Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какво е принципът на закупуване на купони за цял месец?
Какво е безсънието и какви са причините за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какво е принципът на закупуване на купони за цял месец?
Принципът на закупуване на купони за цял месец включва подаване на заявления за следващия месец в края на текущия. Това позволява на хората да планират предварително, но може да създаде трудности, особено ако плановете се променят. В други места, като X-town, принципът е ден за ден, където се записват дни и се плаща за тях.
-
Какво е безсънието и какви са причините за него?
Безсънието е състояние, при което човек изпитва трудности при заспиване или поддържане на сън. Причините могат да бъдат разнообразни, включително стрес, заболявания, нередовен график на съня, консумация на стимулиращи вещества като кофеин, алкохол или никотин и физическа или умствена активност преди лягане.
-
Какво представлява гипсираното краче и как се справя детето с него?
-
Какви са препоръките за предлагане на плодове и зеленчуци на деца?
Ей, че кеф! Все едно от затвора ме бяха пуснали. Момента, в който видях късче синьо небе, облякохме се скорострелно и се шмугнахме навън. То пък взе, че заваля пак. Викам си - аааа, не, хич не ми дреме. Вдигнах качулката на жилетчицата на Митко и за ръчичка обходихме квартала. Платих си Булсатком-а, напазарувах памперси, АМ, плодови пюренца... И едни сандалчета за Митко забърсах... Къде нямам пари, къде все се хвърлям да му купувам по нещо
Докато не го изпробвах, не вярвах - всяко ударено място мажа с олио. Няма цицини, няма синини. Пробвай! Аз давам само телешка кайма - карам да ми смелят някое хубаво парче телешко пред мен. Смес купена не съм давала. Всякакви плодове давам. Без киви.
Аман от тия зъби!
За цицината не се тревожи,щом е само това.Кайма на супа топчета бих дала,да.То няма много месо в тази кайма,повечето е соя,но за една супа топчета какво да се кахъриш.
Кайсии съм давала от компот,понеже нямаше други.Не се харесаха,но Лора не е критерий-тя не харесва нищо. 

С тия зъби и аз съм се видяла в чудо..Вече повече от месец е неспокойна и няма кьорав зъб.
Уж лекарката каза,че венците били много напрегнати,ама пустите му зъби не избиват.
То времето се скофти баш сега,ама е хубаво,че сте се откъснали малко от ежедневието.Аз да си призная,не бих се наела с детето на почивка.Знам,че и за него е добре,но би било пълен стрес за мен,а аз не съм от най-спокойните..
Сигурно звучи много егоистично от моя страна,но предпочитам да я оставя на някого/ако има на кого/ и да сме си само 2-мата или приятели.Само така бих могла да си почина пълноценно.То не,че сме се скъсали да пътуваме,де... 
Размразявах хладилника,че нашият е стар колкото света и събира лед на всеки 2 седмици,а тя се бута в мокрото.Накрая се принудих да й пусна омразната реклама на Джъмбо,та да миряса.
Май има ефект от този физ. р-р,защото днес й изкарах един огромен,черен сопол от ноздрата,която кървеше.
А черния сопол сигурно е било съсирена кръв. Да ни извиняват останалите момичета, че сме толкова цветисти