ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Даре, дааа!  Mr. Green

И при мен доскоро не минаваше номера без сукане, но от два дни минава. Имам чувството, че се е появил онзи страх от изоставяне, който ги мъчи по някое време. Вчера беше толкова скапана, толкова ѝ се спеше на горката, а половин час след като я приспах, я заварих права на барикадата, лееща сълзи, зачервена от мъка. Сложих я да легне, гушнах я и веднага заспа.

# 16
  • UK
Добро утро!

Да честитя, с малко закъснение месечинките на Кокича и на Павел  bouquet

sacra cor, според мен ти най-добре знаеш как се чустват децата като ги мъчат зъбките. Много хубаво е че често пътувате насам натам. Тъкмо Коко малко да се разнообрази и ти малко да отдъхнеш.
 Пуци, чети чети, че то време не остана. Аз все искам да те питам, ти докъде я докара с кърменето?
Ани суче като хората само през ноща един път и вечер. Сутрин си суче , но после си търси почти веднага твърда закуска.
 Цяла нощ се буди сигурно през час, и веднага тръгва да се изправя и плаче, незнам защо така. Дали я е страх, дали от гипса, само веднъж сука.Но поне бързо я приспивам, можеше и по зле да е.

# 17
Добро утро!
Пуци, точно така сме и ние. Не суче нощем, но ме търси и си го обяснявам точно с нужда да ме усеща, че не съм го оставила. Е, снощи си сукна веднъж де.. И тежко заспиваше. Но наистина накрая го гушкам и така заспива.
Мама на Ани, в началото много ми тежеше това често пътуване. То си е стрес за малко бебенце. Но явно вече свикна да сменя обстановката и вече му е интересно някак. Само дето взе да не иска вече да си седи в столчето за кола.
Пупи, Дари, боли, мамка му... Болеше на резците като ги сложих в края на ноемрви. После много малко ги усещах, но сега сложихме мост, за да държи кътниците и само предните да се движат назад. В момента две страни с по 4 зъба се движат, което е цялата предна част на устата, а застопорените кътници са с пръстени и също болят, та затова така се получава. По спомени ще ме боли около седмица-десетина дена. Усещането е като да се клатят. Преди даже се беше разклатил един преден, но като се наместят, остават здрави. Не знам колко време ще ги нося, още около година-година и половина. Толкова се изнаплаках последните дни, че бях сигурна, че няма човек в пространството на Бг Мама, който да не е разбрал за моите брекети Simple Smile))Иначе, да чукам на глава, имала съм само един кариес на млечен и един на постоянен зъб. Откъм здравина не мога да се оплача.
Ние отиваме по бебоци след малко. Чакат ни два тура с новородени. Аз варя кус-куса, ще кажа после как се е приел.
Ех, не ми се вярва, че 2 и 3-месечните ни бебета, които започнаха тази тема, от утре започват да правят годинка вече...

# 18
Мама на Ани, кърмя я за десерт след вечеря, после през нощта колкото пожелае, това ѝ е.

Ох, каква съм заспа - честити месечини на Коко и Пафи, със закъснение.   bouquet

# 19
  • София
Ох, каква съм заспа - честити месечини на Коко и Пафи, със закъснение.   bouquet
И от мен,че и аз съм заспа! Blush

Да ви кажа и моя напоследък и през деня и вечер заспива само с гушкане...едва се отделям после...

А днес напук на лошото време бяхме навън,разходихме се добре,просто ми писна вече,не се стои в къщи,аман!

# 20
  • UK
Привет!

И ние бяхме доста навън. Ходихме до Карфур за общи неща.После пообиколих квартала с количката, че то вкъщи не се стои вече. А времето ще става все по студено и гадно.

# 21
Добро утро, момичета.

Почерпете се за кака ви Кица.

Много спокойна беше снощи, в духа на предстоящия празник, само два пъти се буди, посука и си заспа като голям човек. Grinning

# 22
  • Sunshine state
Леле,имаме си първата рожденичка вече. Flutter

Пуц,да ви е жива и здрава!  bouquet

# 23

Пожелавам й щастливо детство,пълно с игри и бели.А на мама и тате,много здраве,за да се грижат и да се радват на своето съкровище!!!
[/color]

Пуци,как си организирала рождения ден?

# 24
Благодаря ви, да ви се връща!  Hug

Палома, за днес нищо специално - ще видим дали ще духне свещичката към обяд, сбирка ще правим другата събота.

# 25
  • София
Ама Честита Първа Годинка на Катенце!
ОТ СЪРЦЕ И АЗ И ЖОЖО Й ЖЕЛАЕМ ДА Е МНОООООООООООГО ЗДРАВО МОМИЧЕНЦЕ,ДА Е МНОГО ВЕСЕЛА,ДА Е УМЕРЕНО ЩУРА Mr. Green ВИНАГИ ДА Е УСМИХНАТА И СЛЪНЧЕВА!
Пуц,честито и на теб маменце!  bouquet

# 26
  • UK
 Да е жива и здрава първата ни рожденичка!
 Да расте весела и засмяна!

# 27
  • София
Може да се смени вече името на темата Crazy

# 28
Мерси много!  Hug

Не знам дали може, ако са минали повече от 24 часа не може да се редактира.

# 29
  • Cyprus, Пловдив

Честит първи рожден ден на Кицка!Да расте здраво,щастливо,послушно и добро дете!

Пуц, честита ти рожденичка и весел празник   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт