Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 41 529
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
и през бременността съм имала, сега нямам.

# 541
  • София
а кръвните изследвания какво казват по въпроса към момента?

и все пак бих потърсила мнение на поне още 1-2 спец... за рисковете от нормалното раждане...и със сигурност не бих държала на такова предизвикано....
в смисъл разбирам да искат да ти правят секцио заради "тесен таз" пък ти да кажеш ще си пробвам  нормално, но това е доста по-сериозно  основание за секцио...

# 542
Кръвни изследвания не са ми правени. А и колкото повече чета, толкова повече не искам да е предизвикано.

# 543
  • София
направи си, само те могат да ти кажат има ли активна инфекция в момента... може в момента да нямаш активен херпес, но инфекцията да си е на лице и пак да се предаде. още повече, че явно не е нещо еднократно щом и преди си имала и през бременността и т.н.

# 544
Мислех за това, но ако разчитам на кръвното изседване то тябв да го направя в момента на раждането, иначе няма как да е сигърно, нали така.

# 545
Аз родих нормално при наличие на активен херпес. Не им пукаше много на лекарите като го видяха, а аз умирах от притеснение........

# 546
Ох, само като си помисля какво е можело да стане...

# 547
Привет!  Peace

Някой дали има представа защо сайта: www.zachatie.org, не работи?  ooooh!

П.С. Дано не са го спрели за постоянно.....

# 548
  • София
Временно е, защото мисля че сутринта работеше но около 6-7часа...
Ако беше за постоянно спрян нямаше да има това непрекъснато зареждане. Сигурно сървъра, на който е сайта има проблеми!

# 549
Brayda, благодаря, успокоих се.  Hug

Много ли е лошо, че не съм пила фолиева киселина през първия месец от бременността?

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 19:11 от AnMary

# 550
  • София
Aз започнах да пия от деня с положителен тест за бременност, което се води 4-та седмица някъде! Не е страшно даже въобще! То повечето хора как да знаят веднага дали са бременни и да почнат да пият веднага ф.к. Simple Smile

Няма страшно - пий си я редовно сега и я спри като ти каже доктора!
Според моя лекар най-доброто е:  Неофолик Мета

# 551
аз нито едно хапче не съм изпила Simple Smile

# 552
maminka23, не е чак толкова лошо, но колкото по-рано толкова по-добре. Препоръчват да се пие 3 месеца преди да забременееш, но пък не всички бременности са планувани, така че много хора започват по-късно. Важното е сега да я приемаш всеки ден.
Аз също пиех Неофолик Мета  Peace

# 553
Няма страшно - пий си я редовно сега и я спри като ти каже доктора!
Според моя лекар най-доброто е:  Неофолик Мета

Благодаря много на теб и Dafi`!  Hug
Малко се стреснах и си викам - колко съм безотговорна,
но реално - наистина няма как да знам че съм бременна, за да взема мерки.  Crazy

Попаднах на Неофолик Мета и Неофолик Форте - каква е разликата?
До колкото разбрах на ден се приема по 400мг - знам че е под формата на таблетки, друг вариант има ли ?
И горе-долу колко струва?

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 17:54 от maminka23

# 554
  • на последния етаж
Можеш да си купиш фолиева киселина без рецепта - блистерът струва 2-3 лв. доколкото си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт