ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Berlin
Да се включа и аз по-обстойно.  Mr. Green
Ооо, Кицка какви хубавки бузки има.. Пуци, ти защо казваш, че била дребничка и слабичка, добре си я гледаш. Simple Smile Да кажеш как е триколката.
Вчера, по-точно снощи, изпратихме родителите на на почивка в Бодрум за една седмица. Надявам се да успеят да се отпуснат и да си отпочинат хубаво. Ех и на мен ми се приходи ...
Пафи вече се опитва да се пуска и да стои прав и дори направи 2 крачки сам и тупна Simple Smile Също така упорито се опитва да направи кълбо ...  ooooh! Сутринта се прекатури от спалнята в кошарата си, добре, че не си падна на главата. ooooh!
Мда и аз се интересувам от тази молба отпуск - какъв е срокът за подаване, че доколкото имам усещането нашите счетки на работа едва ли ще се сетят да ми кажат, че трябва да подавам нещо. Няма да го пускам на ясла, то дори и класиранията не следя ... Малък ми се струва, искам да си го гледам. Simple Smile
Следващото ми питане - какви зеленчуци готвите? Аз напоследък се усещам, че го караме основно на ориз, картоф, морков и плодове и ще почвам да правя на пара зеленчуци, за разнообразие и улеснение. Пък и да не е на пюре, а да може сам да ръфа.

# 211
  • София
Честит рожден ден на Жорко!  newsm38  newsm59
Да е жив и здрав и много весел! Магнет, честит празник и на теб и приятно изкарване!

Палома, за втората година майчинство - документите трябва да попълниш преди датата, на която ти е бил термина, защото до тогава ти се води първата година майчинство и колегите ти от Човешки ресурси трябва да имат време да ти подготвят документите, с които ти се разрешава втората година. Ако закъснееш, се води, че денят след този, на който ти е бил термина, трябва да си на работа. Аз лично отидох около месец преди това. Най-добре отивай и не чакай.
Пуци, ех, че е хубава тази Кица, все по-хубава става  Heart Eyes Дано Митко като порасне да ми доведе едно такова хубаво моме  Mr. Green И направо ти е одрала кожата, страшно прилича на теб!

Аз да ви кажа вчера се мъкнах до спешния кардиологичен кабинет в Трета градска, че нещо ми се бъгна моторчето  Simple Smile Наред е вече всичко, ама е много неприятно преживяване

# 212
Мели,на мен датата на термина и датата на раждането са с 13 дни разлика.Четох че се подава в деня след раждането,но не съм сигурна.Както й да е утре ще питам,надявам се да не съм закъсняла,

# 213
  • София
И моите дати са със 7 дни разлика - термина ми беше на 12, а родих на 5-ти. Първата година ми изтече на 11-ти, а втората започна от 12-ти. Най-добре попитай, да  Peace

# 214
Е добре тогава,значи моята първа година изтича на 18 юни,не съм закъсняла,още утре ще задействам нещата.Мерси,Мели Hug

# 215
Пуци Кица е страхотна   bouquet
abs скоро май ще се похвалите с прохождане. Дидко напира да слиза от количката навън, ама като не ходи още зор голям  ooooh!
Мойто дете днеска много икономично - ял е само за закуска и сега спи, днес 3 пъти ще яде като гледам. Кайсии не щя, а аз толкова си мислех, че ще му харесат - обелени, пресни.

# 216
Абс, охраненка изглежда, но при последните замервания беше 69 санта и 8.4 кила, дребна си е на фона на повечето бебета. Аз не се оплаквам, добре си ми е така.

Зеленчуците при нас са броколи, карфиол, зелен фасул, домати, моркови и най-вече тиквички, съвсем сезонно, а и тя е луда по тях. Добре, че има дребнички и нормално изглеждащи тиквички. С плодовете сме назад обаче.  Rolling Eyes В смисъл, че не налита да яде плодове, а е хубаво да се научава вече, май, а?

И направо ти е одрала кожата, страшно прилича на теб!

Това е само защото не си виждала бащатко ѝ. Неговата кожа е одрала, барабар с носа.  hahaha Ама в очите си е моя. А ти недей да правиш такива изпълнения, ако обичаш - времето се оправи, ходи се в зоопарка, не в болницата.  Naughty

За декларацията ми казаха, че ще ми подготвят документите и ще ми се обадят да отида да ги подпиша. Първата ми година изтича днес.

Палома, на Чиполино е триколката, стабилна изглежда с тия големи колела, но Кицът е дребен, кандилка се по седалката, а и не ще да се държи диването, седи като бей, с корема напред.

