Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 41 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте ,знаете ли кога е на работа д-р Антонова от Трета Градска?АГ-то.Началото на септември се връщаше някъде ,ама кой точно ден.. newsm78

# 571
Хубаво ли е да се яде натурален корнфлейкс с прясно мляко по време на бременност?  Rolling Eyes

Предполагам, че не е кой знае колко полезен, но до колко вреди....

# 572
  • София
зависи от самият корнфлейкс, може да бъде и полезен,  вреден може да е ако е тъпкан с разни консерванти и т.н.

# 573
вреден може да е ако е тъпкан с разни консерванти и т.н.

Hug

И аз това казах на мъжа ми. Решил да ми вземе един пакет корнфлейкс.
След малко ще видя какво пише на опаковката........
Ако пише, че съдържа консерванти, потребители.... няма да го близна.
Ще си остана на овесени ядки.

# 574
  • София
ами...то и в овесените ядки кой е казал, че няма.... както и в мн други неща, които  човек пие и яде... не знам аз лично не съм се вманиячавала на темата, освен ако не ядеш само това не смятам, че е кой знае каква вредата...иначе като храна са си полезни

# 575
Здравейте момичета, искам да попитам ако на накоя от вас се е наложило да представи документ във фирмата, в която работи, че е бременна, за да не поема нощни и съботно-неделни смени, в коя г.с. са й го издали, т.е. в коя г.с. се констатира бременността.

# 576
Здравейте мами, искам да ви попитам дали на някоя от вас се е случвало следното и дали знае на какво може да се дължи, понеже ми е 1 бременност и за всичко се шашкам, та преди малко докато бях в тоалетната по малка нужда ме проряза странна болка мн ниско долу до срамната кост за секунди, а бебо си го усещам как си мърда, но се притесних бременна съм в 21 г.с.. На какво може да се дължи тази еднократна прорязваща болка и имам ли повод за притеснение  Confused

# 577
И аз бих искала да знам ,защото все по-чисто я чувствам ,дори когато по-рязко се обърна в леглото...В 13 г.с. съм... newsm78

# 578
  • On the sea
И аз имах такива болки, в по-големите седмици все по често и много се шашках, все си мислех, че нещо ще се случи, но като попитах АГ-то той каза да не се притеснявам, че е нормално, понеже се разширявам.

# 579
  • София
Имам и аз такива болки, изписаха ми Магнерот по схема.

Къде да си направя на частно преглед на очните дъна...? За София става дума...ако може да ме ориентирате и с цената? Идеално ще е, ако работят в събота.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 09:41 от AnMary

# 580
Здравейте,

имам проблем с вената над коляното, днес ходих при дежурния лекар дето замества джи пито и ме посъветва да ме види съдов хирург. Въпроса ми е направлението от гинеколога ли се издава или от личния лекар?

# 581
  • On the sea
Здравейте,

имам проблем с вената над коляното, днес ходих при дежурния лекар дето замества джи пито и ме посъветва да ме види съдов хирург. Въпроса ми е направлението от гинеколога ли се издава или от личния лекар?

От личния лекар по принцип

# 582

От личния лекар по принцип
[/quote]

Благодаря ти,Velvet_, спести ми доста обикаляне в понеделник.  Hug

# 583
Здравейте,

От личния лекар, отиди скоро и бързо.

# 584
Здравейте,

От личния лекар, отиди скоро и бързо.

В понеделник сутринта ще го свърша  Simple Smile Разбрах, че е доста опасно и може да се наложи да пия антибиотици или да ми се разрежда кръвта  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт