ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 80 084
  • 647
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Под люляка
Валенси, ама това и при мен излезе вярно! Хаха, не го знаех  Mr. Green
Луната ми е в риби и мъжът ми е водолей с асцендент риби. Ще изчисля после и за някои бивши Simple Smile)
Хах, много интересно...
А това дали важи и обратно - за мъжете, че ги намират жени със същия знак, който е им е в Марс?

AлекcA, и на мен ми стана интересно и поразрових за инф.  Кратко резюме -  Зависи как са разположени сигнификаторите по пол, като за жените това са Слънцето и Марс, а за мъжете Венера и Луната. Зависи какви предпоставки идват от дома на брака- Седми дом. Зависи също така какви връзки се създават от гледна точка на номерологията, които трябва да се отчитат съвместно с астрологичните условия и т.н. Не на последно място зависи от личностните характеристики на двамата партньори, в които важна роля играят семейната среда,наследствеността и възпитанието.
И въпреки това  бих ви препоръчала партньор, чието рождено Слънце попада в някой от вашите Седми, Десети, Пети, Първи или Четвърти дом. - Автор: Муси Дачева

От което до колкото разбирам е, че трябва да гледаш Венера

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 16:42 от горски букет

# 482
  • Под люляка
Такааааааааа при мен се получава следната ситуация и двамата сме със Слънце в Близнаци.
Аз с  Марс  в Лъв - той е с асцендент Лъв. Той е с Венера в Рак - аз съм с асцендент Рак.
Звездният миш-маш  е пълен - търкулнало се гърнето и си намерило похлупака / като разбира се похлупака трябва да е той! /  box

# 483
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

# 484
  • Под люляка
Мили момичета , честит празник   bouquet на всички прекрасни , щури , любвеобвилни и многолики момичета, които изграждат вашият прекрасен образ  newsm51 Бъдете усмихнати , имайте многобройни поводи за радост, обичайте и бъдете много, много обичани!

# 485
Ехоооооо, момичета, заради хубавото време ли, заради нещо друго ли няма никой тук от повече от месец  newsm78 Е, аз се погрижих да пораздвижа темата и да сервирам едно кафенце

# 486
# 487

# 488
  • Варна
На кафе мирише нещо май май  Hug
Как сте, момичета Simple Smile Аз днес направих сефтето в Център за асистирана репродукция тук във Вн. Стискайте палци да си тръгнем голяямо семейство   bouquet

# 489
Как сте, момичета Simple Smile Аз днес направих сефтето в Център за асистирана репродукция тук във Вн. Стискайте палци да си тръгнем голяямо семейство   bouquet
От все сърце го пожелавам!!!  Praynig

# 490
  • Другата България

Стискайте палци да си тръгнем голяямо семейство   bouquet
thumbsup

# 491
  • Варна
Страхотни сте, поклон и благодаря за палците  Mr. Green

# 492
 newsm10

# 493
# 494

Съвсем искрено ти го желая!
Когато искаш нещо много силно, цялата вселена ти помага то да се случи!

Общи условия

Активация на акаунт