ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Пуци, лягай да си отспиш при първа възможност. Коко явно беше натоварен с емоции и поспа докъм 8,30.ю, свършихме голямата и малката работа и сега досажда. Будеше се много пъти, понякога насън се въртеше рязко и виеше, търкайки устичката. Убедена съм, че проблемът е зъби. Намазах го с Калгел и се кротна за още два часа, иначе и ние щяхме да осъмнем в 6. Макар че на мен и още сън би ми дошъл добре.
Палома, доколкото помня, Девил е Ива. Затова празнува на Ивановден и на Връбница. Иначе на Цветница и аз си празнувам именния ден. Всяка година се намира някой да ми честити и някой да се учуди.  Но тъй като съм и кръстена на празника, попът каза да си го празнувам като имен ден.

# 691
Ива съм да Simple Smile
Не са само вратите - като се прибрах се оказа, че имаме забележки по промените в кухненските шкафове. Като се нанесохме правихме кухнята-шкафовете, но сега заради изолацията се наложиха промени. Преди гърба на кухята беше плочки, сега е дървена плоскост, за да имам контакти и по плота, а и е по-красиво.

# 692
Иве, снимай, когато свърши ремонта. Мъжо още не може да счупи старите плочки, здрава работа. Там, където са паднали, стената била пропукана, явно от земетресение. Не знам кога ще почне реновирането. Пък и дядо му почина преди три дена и това допълнително ги забави.
Коко заспа преди час. И днес бе на приливи и отливи, повече лош, но търпимо.

# 693
  • Berlin
Devil, ще чакам и аз снимки. Simple Smile Нали съм на тази вълна сега. То общо взето сме на финала, така че идеи няма да взимам, но ми е интересно. Simple Smile
Ние днес почти празнувахме Simple Smile - Пафи си удари пак главата в ръба на една маса, забравих му бибата, приспа му се и рева около половин час.... но пък тортата беше много хубава.  Laughing Е, сега преди малко стана господинчо и не знам довечера кога ще спи.

# 694
  • Cyprus, Пловдив
Привет и от нас!
Честит рожден ден на Тони, ако чете!   bouquet
Също и първи рожден ден на Владис на Клавдия  Grinning
Абс, ние сме същите - на обяд баща му го събуди, та не спа и преди малко се събуди, не ми се мисли как ще се приспиваме по нощите  Tired
Всички ви тресат ремонтни дейности  Grinning Ние скоро ще сменяме дограмата и това ще ние ремонта за тази година, но стига толкова  Grinning Пловдивски мами, ако скоро сте се занимавали с подобни дейности ще съм благодарна да препоръчате фирма за ПВЦ дограма  Hug

# 695
  • София
Влизам да честитя на Тони рождения ден! Бъди много здрава,весела и щастлива и само успехи!  bouquet Наздраве с Шуменско Туист-бире сокче,с портокал Crazy

Охо и Владис Flutter нека й е честита първата годинка! Hug

# 696
Ох, и аз набързо, само да честитя!

Честит рожден ден на Тони!

Честит първи рожден ден на Владис! Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!

# 697
  • Berlin
Честит рожден ден на Тони!
Честит рожден ден на Владисчето! Да е много здрава, весела и засмяна! И да слуша поне с едното ухо.  Simple Smile  bouquet
Пафиту беше паркиран в 21ч., спал, не спал, това е. Simple Smile Даже мъжът ми пита що толкоз късно...  Crazy

# 698
Честит рожден ден на Владис! Да  е здрава, все така лъчезарна и умна.   bouquet

Моите хора снощи се гледаха сами, заспала девойката в 9.20. Ама после не се събуди до сутринта.  Twisted Evil

# 699
Здравейте!
Честита годинка на Владис и тук! Честито и на Тони, ако прочете.
Дарка, как го събуди баща му? Върнахте ли се в Лимасол, щото съм пропуснала? Сега се чух с мъжа ми, почти са счупили плочките, от утре ще почват с лепенето, днес да довършат и изрвнят стените. Той иска сега директно да сложим и алум/ПВЦ дограма. Не знам дали фирмите там и тук са същите, но ще споделям.
Дадох отново инструкции как да подредят плочките и санитарията. Едва чакам резултатите. Но било страшно прашно и разхвърляно, майсторите пушели у дома, а аз категорично не позволявам и не знам как ще почисти мъжа ми. Свекърите да се вземат в ръце и да му помагат, защото побеснявам някой като пуши у дома. А толкова дни, ще е станало като в бардак - пердета, гарнитурата, килимите - всичко трябва да се изпере...
Коко е все така лош. Някак се изтрайваше вчера, днес обаче не ми е слезнал от ръцете. Плюс това преди малко се изпика на пода и съм много ядосана. Спи ми се, две не виждам, нощем се буди минимум по шест пъти. И трудно заспива. Ползва ми гърдите за биберон и много се ядосах, издърпах си я снощи, а той рев, рев. Много ме нервира така като прави. Тъкмо нещата бяха потръгнали. Започвам да се убеждавам, че при него да е послушен, е период...
Два дена не сме се прибирали от игра. Той се прави на прасе, разбира се. Дори водата като го къпя, става кафява. Но знам, че колкото по-оцапано е едно дете, толкова по-качествено си е играло. Никога не му падат батериите. Два дена събирах сили, защото се видях с някои приятели, но днес нямам конкретна среща и умората ме надви, едва си държа очите..

# 700
Ето точно това и мен ме беше смазало - че тъкмо потръгнаха нещата и изведнъж обрат. Ще се оправи, стискай зъби. Не че имаш избор.  Hug Къде успява да се напраси така Коко? Аз Кица я прибирам с мръсни ръце, ама иначе най-много да приседне на улицата, дай ѝ да хойка на нея, като земеделски самолет е.

Аз между другото винаги си дърпам гърдата от устата ѝ, когато видя, че просто дъвче по инерция. Обикновено до този момент се е успала и врътва глава, и дотам. Ако не се е надъвкала обаче хленчи, та пак давам. Много е гадно, много. Close Но явно няма проблем да заспива и без кърмене, снощи им се е получило, което ме радва.

# 701
  • Berlin
Ух, честно казано това изобщо не ми допада - да смучат гърда за биберон само. Живот и здраве се надявам да кърмя 2рото бебе, обаче това ми се струва много неприятно ...

# 702
Наистина е неприятно, Абс. Аз се заричах да не го допусна, но като започне да се дави от рев не издържам.  Confused Старая се поне да го допускам само в такъв краен случай, преди това пробвам всички други методи за успокояване.

# 703
  • Cyprus, Пловдив
Привет!
Личи си, че е неделя  Grinning Нека поне се почерпим, моля изберете си Grinning

Майче, Пуц, познатааа история, точно както и Пуц е казала:аха да го отдръпна и настава истерия  ooooh!
По този повод, одеве го питам къде е амчето на Янис и той ми посочва с едно пръстче лявото, а после и дясното амче  Laughing Laughing
Утре ни е първия ден на кухнята, ще дам отчет вечерта  Wink

# 704
Добро утро!
Май нямам какво да кажа, че няма нищо ново при нас, но поне да почерпя по едно кафенце

Аз вече съм без гости  Simple Smile
Пупи, уж не съм правила нещо кой знае колко връткаво, ама си отиде цял ден занимавка  newsm78 Crossing Arms Абе, догодина така ще направя или нещо поръчано или само като шведска маса, без вечери и т.н.
Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт