ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 80 084
  • 647
  •   1
Отговори
# 570
Скоро качих и клипчето за Близнаци Simple Smile Приятно гледане (ако ви се гледа) хаха

# 571
За съжителството и изобщо връзката с рак, която сте коментирали по-напред..бях с рак и не ми се получи, в някои неща бяхме много различни (според мен си е до човек, но знам ли), е сега отново съм влюбена в рак..., още сме на етап зарибяване, но и не знам дали, изобщо, нещо ще се получи...  Grinning Laughing

# 572
Аз съм на 17 юни, а с рак въобще не се разбирам (казвам го от опит)

# 573

Vanessa Videnova

Безкрайни благодарности за клипчето. Много се смях докато те гледах.  newsm51

# 574
Здравейте, момичета до сега не съм се занимавал много със зодии и такива работи, обаче една представителка от вашата зодия така ми е завъртяла главата, че се чудя на кой свят съм, аз съм момче зодия Скорпион и смея да твърдя, че съм супер хладнокръвен и спокоен, а като видя това момиче да ръкомаха и ми се обръщат вътрешностите. Подскажете малко как да я спечеля, тя със сигурност е разбрала, че я харесвам, усещам сигнали, че и тя ме харесва ама до там като тръгна по настъпателно се дърпа, като се дръпна малко тя почва да ме занимава и вече ми писна винаги на бъзик го удря и не мога един серозен разговор да проведа с нея и изобщо не знам да комуникирам и само си хвърляме някакви погледи и си говорим простотии, а не мога да разбера мога цял ден да си говоря простотии с нея и никога няма да се изчерпаме, като я докосна или нещо такова усещам как изгаря просто и понеже сме колеги гледа да не оставаме насаме заедно и все пак като останем почва да нервничи хуква на някъде прави някакви работи дето не мога да разбера за какво иде реч. Не съм срещал такова момиче моля дайте ми някакъв съвет дали изобщо има смисъл да опитвам още и какво се случва WTF !!! Тази неизвестност ме убива искам просто да разбера дали имам шанс и ако не да я заровя някъде дълбоко в подсъзнанието си защото само за нея мисля. Когато тръгна да заговарям момичета усещам че ревнува и после почва и да ме разпитва какво съм правил станало ли е нещо и някакви такива работи, направо ми е като тъмна ИНДИЯ и съм потресен, как може да хлътна така  newsm78

# 575
Ами действай смело и по hard! Тя ще се дърпа в началото за да се прави на интересна, защото така е по-весело. Както си говорите простотии и майтапи, така на майтап и кажи какво изпитваш. със сигурност реакцията й ще е  #Crazy, но само в началото, след това ще омекне и ще е твоя. До кога от теб зависи.

# 576
Здравейте, момичета до сега не съм се занимавал много със зодии и такива работи, обаче една представителка от вашата зодия така ми е завъртяла главата, че се чудя на кой свят съм, аз съм момче зодия Скорпион и смея да твърдя, че съм супер хладнокръвен и спокоен, а като видя това момиче да ръкомаха и ми се обръщат вътрешностите. Подскажете малко как да я спечеля, тя със сигурност е разбрала, че я харесвам, усещам сигнали, че и тя ме харесва ама до там като тръгна по настъпателно се дърпа, като се дръпна малко тя почва да ме занимава и вече ми писна винаги на бъзик го удря и не мога един серозен разговор да проведа с нея и изобщо не знам да комуникирам и само си хвърляме някакви погледи и си говорим простотии, а не мога да разбера мога цял ден да си говоря простотии с нея и никога няма да се изчерпаме, като я докосна или нещо такова усещам как изгаря просто и понеже сме колеги гледа да не оставаме насаме заедно и все пак като останем почва да нервничи хуква на някъде прави някакви работи дето не мога да разбера за какво иде реч. Не съм срещал такова момиче моля дайте ми някакъв съвет дали изобщо има смисъл да опитвам още и какво се случва WTF !!! Тази неизвестност ме убива искам просто да разбера дали имам шанс и ако не да я заровя някъде дълбоко в подсъзнанието си защото само за нея мисля. Когато тръгна да заговарям момичета усещам че ревнува и после почва и да ме разпитва какво съм правил станало ли е нещо и някакви такива работи, направо ми е като тъмна ИНДИЯ и съм потресен, как може да хлътна така  newsm78

