Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 18

• 41 387
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Подкрепям момичетата. И да добавя, ако се появи каквото и да е кървене, бягай бързо на лекар! Често не е опасно, но не бива да се подценява Hug
Лека и щастлива бременност  bouquet

# 91
Здравейте момичета  Simple Smile, въпросът ми е малко тъп, извинявам се, люто може ли да ям, със синът ми не ми се ядеше, но сега ми се яде много? Да не подлютя нещо бебето  Grinning. Става дума за нещо леко лютиво, разбира се няма да ям люти чушки!

# 92
Аз родих преди месец кървенето лохите ми спряха на 20 ден чувствах се добре и реших че мога да започна като начало с коремни преси и още някакви упражнения защото имам още да свалям да но вчера отново прокървих не е много но незнам на какво се дължи възможно ли е да е цикълът ми да кажа че не кърмя и ми е първо раждане

# 93
  • на земята
 toanto ,ям си люто,питах и доки,няма нищо страшно ,хапвай си смело,даже и от него редовно си ходя до WC,всичко с което не се прекалява и ти се яде е полезно..)))Лека бременност!

# 94
Здравейте момичета  Simple Smile, въпросът ми е малко тъп, извинявам се, люто може ли да ям, със синът ми не ми се ядеше, но сега ми се яде много? Да не подлютя нещо бебето  Grinning. Става дума за нещо леко лютиво, разбира се няма да ям люти чушки!
Можеш, хапвай си каквото ти се яде, нищо няма да му стане на бебето  Peace

# 95
Аз родих преди месец кървенето лохите ми спряха на 20 ден чувствах се добре и реших че мога да започна като начало с коремни преси и още някакви упражнения защото имам още да свалям да но вчера отново прокървих не е много но незнам на какво се дължи възможно ли е да е цикълът ми да кажа че не кърмя и ми е първо раждане

Може и да е цикъл. Може и лохиите да не са се изчистили съвсем

# 96
toanto, ям доста люто понякога и дори не съм се сетила, че може да е вредно, а и не вярвам. И на мен от начало особено много ми се ядеше.
Тита, по- скоро е цикъл, който според мен при някои жени като мен съвпада или по- скоро се застъпва с лохиите и затова не се различава много.

# 97
gundie за венците ползвай вода за уста Eludril и гел - Породиум гел или Елиум гел. Това ми го каза моя приятелка по препоръка на стоматолог. Ползва се през цялата бременност. Peace

# 98
Тита33, най-вероятно е цикъл. Но ако продължи повече от седмица, те съветвам да се посетиш АГ.
Аз, въпреки че кърмех, цикълът ми дойде още на 40тия ден.

# 99
Момичета, много ви благодаря за съветите, но се оказа, че венците ми се подуват от ушите, започнах да си лекувам ушите и всичко започна да си идва на мястото- лошото е, че все пак ползвам капки за уши- отипакс, някой да има мнение за тях?

# 100
  • Варна
Момичета, много ви благодаря за съветите, но се оказа, че венците ми се подуват от ушите, започнах да си лекувам ушите и всичко започна да си идва на мястото- лошото е, че все пак ползвам капки за уши- отипакс, някой да има мнение за тях?
Използват се и при много малки деца, не би трябвало да са противопоказни. Peace

# 101
Aз бих се доверила на преценка на лекар, не на форума, ама всеки си знае Whistling.

# 102
  • Бургас

Разбира се, че може... в умерени количества   Wink

# 103
Използват се и при много малки деца, не би трябвало да са противопоказни. Peace
Да и аз това си го помислих, на моят син като доста малък са му давали.
Шушулче , доверявам се повече на вас от колкото на личната си лекарка, а иначе се съветвам за всеки медикамент с лекарката, която ми следи бременността, но личната ми е толкова не сигурна- звъни на някакъв лекар да го пита какво да ми даде. Звъня й късно вечерта, понеже вече болката ми стана не търпима, а бях извън София и няма как да отида- тя ми вика, ела утре да те пратя при специалист, ама болката в ушите е нещо не търпимо. А и освен следящата ме лекарка и две аптекарки бяха категорични,че това е единственото лекарство, за уши без антибиотик. А и смуча едни хомеопатични- беладона и те са точно за отити и др. отоци разни. Peace

# 104
В неприятна ситуация си, но защо тогава не смениш личната? Щом тя не е сигурна в действията и лечението, което поставя и ти го виждаш, ти как ѝ се доверяваш?

Общи условия

Активация на акаунт