# 217
Привет!
Влизам, за да честитя първата годинка на Гого (нямам В на азбуката, затова така го наричам...)! Нека е здрав, весел, поспалив и много, много послушен!
Кица сладка, ах как я изпуснах само...
Вчера дребен не е спал цял ден, само час в колата. Заспа към 22ч, непробудно до 3 и после с две будения до към 8.30ч. Сега сме на гости при брат ми и баба, та използвах да пиша.
Абс, скоро май и вие ще проходите.
За документите - и аз ще трябва да се задействам.

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРЧЕТО  Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО  Hug Hug Hug
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Ние вчера се прибрахме от Пасарел,бяхме при племенницата  Hug Hug Hug Разкошна е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Къпах я,гушках я и съм много щастлива.Владис сравнение с нея е гигант  Joy Hug Hug

# 219
  • Sunshine state

Честит рожден ден на Жожи!Желая му да е много здрав и щастлив. bouquet
На мама и тате-наздраве. beer3

Благодаря на всички за хубавите пожелания,стана ми много приятно. Heart Eyes
Бобчев е много готин,а тези очи... Flutter
Честито на Кицето за триколката-страхотна е!А за самата Кицка какво да кажа..Просто супер!Нищо чудно,че се карате за нея. Simple Smile

Да разкажа за вчера.Мина много добре,бяха ни на гости 2-те ми баби и майка ми.По-късно дойде и свекърва ми с майка си.Тортата беше повече от хубава-шоколадова с много добре напоени блатове.Аз също хапнах от нея за здраве.Лорито беше много спокойна през целия ден,радваше се на всички.Получи чудесни подаръци и парички.Вечерта отидохме на гости на едни приятели и си изкарахме и ние супер,а днес гледахме състезанието по кану каяк на гребната. Sunglasses Голям релакс тия дни.. Peace

# 220
  • София
Ех, че хубаво, Пупи! Браво на вас! И това в подписа ти - "Малкото Пупи е на 1 г и 1 ден" също ми е много гот да го гледам  Heart Eyes Няма вече месеци!
Клавде, много се смях на гиганта Владис  Joy Представям си тогава Митко до някое новородено, ще изглежда сигурно като абитуриент  hahaha

# 221
  • София
Палома, за втората година майчинство - документите трябва да попълниш преди датата, на която ти е бил термина, защото до тогава ти се води първата година майчинство и колегите ти от Човешки ресурси трябва да имат време да ти подготвят документите, с които ти се разрешава втората година.

Мне е точно така,на мен от HR ми казаха да я занеса преди 10-то число юни месец, т.е те ще я носят след като преведат заплатите на 10-ти.

И благодаря за пожеланията!  bouquet Аз съм грооооооооооооги,ама толкова хубаво беше ехейййййййй Heart Eyes Жожо много се радва на хората, на вниманието, а по тортата пощуря, откъсна свещичката,после една фигурка и започна да яде,беше много сладък Simple Smile целия се омаза с торта Mr. Green времето беше върха,жега,но супер,всичко беше на ниво..ето сега и какво получи..дано не пропусна нещо:

триколка, камионче таковО -сяда и за придвижване с крачета,образователен ТВ-за това му е раничко,но какво пък Simple Smile музикален пъзел,2 марионетки,надуваемо кресло,музикален слон,камионче пълно с джаджи за сглобяване,страхотни летни дънки и блузка, лятно гащеризонче с блузка,кола с дръжка/като ония търкалящите се кръглите/,само че кола от Колите,ръмжи като я буташ; а за мен-цветя Simple Smile а и парички за него де..

# 222
  • UK
 Аз чакам снимки от Магнет , от Пупи, от Пуц. Видях я Кица с новата триколка-голяма сладурана, не мога да кажа на кой прилича , хич не мога да ги опреличавам.
 А още когато Ани се роди си попълних всички документи и за втората година, така ме помолиха от УЧР да не се налага да ме издирват после. Само датите не попълних.
 Ние днес излязохме към 14ч. и се прибрахме чак към 19:30. Анито се държа доста добре цял ден.
 Много хубави подаръци сте получили. Аз вчера зарадвах Ани с две лятни комплектчета, че нямаме тениски с късо ръкавче и къси панталонки.
 Момичета , майка ми утре трябва да отиде до село за няколко дни. Така бързо свикнах да има някой да ми помага.
 abs аз готвя  на пара почти всякакви зеленчуци ( замразените миксове) , Ани много обича да и дам  цветче броколи, много добре си го хапва. Иначе и аз сега наблягам на тиквички, доста се харесват. Днес сготвих пълнена зелена чушка с ориз , морковче и разни подправки, не се хареса особенно, но тя нещо оризът май не го харесва много. Но на вечеря и дадох само плънката от ориза, с половин пресен домат и половин авокадо, хапна го , като между другото си просеше и краставица от моята салата.

# 223
Честит рожден ден на Жожо!

# 224
Добро утро! Днес нямаме ли рожденици? Някак празно ми стои...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт