ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!
Влизам само да честитя на Лорчето първия рожден ден. Да е жива и здравичка, много послушна, да спинка все така добре и да носи само радости на мама и тате!
Дарина, видях Бобчев.Наистина е страшен симпатяга с тези сини очи.. и големи бузи... Simple Smile
Коко спа непробудно ЦЯЛА, наистина цяла нощ! Събуди се към 7, гушнах го, цокна малко и пак заспа. В 8.30 взехме да шумим, за да стане, че път ни чака.

# 196
  • UK
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРКА!!
Да е жива и здрава, много засмяна!
Пупи , честит празник.   bouquet

И аз го видях синеок Бобев, сладур е голям.

Хайде ,че аз съм изпратила Ани с баба и навън, а аз съм яхнала прахосмукачката. newsm79 1ironing wash hang

# 197
  • София
Къде го видяхте Бобчев?  Simple Smile
а лелеееееееее видях го и аз Party сладурко е,спор няма! Grinning

Моля да ме извините,че не съм много редовна напоследък..чета ви ,но нямам възможност  да пиша много много..Палома,честита годишнина на патерица. Със сигурност изпускам да честитя на някой,но моля да ме извини..ставам,малчо реве,сега ще яде и излизаме

# 198
  • Berlin
Честит рожден ден на Лора! Да е много здрава, весела и щастлива, много да ви радва, Пупи!

# 199
Търся му мадамка да си знаете , ако някоя скъса с гаджето ние сме свободни Simple Smile))

За Лорчи , да расте голяма  послушна и много да слушка мама

# 200
  • София
Честит първи рожден ден, Лори!

Да си жива и здрава, много весела и умерено непослушна и да си гордостта на мама и тате! Щастливо детство!

Пупи, маменце, честит празник и на теб!  smile3525

Нашата нощ беше кошмарна, не ми се разказва  Confused Може би по-късно

# 201
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА!
Да е много весела и щастлива, да е здрава и да лудува на воля! Да носи много радости на мама и татко и да ги слуша! .  bouquet
Мая хубава време за морето Simple Smile

# 202
  • София
Добрутро,ето го  и следващия рожденник-моето детенце Heart Eyes

# 203

Честит рожден ден на Жожо!!!

Да ви питам нещо,какво се прави за да се удължи майчинството още една година?

И споделете какви подаръци получиха децата за рождения си ден GrinningАз още съм в чуденка,днес ще разглеждаме триколки.

# 204
  • София
Палома,мерси! Да ни е жив,здрав и умен-това е най-важното Praynig
Ще споделя за подаръците след като ги видя Simple Smile
А за майчинството-се попълва нова декларация за отглеждане на дете до 2 годинки,в работата ти в човешки ресурси трябва да знаят.
Аз след малко потеглям за да подготвям партито с украса Heart Eyes

# 205
magnet_for_happiness ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОЖО!   party023   
Да е здрав и палав, от време на време послушен Simple Smile!
Ние вчера купихме подаръка за рождения ден - въпросното образователно столче на Фишер Прайз. Купихме го от Джъмбо - там цената му е с още 10лв. по-малко, т.е. 59.90лв. Сега чакаме 10.06. за да го сглобим и разгледаме всички дружно.
Аз доживях моя Дидко да си слага вече сам биберона в устата, само дето още малко и ще трябва да се отказваме от него.
Ние за рождения ден ще сме навън, но не е ясно с кои гости, добре че има още време.

# 206
  • UK
Честит рожден ден на Жожо!
 nbirthday newsm67   

# 207
  • Berlin
Честит рожден ден на Жожо! Да е жив и здрав и да не тормози много мама и тати, само да ги радва!  birthday
магнет, честит празник и на теб!

И аз ще чакам да кажете за подаръците!  happy bd

# 208
Честит рожден ден на Жожи! Да расте здрав, весел, умен и разумен.   bouquet

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 08:22 от ИрПуц

# 209
Пуци,страхотна е Heart Eyes,Кица имам предвид Heart Eyes

А триколката с какви гуми е?Иначе изглежда добре.

А за попълването на декларацията,кога трябва да е?Има ли срок?Аз ще ходя след рождения ден,та да не изпусна ако има срок,затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт