ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
 Ми аз спрях преди около 2 месеца да дохранвам. Тя напоследък не иска да суче през денят, та се зачудих дали и стига млякото.

# 106
  • София
Мая съжалявам за зайко cry

Аз не дохранвам с АМ или кърма/пууууууу още има ../,само на вечеря след супата задължително давам АМ.
Ние сме по цял ден навън,малко ни валя,но беше за кратко...това през деня де..преди да настане мрак и да задумкат гръмотевиците...и нищо ново,в чудене съм за едни 100лв какво да се вземе на детето,дайте идеи плс. newsm78

# 107
  • Cyprus, Пловдив
Майче, душко  Hug Милият зайко  Sad Hug Добре, че зъбите не те болят вече  Hug
Мели, изпуснала съм Миташки  Crossing Arms Crossing Arms
Мама на Ани, никога не съм слагала мляко в храната, просто преди първо кърмех и после давах твърда храна, а сега обръщам-първо твърда храна и после,ако си поиска го кърмя,нямам много успех със заместването  Rolling Eyes
Клавдия, честита племенница, жива и здрава да е   bouquet
Нещо голяма тъпня ме е обхванала, искам да правя прощапулник на Янис, но се получава, че няма къде, тъй като имаме едни семейни драми и разправии, от години, абе много сложно  #Cussing out
Варианта е,като правим рождения ден,да направим и питата, но не е ли тъпо  newsm78 едно , че ще му слея в едно двата празника и второ, че трябва да помъкна черпаци и подобно в заведението ,уффф и аз се оплаках  Crazy
Мамите, които правиха вече пита, какви предмети сложихте пред детето?

# 108
Добро утро! Тия зъби ще ме свършат. Тая нощ цялата я изкарах при нея, та се понаспах като че ли. Някакви пристъпи на рев прави, не щя и да суче, само се мята и реве, като се нареве, заспива. Горкото.

Даре, що да е тъпо, и аз обмислях да съчетая, но още не е тръгнала да ходи сама за по-дълго, а нали сама трябва да стигне до предметите и да си избере. Или бъркам?  newsm78 Засега съм измислила да сложа черпак/лъжица, стетоскоп, молив или писалка и гаечен ключ, още 2-3 ще измисля докато дойде моментът.  Mr. Green

Магнет, нашата триколка е горе-долу 100 лв.

# 109
  • UK
Добро утро!

Няколко пъти се буди Ани през ноща, но не помня, много ми се спеше. Поне три пъти сука. И в 6:30 беше вече готова за игра. Ако можеше да спи поне до 7:30 ще е много добре.
Сега вече и се спи и почна страшно да мрънка, занесох я в леглото и че ми наду главата. Като отидох да я провера, че стана съмнително тихо, добарала през решетката кошчето и за памперси и напълнила цялото легло с памперсите.

Чудя се, сега вече не се наяжда хубаво с кърменето към 6:30 и си търси закуската. Та като изяде попарата към 7:30 , незнам какво да и дам преди обяд та да издържи до към 12:30. Още не съм въвела киселото мляко, май му дойде времето. newsm78

# 110
Тя дава ли признаци на глад преди да е станало време за обяд? Ако не дава - за какво да я тъпчеш? Ако дава - давай нещо лекичко - бисквита, нещо такова. Да не си развали апетита за обяда.  Laughing

Кица издържа безпроблемно от 8 докъм 1 часа. Нали отказваше да си яде обяда известно време - е, увеличих интервала между закуската и обяда и започна да яде, просто не е огладнявала.

# 111
  • Sunshine state

Добро утро на всички.
Нощта я биваше-стана само в 23:30ч. за мляко и спа до 7.Става си все така рано и това си му е. Wink
Майче,честит рожден ден.Бъди жива и здрава и много обичана от твоите 2-ма мъже.

За прощъпулник виждам,че си говорите..Ние сме далеч от такова нещо,но мисля да сложим черпак,спринцовка/без иглата/,книга/за даскал/,линия за инженер,червило,някоя дрешка,портфейл и клавиатура. В последствие,ако ми хрумне нещо друго,ще добавям. Peace

# 112
Здравейте,
Мая,честит рожден ден.Бъди здрава,много щастлива,късмет във всяко начинание newsm59

Даре,честито ти ходещо момче.Мисля че идеята ти е много добра,аз така щях да направя ако Мимето беше проходила преди рождения си ден.Можеш да добавиш и химикал,ножица,банкнота и др.В нета има много инфо по въпроса и кой предмет как се тълкува.

Клавде,честита ти племенница,да бъде здрава.

Пуци,каква ви е триколката?

# 113
Ооо, честито Мая! Здраве, любов и край на безсънните нощи!   bouquet

А, книга, добре ме подсети Пупи.

Палома, забравих.  Blush Сега ще питам лелите, които ме караха да избирам.

# 114
Добро утро  Hug
Майче честити рожден ден  newsm59 newsm59
Днес имам двоен празник Simple Smile Владис става на 11 месеца,а баба ми има рожден ден Simple Smile Почерпете се за тяхно здраве :*  

Аз ще сложа-книга,слушалки(за лекар),линия(за инжинер),пари,лента(за спортистка),лъжица,телефон,дреха и дуго не зная какво

# 115
  • UK
Майче, честит рожден ден!

Честит двоен празник на Клавдия!

Как мислите да отпразнувате 1 юни?

# 116
  • София
Мая честит рожден ден! Желая ти всичко най-най!  bouquet
Клавде честита месечинка на бебка и рожден ден на баба ти !  bouquet да са живи и здрави!
Дарка честити ходещи краченца/с малко закъснение де  Blush/
Пуци мерси за идеята за триколка,но тя вече е налице...ъъъ нещо друго трябва да е Thinking
Мама на Ани за 1.юни нещо в  южния парк щяло да има...хайде да ходим...?

# 117
Магнет акумулаторна кола  Grinning Мъжа ми като си е наумил че ще взима на Владис такава  малко по-натам  Joy
 За 1 юни ще излезем с още 3 майки в Парк Рила  Laughing Laughing

# 118
  • София
Да,ама за 100 лв няма такава...

# 119
Да, тогава басейн за лятото ?

Общи условия

Активация на акаунт