ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 5

• 80 084
  • 647
  •   1
Отговори
# 525
Гледам тази тема малко замряла , но нека се запиша  Hug
Родена съм на 28 Май 2001г.
Искам да разбера повече за зодията си, досега ми е била безразлична  Flutter

Ами прочети първите страници на темата Simple Smile

И си намери сайд за асцедента -http://astrohoroscopes.info/ascendant-calculation/ е добър.
 И не се зарибявай много- само на 12 си,  трябва да имаш много други интереси Simple Smile

# 526
Имам и други интереси разбира се, никога не се зарибявам по нещо, рано или късно го зарязвам . Crazy
Мерси все пак  Hug

# 527
  • Под люляка
горски букет, я ми кажи Сатурн в картата ти в коя зодия е? Благодаря!Валенси

След половин година  tooth да отговоря на въпроса - Сатурн ми е в Лъв
Не, че не съм бърза де  Laughing Такаммммм тези дни съм по свободна и пак се зарових да чета астрологична литература и попаднах на интересни статии. Например, че от отношението между луните в мъжкия и женския хороскоп зависи дълготрайността на връзката. Ако на някой му е интересно мога да пусна линк към статията  Hug

# 528
Здравейте,и аз съм една от вас -11.06.  Grinning чак сега виждам темата, ама ще ми е приятно да чета. Между другото в нашата къща всички сме от зодията- аз, мъжът ми и двете щерки,само Близнаци , лудница е  Hug

# 529
  • Другата България
Малииииииииииииииииииии  ooooh! smile3555 lovekiss newsm53

# 530
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Не знам малиии ли е или не...ама аватарът и подписът ти много ми харесват  Heart Eyes  Mr. Green

# 531

Това за мен ли беше  Grinning
мерси ако съм познала  Laughing

# 532
  • Другата България

Не знам малиии ли е или не...ама аватарът и подписът ти много ми харесват  Heart Eyes  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Това за мен ли беше  Grinning
мерси ако съм познала  Laughing

Да, направо не ти завиждам, като знам аз себе си понякога как не понасям, та още трима като мен.....

# 533
Понякога е много трудно наистина, но това е защото много си приличаме. Най-хубавото е , че никога не ни е скучно  Joy

# 534
  • София
Хайде и аз при вас, на 15.06 съм родена Simple Smile

# 535
Добре дошли на новите близначета и здрасти  Hug на старите!   bouquet
Такива сме си ние- чаровни непостоянни! Обаче всичко си казваме право в очите и това ни е кусура!
Целувки и горе главата! Страхотна зодия сме и трябва да имаме подобаващото самочувствие!

# 536

След половин година  tooth да отговоря на въпроса - Сатурн ми е в Лъв
Не, че не съм бърза де  Laughing Такаммммм тези дни съм по свободна и пак се зарових да чета астрологична литература и попаднах на интересни статии. Например, че от отношението между луните в мъжкия и женския хороскоп зависи дълготрайността на връзката. Ако на някой му е интересно мога да пусна линк към статията  Hug

Моля, Горски Букет, пусни този линк че ми стана интересен Simple Smile

А за въпроса за сатурна - не се учудвам че сте се събрали...
Както и да е, важното е, че страшно много задобрях през последните месеци.....Страшно много научих и сега спокойно мога да си преценявам моите връзки в какви посоки ще се разрастнат или не....

# 537
  • Под люляка
Заповядай Валенси Simple Smile

http://www.grreporter.info/Ot_otnoshenieto_mezhdu_lunite_v_mzhki … a_na_vrzkata/9258

А ти ако имаш време сподели нещо интересно   bouquet Хубав ден момичетааааааа

# 538
Заповядай Валенси Simple Smile

http://www.grreporter.info/Ot_otnoshenieto_mezhdu_lunite_v_mzhki … a_na_vrzkata/9258

А ти ако имаш време сподели нещо интересно   bouquet Хубав ден момичетааааааа

Мерси.  bouquet Няколко пъти я препрочетох ама нищо не разбрах. Че най-страстната ми връзка е била с луна в приятелски знак...ако мога така да се изразя....
Истината е че е важно какви аспекти прави луната, венера и марс. Но това са индикации за това как ще се развива връзката.....

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 16:21 от Ванилина

# 539
Ехооооо......................Има ли някой тук?   bouquet

Спешно ми трябва Близнак  с асцедент Дева. Да ми се опише що за човек е, че в момента един Близнак с този асцедент ми се навъртя около мен........ Защото се оказва, че нашата зодия сме най-неоправданите - на 100 % приемаме и характера  и поведнието на асцедента ни Sad

Hug Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт