Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 40 639
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
То и при мен е малко. Вчера сутринта като се събудих само от едната страна имах бледо жълто кръгло петънце. То всъщност това, че имаме коластра от 7 месец не е показател,че след като родиме ще имаме много кърма?

# 661
  • София
Не е показател. И аз така мисля, иначе аз щеше да имам много много кърма, тъй като от началото на 6-ти месец имам!  Crazy

# 662
А как сте с килограмите? Мен много ме притесняват, защото всеки казва, че 8 и 9 месец най-много се качвало Sad

# 663
  • Варна
А как сте с килограмите? Мен много ме притесняват, защото всеки казва, че 8 и 9 месец най-много се качвало Sad

Не е задължително. Килограми се качват най-вече заради сравнителното обездвижване в тези месеци.

# 664
Гундииии наближава си!
Цитат
Дано ми се появят индикации за раждане, че ми е малко притеснено да не би тоя път да се окажа някакъв спешен случай- раждаща без болки и отиваща с 10 см разкритие. Rolling Eyes
Hug ХА дано отидеш раждаща без болки. Радвай се, че върви леко.  Hug А и ти нали каза, че имаш болки силнички и то отдавна. Съвсем си е наближило. Стискам ти палци!

А за коластрата, няма значение дали има или няма. После (след раждането) количеството кърма се определя не от това, а от това колко често се изпразва гърдата.  Hug

# 665
Накупихте ли за бебоците всичко необходими? Grinning

# 666
  • Варна
Накупихте ли за бебоците всичко необходими? Grinning

Daniiellla , тук пишещите са в различни периоди на бременността , а някои дори не са бременни. Laughing
Защо не се запишеш в някоя от отчетните теми, според това кога ти е термина, така ще обменяш опит с хора, които са в същия месец като теб и ще са ти по-полезни.  Peace

# 667
Daniiellla , тук пишещите са в различни периоди на бременността , а някои дори не са бременни. Laughing
Защо не се запишеш в някоя от отчетните теми, според това кога ти е термина, така ще обменяш опит с хора, които са в същия месец като теб и ще са ти по-полезни.  Peace

Peace

Към нормално раждалите - колко време имахте лохии? С Криско имах десетина дни може би, не помня, но малко. Сега 4 седмици и все има  Thinking От болницата казаха макс 6 седмици, като 6 е рядко. Утре започвам 5-та. Ако станат и мина 6, какво?  newsm78

# 668
  • Варна

Peace

Към нормално раждалите - колко време имахте лохии? С Криско имах десетина дни може би, не помня, но малко. Сега 4 седмици и все има  Thinking От болницата казаха макс 6 седмици, като 6 е рядко. Утре започвам 5-та. Ако станат и мина 6, какво?  newsm78

6 седмици като по учебник, имах период на спиране 2-3 дни към 3 седмица и после пак.

# 669
Цитат
Към нормално раждалите - колко време имахте лохии?
Аз имах 40 дена, като имах дни без лохии изобщо, а накрая бяха съвсем малко. Но окончателно спряха на 40 дни  Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 23:21 от kilimiotlista

# 670
  • София
И при мен така 40 дни точно имах чувството че няма да спрат никога....Simple Smile

# 671
На 35-тия ден долу-горе ми спряха лохиите, а точно на 40тия от раждането ми дойде напълно нормална менструация, при положение, че бях кърмачка. Точно бях пред кабинета на гинеколожката ми за преглед като ми се случи, та тя потвърди Crazy

# 672
Мерси, момичета,  Hug значи засега всичко е ок  Simple Smile

# 673
Моята лекарка вчера ме попита, на коя дата ми беше първия ден на последната менструация, аз й казах на 19. 07. Аз си мисля, че трябва да съм в 6-та г. с., а тя ми каза, че съм в 3-та г. с . Обяснява ми как все пак аз съм имала менструация една седмица и после съм имала една седмица до овулацията, нямало как да съм в 6-та. Все пак тя ги била смятала тези неща 33 години. На мен във всички калкулатори ми излиза, че съм в 6-та, а и плоден сак се вижда. Някой може ли да ми обясни дали лекарката греши, че доста се изненадах, а все пак от 7-8 години ходя при нея, защото е една от най-добрите в града? newsm78 newsm78 newsm78

# 674
  • София
Твоето бебе е на 3 реални седмици, а бременността ти е в 6-та гастажионна! По принцип гинеколозите се водят от гастационните Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт