ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 80 086
  • 647
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,искам да ви съобщя че съм решила да действам сериозно да си открадна моя  овен.Реших да му кажа в прав текст искам да съм с теб.Защото явно от намеци не разбира.Сега да видим каква ще му е реакцията  Laughing Laughing Laughing
Нямам идея колко опит имаш с овни, но когато овенът иска нещо, той го иска веднага и без овъртания. Директен е до отвратителност. Щом твоя овен до сега бяга по тъча и не обявява ясна позиция (не те е награбил), явно намеренията му не са свързани със сближаване (поне в смисъла, за който говориш).
Аз на твое място не бих си го причинявала, но решението си е твое. Успех!  Peace

# 376
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета,искам да ви съобщя че съм решила да действам сериозно да си открадна моя  овен.Реших да му кажа в прав текст искам да съм с теб.Защото явно от намеци не разбира.Сега да видим каква ще му е реакцията  Laughing Laughing Laughing
Нямам идея колко опит имаш с овни, но когато овенът иска нещо, той го иска веднага и без овъртания. Директен е до отвратителност. Щом твоя овен до сега бяга по тъча и не обявява ясна позиция (не те е награбил), явно намеренията му не са свързани със сближаване (поне в смисъла, за който говориш).
Аз на твое място не бих си го причинявала, но решението си е твое. Успех!  Peace
Абсолютно си права Peace,ама нека се забавлява момичето,като няма друга работа да гони Михаля...докато питомното му стои в краката... ooooh!

# 377

newsm10 И аз това казвам. Овена иска на секундата- вече почти 3 години съм омъжена за такъв индивид и го казвам съвсем сериозно! Първоначално смятах, че сигурно приказките, които му говорели му влияят, но... страшно много време мина! Ако искаше нещо до сега вече 100 пъти сам да е проверил дали приказките са верни.

Аз лично вече щях да съм затворила страницата и нямаше да си тровя нервите повече с него. Все пак успех и дано плана ти даде очаквания резултат!  Hug

Аз пък дали мога да помрънкам... Нищо хич не можах да спя тази нощ. Ей го е, 6 часа е, а аз съм станала преди повече от час. Като никога детето не се е будило цяла нощ, а аз вместо да използвам да спя- будувам. Отделно се будих през час цяяяяяяла нощ  Confused Оф, може би организма ми е свикнал до болка със ставането по 100 пъти през нощта. Май пак ще клюмам цял ден  Confused
Поне кафе да почерпа, така или иначе съм станала вече

# 378
ааа, кафенце не отказвам. Благодаря, почерпвам се веднага  Mr. Green Влади, и аз съм се  събудила рано, но пък от нищо не съм изморена (отпуска съм), та аз не се чудя що не спя. Виж другата седмица, вече ще ми се спи, ама няма да мога - луда работа ...

Аз акъл за овена не мога да дам, не съм имала вземане даване с тоя рогат добитък. Баща ми (лека му пръст) беше овен - много добър, но отвратително ревнив. Дано твоят овен да не е ревнив, ако е такъв - бягай със 1000 км/ч в обратна посока  Joy Joy Joy че любовта и всичко красиво ще отиде по дяволите   #Cussing out

# 379
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Добро утро!От мен десерта за тези които не са на диета  Mr. Green
Аз вече си дадох мнението за мъжката-овца  Mr. Green

# 380

Аз акъл за овена не мога да дам, не съм имала вземане даване с тоя рогат добитък. Баща ми (лека му пръст) беше овен - много добър, но отвратително ревнив. Дано твоят овен да не е ревнив, ако е такъв - бягай със 1000 км/ч в обратна посока  Joy Joy Joy че любовта и всичко красиво ще отиде по дяволите   #Cussing out

Ааааааааа ревнивец не е  Naughty Имах гадже преди моя мъж, ревнивец до мозъка на костите! Естествено първото нещо, което гледах след него е точно тази черта да я няма в следващия. Сега мога да кажа, че на 100% целта е изпълнена  Mr. Green

# 381
  • Под люляка
уфффффф pantera666  #Crazy при вида на "десерта " и съвсем забравих за какво ставаше въпрос в дискусията. И на мен нещо не ми се отразяват добре представителите на тази порода - ама и мъже, и жени.
 babaadi  newsm10 аз съм на това мнение за всички мъже , един мъж желае ли една жена няма приказки, събития , приятели ,семейство и др пречки които да го спрат. Друг е въпросът че мъжете на днешно време са доста нерешителни и стоят като Шекспирови героини   дали  - или . А жените иззехме ръководните функции и ние вземаме решение и предприемаме действия  Wink

# 382
Момичета,не с лошо Naughty
Искам да ви кажа,че зодията не определя човека.Има хора и хора.Това,че съм казала че е овен,не означава че е типичен овен.През целия си живот съм заобиколена от мъже овни всеки един от тях коренно различен от другия.Зодията не ни определя като хора.Да аз съм близнаци,но мога да ви кажа че много от нещата с които ни описват зодията при мен не са така(сигурна съм че и при вас)
Познавам мъже овни,много плахи,дълго време не предприемат нищо към някое момиче,други много ревниви,други груби.ЗОДИЯТА НЕ ОПРЕДЕЛЯ ЧОВЕКА!!!!!

# 383
  • Burgas
Това за нерешителните мъже е много вярно, сега май жените ,,свалят" мъжете.

# 384
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз на предната страница си казах мнението точно за всички мъже, не съм уточнила овен ли е/рак/риби или все тая...
Един мъж, който чак го питаш ама защо не ми звъниш , проблем ли има , още преди да имате каквато и да е връзка... просто го забрави...Вече те има за даденост и явно лудо влюбена в него..
А такива не са интересни... И не е с лошото.. Просто съм си блъскала главата много пъти преди да се убедя, че е вярно...
Свалянето на един мъж не се заключава в постоянно търсене по gsm/ skype и т.н. или в директен текст "Аз теб те искам" ...има си къде къде по-изтънчени методи  Crazy
Не знам на колко години си , но един ден ще разбереш, че съм права...казвам от опит  Wink Пък дотогава нека аз съм лошата  Mr. Green

Та да се върнем на обяда: 

# 385
vladiii Все едно аз съм го писала това Simple Smile
И аз не мога да спя вечер, на малката й растат зъбки и се буди постоянно, а аз заспивам късно- към 1-2ч. Днес се събудих в 5ч., намерих я отвита и със свалени чорапи и се притеснявам да не е настинала, защото не съм я усетила кога се е разсъблякла. Учудващо цяла нощ спи,а а аз будувам и незнам защо... Мъжът ми пътува в чужбина и ми е криво, че няма кой да гушкам, уж съм свикнала, пък незнам кво ми става. Колко е голямо детето ти?

L.A candy Извинявай, че се меся и аз, но според мен тази твоя приятелка има нещо с момчето, което харесваш. А това момче изглежда е загубена кауза още от сега. Щом не те търси и не се интересува, няма смисъл да се занимаваш с него. Дори и да постигнеш целта си - да си с него, едва ли това ще е пълноценна връзка. Много по- хубаво е за теб някой да се бори и да те ухажва.

Винаги се сещам с усмивка за едно време, когато сегашният ми мъж ми беше само приятел, смених двама за това време, а той постоянно ме търсеше и си беше поставил за цел да стана негова. Беше един рошав, кльощав и хич не го забелязвах. Но толкова си пасвахме и ми беше толкова приятно в неговата компания... Един ден ми каза, че има план 2011- да се ожени за мен, а 2012та да имаме дете. Аз му се изсмях в лицето, а то какво стана, и двата плана станаха реалност.  Mr. Green Mr. Green А сега нито е рошав, нито кльощав, охраних го с цели 20кг и вече е най- хубавия и привлекателен мъж за мен.  Heart Eyes Grinning

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 07:29 от AлекcA

# 386

Винаги се сещам с усмивка за едно време, когато сегашният ми мъж ми беше само приятел, смених двама за това време, а той постоянно ме търсеше и си беше поставил за цел да стана негова. Беше един рошав, кльощав и хич не го забелязвах. Но толкова си пасвахме и ми беше толкова приятно в неговата компания... Един ден ми каза, че има план 2011- да се ожени за мен, а 2012та да имаме дете. Аз му се изсмях в лицето, а то какво стана, и двата плана станаха реалност.  Mr. Green Mr. Green А сега нито е рошав, нито кльощав, охраних го с цели 20кг и вече е най- хубавия и привлекателен мъж за мен.  Heart Eyes Grinning

Това е толкова романтично, радвам се много за вас двамата. Има и Мъже, явно е въпрос на природа - да срещнеш твоята половинка и да сте заедно  Peace Бъдете все така щастливи заедно  newsm03

# 387

Добро утро , мили близначета! Желая ви прекрасен ден!

# 388
От Паца кафето, от мен закуската  Hug

И аз не мога да спя вечер, на малката й растат зъбки и се буди постоянно, а аз заспивам късно- към 1-2ч. Днес се събудих в 5ч., намерих я отвита и със свалени чорапи и се притеснявам да не е настинала, защото не съм я усетила кога се е разсъблякла. Учудващо цяла нощ спи,а а аз будувам и незнам защо... Мъжът ми пътува в чужбина и ми е криво, че няма кой да гушкам, уж съм свикнала, пък незнам кво ми става. Колко е голямо детето ти?

Колко да е голямо- на 1 годинка и няколко дни- още си е бебе. За отвиването не се шашкай много. Аз просто го обличам по- добре, защото, ако трябва да го следя по цяла нощ, та къде ще му излезе края?! Пробвай да си решиш проблема с чувалче, при нас не става- изобщо не го търпи.
Това за мъжа ти наистина е много романтично и красиво  Heart Eyes Ние с моя мъж бяхме дълго време колеги, тогава и той и аз си имахме други дълги връзки и разбира се изобщо не си обръщахме внимание. После той напусна и по ирония на съдбата, като се разделих с тогавашното ми гадже, започнах да го засичам всеки ден като се прибирах от работа. Той все нещо ме бъзикаше като се засечем, докато един ден взе, че се обади, и така, взеха че станаха нещата.  Heart Eyes
Хайде хубав ден на всички, а мен ме дърпа за крачола едно "хубаво ухаещо" човече и дава зор.

# 389
  • Варна
Искам и аз някой наакан ухаещ бебешор да ме дърпа за където докопа  Mr. Green Дано стане скоро  Praynig
Минавам да мрънна, че снощи не спах заради зъбобол и днес ща не ща трябва да се явя на стоматолог.
Така се нацедих в последните месеци, че не е истина - от гинеколог на стоматолог и обратно  ooooh!
Може ли гуш  Blush

Общи условия

Активация на акаунт