АФК ~140~Колкото по-горчиво е миналото,толкова по-сладко е бъдещето.

• 32 740
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • в очите на дъщеря си

Hug Hug Hug

# 616
Тинче, значи на абитуриенстка отиваш. Simple Smile Прекарай си чудесно! Hug Hug

Ехаааааа, от кога чакам да чуя,че ще излъчват Съпружките, и то точно през лятото се пада. Party А дали има тема за сериала. newsm78  

Има. Peace   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=607769.315
Мерси, Снежи  bouquet

# 617
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Тинче, приятно прекарване на вечерта!  Hug
Меги, не съм те видяла - извинявай и привет!  Hug

Ще направя допълненията и поправките към диалозите от вчерашните преводи в ефир, за да е по-компактно. Ще прескоча второстепенните персонажи. Кажете, ако имате нещо против.  Peace

# 618
Ако искайте ме ругайте,но за мен Емир прекали,Наистина не знам Фериха още какво прави при него.Значи той си прави каквото реши,а Фери безгласна буква!
Аз не бих те ругала,мен също много ме дразни наглото му поведение,незнам защо сценаристите решиха да обърнат образа му в тази посока ,но то не се търпи,голям мачо голяма работа,ай стига бе. ooooh! ooooh! ooooh!
Съгласна съм, даже и с предният ти пост. И аз като теб нещо не мога да усетя ФЕмир както преди, не ме грабват по същия начин, не знам защо!? newsm78
Защото онези ФЕмир,който гледах ме и който ни изпълваха с любов и топлина и нежни чувства ги няма,сценаристите толкова ги промениха,че не остана нищо от образите и на двамата,да не говорим , че и ласките им и целувките им в последно време са някак насилствени и изсмукани от пръстите,абе малко остана,ще гледаме началото и ще си спомняме за Фемир,защото вече няма да ги видим,както на нас ни се иска,химията отлетя,но не знайно къде и май няма да се върне.
Лека на лягащите
Добре дошли на новите и приятни минути в темата.

И аз мисля, че ФЕмир са доста неубедителни, на моменти да ви кажа честно ме подразниха! Sick

А дали сценаристите са си същите или са ги сменили през втория сезон? Вие, които следите детайлите около серияла - кажете.  Praynig

Диди, как ще ти се сърдим, мила, няма такова нещо - аз лично имам работа и отскачам от компа и обратно, не че не ти обръщам внимание!  Hug  Даже, ако искаш да знаеш, си мислех да те питам какво си мисли баба ти за ФЕмир и ситуацията, в която са изпаднали? Интересен ми е погледът на страничен, по-възрастен човек.
Здравейте и от мен.
Ферда , баба ми да ти кажа последните няколко епизода неможеше да понася Фера, за нея тя е жената която незнае какво иска,колкото да Явуз и мафията вика това е поредния им пълнеж докато се върне Зехра.Така че тя си е на страната на Емир още от самото начало, никога не е одобрявала Фера за него.
Още едно разяснение тя смята че Емир и Фериха все пак ще са заедно въпреки всичко и въпреки всички защото иначе какъв е смисъла ако сериала е с трагичен край  Whistling Whistling

# 619
Здрасти Диди. Получи ли муза за да сътвориш ново клипче?
Ферда предварително благодаря, не нямам против да прескачаш второстепенните герои, но ако може да наблегнеш на ФЕмирските диалози и да ги допълниш, бих ти била безкрайно благодарна.
Сега се сетих, че беше питала за Ичи. Последния път когато се появи каза, че монитора й е изгорял, поне това си спомням, че написа.

# 620
Здрасти Диди. Получи ли муза да сътвориш ново клипче?
Ферда предварително благодаря, не нямам против да прескачаш второстепенните герои, но ако може да наблегнеш на ФЕмирските бих ти била безкрайно благодарна.
Сега се сетих, че беше питала за Ичи. Последния път когато се появи каза, че монитора й е изгорял, поне това си спомням, че написа.
Да така е и аз нямам никакви контакти.
С нея все още  Cry Cry
Наде музата ми е полуготова ще изчакате малко че още пари  hahaha hahaha hahaha

# 621
Бабче, ми аз го искам топличко клипчето ти, че да ме сгрее, защото снощи не ми беше топло след ФЕмирските сцени, поне на клипчето ти да ги видим горещи. Joy

# 622
Мерси Диди!  Hug Баба ти е мой човек - и аз така мисля.   Hug

Между другото, ако ти се иска сега да превеждаш или допълваш диалозите от Дизито или YouTube - заповядай!  Hug

Жалко за Ичи, дано успее да се включи по някое време все пак.

Ферда предварително благодаря, не нямам против да прескачаш второстепенните герои, но ако може да наблегнеш на ФЕмирските бих ти била безкрайно благодарна.

ОК, ще се старая да карам подред. Вписвам ги на местата на вчерашните, за да не са 1000 пъти едно и също.

# 623
  • в подножието на планината
Ферда, благодаря за преводите!  bouquet И аз държа на ФЕмирските диалози! Peace

Диде, привет Hug

# 624
Мерси Диди!  Hug Баба ти е мой човек - и аз така мисля.   Hug

Между другото, ако ти се иска сега да превеждаш или допълваш диалозите от Дизито или YouTube - заповядай!  Hug

Жалко за Ичи, дано успее да се включи по някое време все пак.

ОК, ще се старая да карам подред. Вписвам ги на местата на вчерашните, за да не са 1000 пъти едно и също.

Кажи кои само и да почваме  hahaha hahaha hahaha

# 625
Между другото, ако ти се иска сега да превеждаш или допълваш диалозите от Дизито или YouTube - заповядай!  Hug

Кажи кои само и да почваме  hahaha hahaha hahaha

Аз съм стигнала дотам, дето Фериха остави Емир и Едже сами (уж отиде за лекарствата). Карай по свое усмотрение или предпочитанията на момичетата. Не те насилвам, само ти предлагам, защото знаеш езика и няма смисъл да се чувсташ изолирана. Ако искаш, погледни след мен какво не съм разбрала и го поправи/допълни и по-нататъка карай както решиш.

Аз съм допълвала тука, стр. 18:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660042.255

И стр. 20.

# 626
Ферда не знам дали си ни чела назад, но на 36 страница, Снежи има питане към теб. Ако искаш погледни и тези диалози, защото сигурно са значими.

# 627
Ферда предварително ти благодаря за преводите!

# 628
Няма защо да ми благодарите, да видим кога и как ще се преборя...
Наде, знам за искането на Снежка, но ми се стори по-логично да изкарам Фемир отначалото. Peace

# 629
Няма защо да ми благодарите, да видим кога и как ще се преборя...
Наде, знам за искането на Снежка, но ми се стори по-логично да изкарам Фемир отначалото. Peace
ОК.

Общи условия

Активация на акаунт