A aз не съм потресена Simple Smile от факта, че Скорпион се е побъркал по Близнак.
Имам двама познати Скорпиона, които бяха полудели по мен. На време разбрах, че единия е психопат, заради глупостта която ми сервира докато ме сваляше. А пък от другия се отдръпнах точно преди да се влюби в мен... Не че това има общо с темата де  Joy

Страстен, би трябвало да знаеш че момичетата от нашата зодия правят обратното на това което  искат. Отвътре им идва Simple Smile

# 577
  • Под люляка
Моята първа любов е Скорпион , бяхме заедно много години. И сега поддържаме много добри отношения. Как ме спечели ли ....... ами имаше много авторитетно поведение и излъчване, по никакъв начин не се стресна от моите странности и своеволия , твърдо и категорично ми заяви че той е мъжът за мен и ме остави аз сама да си взема решението. Също ме разсмиваше , както си стоя с приятелки той се появи за 2-3 минути каже нещо разсмее ни всички и изчезне, такава харизма имаше че винаги беше  / и още си е такъв / душата на компанията. За това си го избрах мъж със силен характер, силно присъствие и можещ винаги да предизвика усмивка на лицето ми.
Той е единственият скорпион с кого съм си допаднала.

# 578
 Даааа, при мен бе почти същото. Допаднахме си извънредно много с моя Скорпи.
 Оказа се че асц. му е Лъв, което си пасва с моя Водолейски асц. Така станахме идеалната двойка -всичко ни вървеше, смятайте щом се отпуснах дотолкова че да тръгна с някого за забавление-- което не е моето амплоа... Хич не беше лош, даже мразеше хороскопите, задето дават зодията му лоша... А той - ще си спомни че е силен, само ако го предизвикат и срещне жестокост. И беше изключително спокоен Simple Smile Беше хубаво с него Simple Smile

П.с. абе тази година ми е много странна - започнах да се държа по начин, който не ми е присъщ... Thinking Лошата близначка взима връх при мен Sad

# 579
  • От Луната
Първо ЧНГ ... Дано е по-добра и успешна година.
Търсейки някакво обявнение на каръшката си година, попаднах при вас. И аз съм близнак в пълния смисъл на зодията. Родена съм на осми юни, а ММ е телец Grinning Как се погаждаме? Ами трудноооо Simple Smile
Отивям да изчета темата...

# 580
Цоп и аз при вас Laughing И аз съм близначе, на 7 юни съм, асц. май ми беше Рак (все бъркам моят рожден час с този на сестра ми, трябва да питам пак майка ми Laughing ). Надявам се тук с вас да захаресам зодията си. Винаги съм мислила, че е най-ужасната - супер променливи, мога да се смея, след 5 мин да съм тъжна, след още 3 мога пак да съм весела, понякога съм лоша Twisted Evil, понякога направо ангелче Laughing Абе крива работа, адски непостоянна за някой неща - главно за дребни, но са дразнещи. Понякога доста се колебая, понякога пък взимам решения от раз... абе не съм сама, не двама живеят в мен, ами поне петима Joy

# 581
Аз съм първидя ден на Близнаците с луна и асцендент в Лъв и това прави характерами...променлив но тежък. Винаги съм била заобиколена от огнени знаци, най-вече Овен и Лъв. Обичам Овни защото си пасваме и са луди като мен, смели са и са сериозни. Избягвам мъже Лъв защото са ми надути и лигави, не че и мъже Овен не познавам такива... най-дългата ми връзка е била с момче Рак но накрая избягах с 300 от него. А мъжа който съм обичала най-много е Скорпион, може би и винаги ще го обичам, не знам.
Едиствения човек който е докосвал душата ми. След като той си тръгна, разбрах, че всичко това с зодиите са пълни глупости. Може много да държиш на някой, да го обичаш, да си верен, да сте се разбирали и дори да имате сходства във денталните ви карти и пак да не се получи. Просто се доверете на инцуицията си и бъдете себе си и ако е той човека ще е до вас, ако ли не... Simple Smile)

# 582
Хайде и аз близнак, на 5.06 . Луна и асцендент риби  Crazy

# 583
И аз съм на 05,06   Simple Smile

# 584

да не сме астрални близнаци?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт