ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
На 15 юни ще свалят гипса.

Имам няколко въпроса:

Давате ли кайма смес-купена? Мисля супа топчета да правя утре.

А кайсии давате ли?

# 61
  • София
Разходихме се!!!  newsm44 Ей, че кеф! Все едно от затвора ме бяха пуснали. Момента, в който видях късче синьо небе, облякохме се скорострелно и се шмугнахме навън. То пък взе, че заваля пак. Викам си - аааа, не, хич не ми дреме. Вдигнах качулката на жилетчицата на Митко и за ръчичка обходихме квартала. Платих си Булсатком-а, напазарувах памперси, АМ, плодови пюренца... И едни сандалчета за Митко забърсах... Къде нямам пари, къде все се хвърлям да му купувам по нещо  Embarassed Ама ми харесаха - от вътре памучни, с дишаща подметка и много удобни, идеални за босо краче (да се оправдая...).
Девил, бързо и успешно да приключва ремонта! После ще ви е хубаво.
Мама на Ани, голяма екстремистка се извъди твоята щерка  Grinning Докато не го изпробвах, не вярвах - всяко ударено място мажа с олио. Няма цицини, няма синини. Пробвай! Аз давам само телешка кайма - карам да ми смелят някое хубаво парче телешко пред мен. Смес купена не съм давала. Всякакви плодове давам. Без киви.
Пуци, Кицана също е била "във форма"  Tired Аман от тия зъби!

# 62
  • Sunshine state
Мама на Ани,какво направи твоето дете?То се оказа голямо шило. Simple Smile За цицината не се тревожи,щом е само това.Кайма на супа топчета бих дала,да.То няма много месо в тази кайма,повечето е соя,но за една супа топчета какво да се кахъриш. Peace Кайсии съм давала от компот,понеже нямаше други.Не се харесаха,но Лора не е критерий-тя не харесва нищо. Sunglasses
Пуц,ще ти отделя 2 парчета,обещавам.Тъкмо си направих заготовките,та да не се мотам много. Party
Мел,кога успя да излезеш,да накупиш толкова неща и да се прибереш? Grinning Много си бърза.Честити покупки!Ние баш когато нямаме пари,тогава най-много ми се харчи и все си измислям нещо за купуване. Crazy С тия зъби и аз съм се видяла в чудо..Вече повече от месец е неспокойна и няма кьорав зъб. ooooh!  #Cussing out Уж лекарката каза,че венците били много напрегнати,ама пустите му зъби не избиват. Rolling Eyes
Девил,браво за почивката! Heart Eyes То времето се скофти баш сега,ама е хубаво,че сте се откъснали малко от ежедневието.Аз да си призная,не бих се наела с детето на почивка.Знам,че и за него е добре,но би било пълен стрес за мен,а аз не съм от най-спокойните..  Blush Сигурно звучи много егоистично от моя страна,но предпочитам да я оставя на някого/ако има на кого/ и да сме си само 2-мата или приятели.Само така бих могла да си почина пълноценно.То не,че сме се скъсали да пътуваме,де... Wink

Днес имам много работа и едвам смогвам.Малката постоянно пъпли след мен и се чудя как да я опазя от фурната. baby_neutral Размразявах хладилника,че нашият е стар колкото света и събира лед на всеки 2 седмици,а тя се бута в мокрото.Накрая се принудих да й пусна омразната реклама на Джъмбо,та да миряса. Laughing Сега уж съм я сложила да спи,но чувам как цвърчи игриво.. Crossing Arms Май има ефект от този физ. р-р,защото днес й изкарах един огромен,черен сопол от ноздрата,която кървеше. Shocked Ужас.. ooooh!

# 63
  • София
Ами, бърза съм, нали само в квартала бяхме. Напротив, даже се забавих, че нали водех Митко за ръчичка, та час и половина ни отне, докато свърша всичко.
Така значи, на Пуци цели 2 парчета ще отделиш, а за мен ни гък, ни стон  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Гладна ще си стоя и туй то  Mr. Green
Ти днес си ударничка  hahaha А черния сопол сигурно е било съсирена кръв. Да ни извиняват останалите момичета, че сме толкова цветисти  Sick

# 64
  • UK
 Мели, веднага го намазах с олио. Спомнох си, че ти каза , че си мазала с олио при вашият инцидент с омразният шкаф  в коридора..
 Аз сега ги изпратих на разходка майка ми и Ани. Аз да се хвана да позачистя малко.
 Купих кайсии и сега се чудя дали да и дам. Та, тя напоследък яде само ябълки.

За носът, аз съм много доволна от помпичката , която се пуска в пархосмукачката. Изкарва за секунди всичко от нослето, но да чукна на дърво отдавна не съм я ползвала.

# 65
  • Sunshine state
Мама на Ани,ами обели ги и й  дай.И на мен чак ми се доядоха.. Crazy
Мел,айде добре,какво да те правя,отделям 1 и за теб. Laughing Нали свекито няма да я има,ще артисат няколко парчета. Mr. Green
Тук сега пекна слънце,но не знам колко ще трае,а и тя заспа.. Rolling Eyes

# 66
Мели, аз поисках две за теб и за мен, бе.  hahaha Не съм толкова нагла да си искам две порции само за мен.  Mr. Green

каймата смес готова я ползвам понякога за скара за нас, за Кица ми се вижда твърде мазна, но както казва Пупи, за супа си става идеално, тя ще си пусне мазнината в бульона. Плодове никакви не давам освен банани. утре ще купя череши, гледам, че има в кварталната зарзаватчийница. Кайсии също ще ѝ дам като видя и купя. утре май ябълка ще пробвам, само се чудя как да я нарежа, че да минимизирам риска от задавяне - на тънки парченца и да си ги гризка или? Вие как режете?

А с чистенето на носа имам същия проблем, който и със смяната на пелената - не стои мирно животинчето.  #Cussing out Чистя колкото успея да обера за две секунди с памучето след като съм я напръскала със Стеримар, много си го харесва. С него я и разсейвам за да я преобуя, луда работа. ooooh!

# 67
  • Sunshine state
Божеее,Кицето пристрастена към Стеримар. hahaha Ами и тук са големи истерии като види клечката за уши.. Rolling Eyes Голяма борба пада докато успея да я пъхна за няколко секунди в ноздрата,за това внимателно оглеждам къде е "обекта" и тогава пъхам,за да знам къде да търся. Joy Joy Как го обясних само,а?
Пуц,ябълката я режа на резенчета и й я давам в ръката,но педиатърката ми каза,че е добре да бъде настъргана.Така или иначе,тя не я яде,а само си играе с нея. Crossing Arms Ако е настъргана,хващам с пръсти и й я давам в устата или с лъжица. Peace Някои казват,че е по-добре да бъде бланширана,точно заради задавянето.

# 68
  • UK
Пуц, аз давам ябълката изчистена и нарязана на 4 парчета, ако не е много голяма разбирасе. Тя си дялка лека полека тънки лентички със зъбките. Парчето трябва да е достатъчно голямо за да има къде да го хване и да се подава отгоре и отдолу на ръчичката.
Аз мисля,че ако я нарежеш на тънки ленти може по-лесно да отчупи голямо парче.

# 69
Пупи, прстрастена е към глозгането на накрайника.  ooooh! А на пръскането просто се кефи, хили се като ѝ пръсна. hahaha

Мамма на Ани, вярно е това, но пък си мислех, че тъничко парче по-трудно ще я задави. Иначе дялкането го прилага на краставиците и бананите. Laughing Ако е настъргана, сигурно ще омаже всичко. Crossing Arms

# 70
  • UK
Ми щом така кълца краставицата , според мен така ще хапва и ябълката.

# 71
Утре ще пробвам. Плъхчето то. Mr. Green

# 72
  • София
Пупи, прстрастена е към глозгането на накрайника.  ooooh! А на пръскането просто се кефи, хили се като ѝ пръсна. hahaha

Същата работа е и при нас!  Laughing Даже съм запазила едно празно вече флаконче, което му давам да гризе на воля. Много обича също така да разглобява и сглобява капачката и накрайника  hahaha А като тръгна да му пръскам в носа и само като кажа "Айде дай носа за пръс-пръс" и той вече се е нахилил.
Та значи - едно парче, изпросено от Пуци за мен, още едно, изпросено си от самата мен... Ох, ох, ох, няма да остана гладна!  Joy Пупи, не ти ли напомням на щерка ти, как цъфва до теб, когато ядеш, да си проси и тя?  Laughing

# 73
  • Sunshine state
Абсолютно на нея ми напомняш,Мел.Как само си запомнила!Тя наистина не пропуска и сега ще сядам да вечерям,та в очакване съм. Laughing
Този "Стеримар" явно е хит.Освен и аз да си го взема,а? baby_neutral  Crazy

# 74
Не знам, Пупи, някои реват от него. Мисля и аз да запазя едно празно флаконче, че най-често налапва накрайника след като е бил в носа ѝ, а отде у мен толкова акъл, че да го измия веднага.  Blush Всъщност ми е смешно, де, така лакомо го сграбчва.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт