ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Мели просто нямах никакво време  Sad Правихме ремонт на къщата и беше мазало.През свободното време съм навън с Владис и така.
Владис е добре,имаше малко разтройство тези дни и беше само на картофи,моркови,мляко и оризова вода.Още сме с 8 зъбчета.

# 91
Как "само", Клавде, цели 8 имате! Някои са все още с два.  hahaha Егати, тя докато ги изкара всичките, ще дойде време да ги сменя.  Mr. Green

Аз съм в спор със себе си - да рискувам ли да излезем на пазар или да не рискуваме и да вечеряме яйца.  Rolling Eyes

# 92
  • София
Излезте, Пуци, излезте, хубаво е навън, нито е топло, нито е студено, и слънчице пробива  Peace
Клавде, ти свикна Владис да изкарва зъбките бързо-бързо и сега 8 зъбчета ти се виждат малко, а?  Laughing

# 93
Излязохме. За ръчичка до кварталната бакалийка. Чудничко се проветрихме като изключим гадните тополски пухове.

# 94
  • София
Супер! Браво на ходещата Кица! Голям кеф е без количка, нали? И аз напоследък излизам без нея, за ръчичка, и обикаляме квартала по час, час и половина, голям кеф. Тополските пухове и мен ме дразнят, все в носа ми се завират, грхххх...

# 95
Днес в 13.50часа зълва ми роди момиче на име Ева 3300г и 51 см.Станах вуйна и съм много щастлива

# 96
Честито, Клавде! Жива и здрава да е.   bouquet

Гот е, Мели, само дето трябва да я насочвам с придърпване, щото все напира да ходи където не бива. И е луда по колите, не ми е ясно откъде се взе това. Само да зърне кола и напъва да я пипа.  ooooh!

# 97
  • София
Честито на вуйна Клавдия!   bouquet Да е жива и здрава малката Ева!

Девил, ето обещаната снимка на сандалките
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 21:37 от MelindaD

# 98
  • UK
Честита ти племеница, Клавде!

Мели, къпането е  голяма  борба. Добре че сега майка ми е тук, че да успея да измия косата.Много хубави сандалки, дълги разходки да правите с тях.

Ей, как ми се иска и на мен да захвърля вече количката.
Пуц хубава разходка сте направили. И ние бяхме малко в парка. Обаче режат дървета и правят приготовления за   1 Юни, има една машина където хвърлят клонките, а тя ги реже на ситно и ги изкарва от другата страна. Ани така се изплаши, поплака си доста. Нещо се смрачи и се прибрахме, но като гледам няма май да вали.

Охххх, Майче много ми стана мъчно за зайчето.

# 99
Михихихи, как страшно гледа - някой да не му вземе бонбоните.  hahaha Той вече съвсем човек станал, Мели, хич не е бебе.  Heart Eyes

На Кица двата горни зъба ще излизат заедно, знаех си аз, да му се не види! Затова страда нощем, няма с какво да се разсее.  #Cussing out

# 100
  • UK
Аз забравих да питам, Мели , нали не изял цялата кутия бонбони, че незнам тогава как ще спите.
 Определено не е бебе.

Исках и да питам, вие добавяте ли още АМ/ кърма към яденето или да дохранвате?

# 101
  • София
Само един бонбон намаза  Mr. Green И той му беше много, ама айде.
Не е бебе, да, момченце си е  Heart Eyes Да ви кажа, понякога го гледам отстрани и си мисля - Боже, това ли детенце е моето малко бебенце, дето се роди 3 кила и беше една мръвка месо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Хем съм с него 24/7. Кога стана от бебе - детенце.
Пуци, по-скоро гледа доволно, като коте, облизало паница сметана  Laughing И на него горните два зъба излязоха едновременно. Подозирам един набол кътник за нощните драми  Thinking

# 102
Мдаа, лети времето...

Мамма на Ани, аз още към края на втория месец на захранването спрях да добавям кърма и да дохранвам.

# 103
Здравейте - ние днес на разходка следобед и то времето минало. Тук има изложение "Произведено в Б-я" и пообиколихме, утре май ще купувам моряшка тениска, много са сладки.
Мели благодаря за снимките - сандалките са много хубави, ще търся и аз подобни. Митко има твоите очи, то и останалото си е твое като го гледам. Хубав млад господин.
Честито на проходилите.
Аз вече откакто сме на Кухня неслагам нито жълтък, нито сирене по манджите, само в попарата сиренце. Храната, която взимам е съобразена и в супите има сирене, яйчен меланж, което не е много ок, ама слагат.

# 104
Благодаря ви. Много го обичах и бяхме много привързани, но... дошло му времето... Sad Много ми е мъчно. Все отивам да го храня и на вратата се сещам, а бебето се лепва и започва да вика 'айее, айе'... Sad
Пуци, хубава разходка. Добре е, ако те слуша или се води за ръка. Мойто няма начин просто, ядосва се и се отскубва, не умее да се води за ръчичка. А джантите и на нас са ни любими, дам. Нагледно го показва на онова видео, което снимах преди месец и бях сложила линк тук.
Мама на Ани, досега слагах винаги кърма. Преди седмица правех мляко с ориз за нас със стевия. На сутринта ми хрумна да му предложа като закуска, защото досега нямахме закуска от твърда храна. Та тогава реално го захраних с прясно мляко. След това още веднъж му правех мляко с бисквити.
Мели, ма много сте хубави, бонбоноядци такива Simple Smile Наистина вече има излъчване на момченце. И цял е на теб!
Аз съм гроги. Ама на кой му пука. Един иска сладолед, друг не знам си какво.. Уф. Кръстът ме болииии. Мрънкало съм днеска. И торта трябва да правя, за да отстои до утре...
Само да кажа, че вече зъбите не ме болят.
Отиваме да се приспиваме...

Общи условия

Активация на акаунт