След като се събуди човека, с една ръкавица ги изтрепа. Добре, че беше напръскал и с отрова, че осите не бяха агресивни. По-късно намерихме къде им е изхода от към стаята ми и го запушихме. Ех... спомени... 
Днес за пръв път и поръчах храна от детска кухня Беборани-за деца от 6 до 10 месеца. Менщто е пилещко филе с карфиол и мялкос грис. Опитах пилещкото, вкусно ми е на мен, дано и на нея да и хареса
. Мисля, ако яде манджите от кухнята да и вземам месните пюреца от там, че е прясно сготвена храна, а зеленчуковите аз си и ги правя, че имиаме домашни зеленчуци.
И моят гинеколог е на това мнение, че такова нещо е на хормонална основа след бременността и трябва само да се регулира. И при мен има пропкапване мжду цикъла след като родих. Ходих да ме гледа на ехографи каза, че всичко е какт отрябва и е категоричен, че е на хормонална основа. При мен, да чукам на дърво, нещата почти се нормализират.
Дано наистина ги преместят тези пчели, че ужас.
Какви вкуснотийки си хапваш - чак и на мен ми се дояде. 

Водих Зори на очна гимнастика, пазарувах, разни задачки-закачки свърших и след малко чудене реших да заведа децата на палатки, че приятелите вече са там. Брат ми предложи да дойде с нас и при това положение спях да се чудя, та последните два дни съм като финикиец. Стегнах багажа, даже натоварих вече колата, останха само 2-3 дреболии и храната от хладилника и като дойде брат ми потегляме.
Два дни - два, пак е по-добре от нищо.
Честит рожден ден на голяяяяма патеричка! Да си жива и здрава, много щастлива, обичана и глезена! И мерси за пожеланията, момичета на всички ви благодаря! При толкова много пожелания да си намерим подходящата квартира сигурно ще успеем, просто няма как.

Просто до последно не беше сигурно дали ще спечели място за новата, че там конкурса се точеше половин година и просто като разбра, че го взимат трябваше да напусне от старото място буквално за една седмица.
без значение с вода, кърма, еднокомпонентно или с повече неща. Та има няма изяжда 2-3-4 лъжички, другото отива в канала или го дояждам аз
Късния следобяд към надвечер хапва с апетит плодово пюре или каша - нея не чак с такъв апетит.
Във вторник ще го водя на консултация и ще споделя при това ядене, или по-скоро неядене как се движи с мерките и теглилките. За генетичните изследвания - на всички бебета им взимат кръв. Прави се национален скрининг за отсъствието на някакви ензими или нещо друго, не знам точно какво, което би пречило на усвояването на някоя от храните, пак не знам коя. 
Сестра ми й беше оставила племенника няколко пъти и тя (майка ми) все си ходи насам-натам и го оставя на брат ни, който е още ученик.
А като се сетя нас колко пъти ни изгуби като бяхме малки и как ни зарязваше пред магазините.
Не, мерси. Такова "гледане" не ми трябва.

Препоръчани теми