек и ти си създай семейство.

# 19
Намери правилния човек и ти си създай семейство.
Правилно.

И без друго нищо добро не може да дойде от баща, който не иска да си вижда детето.

# 20
Каквато и да е позицията на свекървата това не променя, че бащата не е дал името на детето и не желае да го вижда. Няма такова нещо.
Друг е въпроса, ако мисли, че тя по този начин ще отстъпи до дето детето е все още бебе и не разбира. Не се знае кой какво мисли. За сега се натиска само авторката. Мисля, че и това с женитбата е номер.
Не мисля, че ако се съгласиш да отстъпиш след това ще е по- лесно.
Тъй като с теб действат нечестно защо не напомниш на бащата, че ако до 3 години не припознае детето губи права. При такъв случай ще му видиш реакцията.
Ако е причина само свекървата няма човек който ще си заложи детето заради майка си.

# 21
Снежа63 мила Снежи моят мъж винаги е бил такъв дава всичко за родителите си и вярва единствено на майка си и никой друг тя му е напълно достатъчна единствения и кусур е че не може да му роди дете иначе тя е идеалната жена за него

# 22
Габриела, не мога да разбера защо ти е притрябвал такъв "мъж" Shocked. Приеми че си се оттървала от маминия пу*ьо и си гледай живота и детето.
Имаш ли си кой да ти помага, финансово справяте ли се?

# 23
  • Насред хаоса
Жива да не бях!  ooooh! Та този е поставял условия да признае детето, ти искаш да се интересува от него. Къде ти е самоуважението, бе, жена? Досега по сума начини е показал, че го интересува единствено мама, пък ти продължавай да влагаш нерви да го накараш да разбере, че имал дете. Как ще стане, като той още не е пораснал? Стягай се и продължавай напред, като го отпишеш изцяло от живота си. Нито си първата, нито ще си последната в това положение. А и нали знаеш - всичко на тоя свят се връща, рано или късно. Маман няма да е вечна, ще го видиш после какво ще представлява.

# 24
Ла Сомбра, постът ти е много прям, практичен и истинен. Само че не всяка жена е намерила самоуважението си. Има родители, които учат дъщеря си да мълчи, да слуша и да изпълнява, защото нито тя, нито мнението й имат значение.

Виж, Габриела е от Луковит. Представяш ли си какво е отношението към нея и детето й в този малък град? А представяш ли си как ще се държат с това дете съучениците му?

Аз даже бих й предложила да се махне от Луковит. Да иде другаде, където никой не я познава. Моята баба е направила така. Мъжът й е пиел и я е биел, на което тя грабнала децата и избягала. Преместила се близо до София, наела жилище и започнала работа. По онова време (след Втората Световна) на разведени или избягали от мъжа си жени не се гледало с добро око, заради което тя лъжела, че е вдовица. Не й е било лесно. Мизерували са, но в домът й е имало спокойствие, децата й са били в безопасност и изучени, и с течение на времето беше станала една от най-уважаваните жени в района. И ухажори е имала, но не се е престрашила да се омъжи повторно.

# 25
  • Насред хаоса
Ла Сомбра, постът ти е много прям, практичен и истинен. Само че не всяка жена е намерила самоуважението си. Има родители, които учат дъщеря си да мълчи, да слуша и да изпълнява, защото нито тя, нито мнението й имат значение.

Виж, Габриела е от Луковит. Представяш ли си какво е отношението към нея и детето й в този малък град? А представяш ли си как ще се държат с това дете съучениците му?

Аз даже бих й предложила да се махне от Луковит. Да иде другаде, където никой не я познава. Моята баба е направила така. Мъжът й е пиел и я е биел, на което тя грабнала децата и избягала. Преместила се близо до София, наела жилище и започнала работа. По онова време (след Втората Световна) на разведени или избягали от мъжа си жени не се гледало с добро око, заради което тя лъжела, че е вдовица. Не й е било лесно. Мизерували са, но в домът й е имало спокойствие, децата й са били в безопасност и изучени, и с течение на времето беше станала една от най-уважаваните жени в района. И ухажори е имала, но не се е престрашила да се омъжи повторно.
Знам го това, Фея. Но някои жени имат нужда от раздрусване, за да се осъзнаят и да разберат, че те не са виновни за дадена ситуация, да престанат да се подценяват, да си върнат самочувствието, да вземат живота си в ръце и да продължат напред с вдигната глава. Няма от какво да се срамуват. Особено като причината за ситуацията не е породена от тях. Много мъже и обществото ще се държат така, докато самите жени го позволяват, особено в малките градове и селата, където няма и грам разбиране и напредък по отношение на тези неща.
А за останалото съм напълно съгласна и подкрепям всяка твоя дума - да се премести в друг град и да започне на чисто. Възхищавам се на такива жени като баба ти, де да бяха повече днес.

# 26
Смятам, че вече нещата много са се променили бе значение дали е в големия град или в малкият. Всичко опира до само усещане и самоуважение. Като не го иска и като мама е важна да си се гледат с мама, а Габриела да си поеме своя живот и живота на детето без да мисли ще даде ли оня ми ти нещо или не. Колкото по-скоро се отърси то мисълта за него, толкова по-добре. Пък живот и здраве нищо се не знае как ще се завърти живота, може и друг мъж да се появи в живота.

# 27
Ла Сомбра, дано думите ти помогнат на Габриела. Защото има жени, които така и не съумяват да превъзмогнат ... себе си. Има такива, които даже биха продължили да търсят начин да си върнат бащата на детето. Спомням си една лелка, която като разбрала, че мъжът й й изневерява, отишла на гледачка. След което лелката доволно разказваше за "бялата магия", която направила на мъжа си по препоръка на гледачката: в чаша вино доляла вода, с която се е подмила по време на цикъл...

Така че, хора всякакви... Дано Габриела е от по-земните и борбени натури.

# 28
Благодаря ви момичета за окуражителните думи надявам се да успея да се справя сама с възпитанието на сина си,защото финансово Sad Sad изнемогваме малкия ще стане на 6 мес а аз още не съм взимала майчинство

# 29
Габи, прави са  La Sombra и blagovesta. Ще се справиш, ако го искаш и действаш, детето ще порасне и ще става по-лесно.
Пък ако решиш, че финансово няма  да се справиш , можеш да го съдиш за бащинство и за издръжка. Това обаче може да донесе и негативи, а издръжките в БГ са мизерни.
Недей да съжаляваш, такъв мъж цял живот би ти тровил живота.

Общи условия

Активация на акаунт