ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Ай!  Blush Честит да е Пафи, все така добре да расте и да е весел и лъчезарен.   bouquet

# 676
  • Sunshine state
Честито на Пафката за именния ден!  bouquet
Пуц,минавка голяма,да знаеш.. Crossing Arms Родителите ми от малка ми набиват,че нямам имен ден и не върви на 27год. да започвам да празнувам.А най-гадното е,че всяка година на този ден ми излиза пришка на устата да повтарям на ентусиастите,които ми честитят,че всъщност не празнувам. Blush

П.П.Току що и сестра ми се обади и започва с "Честит...",а аз "И ти ли,Бруте?"  hahaha hahaha hahaha

# 677
Е, значи е крайно време да започнеш. Щом има толкова ентусиасти.  Mr. Green

# 678
  • Cyprus, Пловдив
Охооо, много празнуващи днес  Grinning Grinning
Честит имен ден на Пафи    bigdance2
Видях, че Ягодка има рожден ден, но наистина ли и малките ягодки имат?Леле голямо празнуване ще му ударите  Hug Hug
Пупи, тогава честит ти НЕимен ден  Mr. Green Laughing
И аз не се бях сетила за елдата,дори имам такава каша ще давам по-редовно  Simple Smile
Днес се изнервих на Н-та степен  #Cussing out #Cussing out
След като установих, че нямам право на карта за градския транспорт, тъй като съм майка с малко дете, реших да си изкарам самостоятелно карта, по съвет на една кондукторка  Wink Отивам на едно място,пратиха ме на друго, а от там на трето, оттам ме върнаха пак на второто  #2gunfire Говорим си за разстояния, а аз с Янис и вече жега  #Cussing out Накрая тръгвам да плащам и се оказва, че не струва 15 лв, а 31... дори нямах толкова и си викам, че така хич не е на сметка, тъй като не пътувам всеки ден  #Cussing out Явно, това че аз и детето сме български граждани не е важно за самата държава,гадни,тъпи управляващи, които изпъдиха и продължават да пъдят младите хора от Бг  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 679
  • Sunshine state
Дарка,имаш право на карта като майка на дете до 3год. и картата струва 12лв. Защо са ти я отказали?Аз все се каня да ходя,но нямам път натам. Rolling Eyes

# 680
Здравейте!

Благодаря ви за хубавите пожелания. И трите имаме рожден ден Simple Smile

Хич не ми остана време днес. Аз все едно нямам рожден ден - то чистене, готвене...
Днес едни гости, утре и вдругиден роднините  ooooh! ...
С две думи цял ден се готвих за вечерта, децата рано почнаха да мрънкат за сън, на снимките с тортата реват, ужас, дали реално ще ми се съберат 2-3 часа празнуване? Догодина ще трябва нещо да се  промени  Thinking  Crossing Arms

Сега ги приспивам и викам набързо да драсна някой ред.

Честит имен ден на Пафи!

# 681
  • Sunshine state
Така е,Ягодке...Мога да ти дам съвет да купувате готова храна или нещо много бързо за правене.Аз така направих и беше добре.После миенето е в повечко,ама без това не може.  bouquet

# 682
  • Cyprus, Пловдив
 Пупи, нямала съм право  Wink въпроса беше : взимате ли майчинство? - Не.
И ми казаха:"Еми тогава нямате право на такава карта!"
Държавата ни е резачка и това си е, точно в такива моменти си казвам:по-добре изобщо да не се прибирам в Бг  ooooh!
Ягодке, а може да се промени като догодина си направите подарък - братче на двете ягодки  Mr. Green Laughing И ще бъд0ете четирима празнуващи  Laughing

# 683
  • UK
Влизам да честитя тройният рожден ден на Ягодови. Да са живи и здрави малките кукли, да е жива и здрава мама и дълги години да празнуват тройният празник.

Честит Имен Ден на Павел! Да е весел, засмян и много послушен.

Пупи, на теб няма да ти честитя, но е хубав повод да получиш някой и друг подарък.

# 684
  • София
Хелоу,
Честито на рожденниците днес и на именниците!  bouquet Да сте живи и здрави! Hug

# 685
Добър вечер   bouquet
abs да му е живо и здраво името на Пафи, да е винаги радостен и послушен/поне с едното ухо Wink/.
Ягодке честит троен празник на женското царство   bouquet   bouquet   bouquet
Аз накратко, нямам време за нищо - на крак съм буквално по 14-16 часа на ден  #Crazy Разхождам Дидко цял ден, сядам като заспи и се моля да е за по-дълго от 30мин. Вечер се връщам и започвам да чистя, защото всеки ден все някой за нещо идва да дооправя у нас. Днес ми сложиха новата входна врата. Сега чакам вътрешните - не знам споменах ли, че освен изолацията в кухнята и покрива, сменям и вратите. Вече се чуствам като пепеляшка, ама без онази част за бала с принца.
По темата за имените дни - аз празнувам на две дати, ама и черпя 2 пъти/Ивановден и Цветница/.
Мерси за съчуствието по повод каскадата на Дидко, преди това имахме инцидент с задавяне - този месец само случки.

# 686
  • Berlin
Благодаря!
Аз влизам да кажа, че днес Пафи по случай имения си ден си доожули носа.  Crazy Пак си заби лицето, тоя път в пясъка и се разминахме леко.
Утре ще празнуваме вече ние.   ura

# 687
Еха, класирах се на финалната права да честитя рождения ден на трите Ягодки и именния ден на Пафи! Да са ни живи и здрави всичките!
Аз се ориентирам към леглото, зверски ме цепи главата, май слънчасах. Минах над 5км с количката днес, цял ден бяхме навън, видях някои приятели, една приятелка е бременна и така. Хубави емоции. Малкият се траеше, беше на приливи и отливи. Имаше ужасни моменти, но се издържаше с много заиграване. Чак се усмихваше и говореше на непознатите по улицата, нещо, което поне от седмица насам не бе правил дори и у дома. Една продавачка скочи от павилиона и му подари шоколад, докато се качвахме в автобуса.  Много мило ми стана. И навсякъде ми правят място, дават ми предимство. Нещо, което в Македония не може да се случи нито на бременна, нито на родител с дете.

# 688
Добро утро, макар че съдейки по часа, смятайте колко е добро. В 6.30 ме вдигна с рев, нарева се и се успокои. Това щото тази вечер съм на сватба и разбира се трябва да съм като парцал дотогава. Май ще легна с нея когато благоволи да поспи през деня.

При нас количката е в немилост откакто тръгна на собствен ход, вчера се чудех как ще ходим в зоопарка при това положение. Явно на ръце. Confused

# 689

Мойта мома днес стана в 6ч.,сега заспа ooooh!А аз не мога да легна пак ConfusedКупих купони за кухнята от другата седмица,да видим дали госпожицата ще одобри яденето.Сега я захранвам с белтък,не го харесва и го пробутвам с хляб,който яде с кеф Laughing

Днес Тони има рожден ден.Ако се включи да чете-да си жива и здрава  bouquet

Девил,само вратите ли останаха?Май доста се просрочи ремонта newsm78Как се казваш,че да празнуваш и на двата празника?

Пупи,за имения ден,хората няма от къде да знаят,че си кръстена на баба си Парашкева.То май всеки си решава кога да празнува,зълва ми е Петя и празнува вчера,моя приятелка Петя казва че празнува на 14 октомври и не празнува вчера.

Даре,на държавата не можеш да разчиташ,така е.Ти защо не получаваш  пари за майчинството?

Ягодке,успокоиха ли се малките?Как мина края на празника?

Общи условия

Активация на акаунт