ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА

• 25 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет,днес успяхме да се поразходим  малко, дребсън е паркиран и спи и аз отивам до него Heart Eyes

Мама на Ани кайсия съм давала от хиповските бурканчета,както и праскова,ягода...

Жожо яде ябълка,банан-давам му в ръчичка и той си ръфа и много обича, а и така мълчи Simple Smileтака е и с бисквити,хлебче,геврече,солетки...вчера му дадох данонино..много му хареса,днес пак яде...престраших се най-накрая и йогурт му купих.
Вода за носле при нужда ползвам Тетрисал Peace Коларгол-а ми е за едно наум Wink

Мели честити патъци на Миташки,хайде кога ще ни се покажете? Simple Smile А ъъъъъъъ въобще какво стана със срещата софиянкитИ???

# 76
  • София
А ъъъъъъъ въобще какво стана със срещата софиянкитИ???

Ми к`во стана, то ни удави тоя дъжд, егаси.   sport027 Аз чакам да се стабилизира времето поне малко, за да отпрашим в зоопарка. Ще кажа кога, който може, да дойде!

# 77
  • UK
  261uu Monkey  Animal Tropical Fish smile3535
 И аз искам в зоопарка. Ама тоя дъжд, верно не се спря.
Моето дете пък взе че спа следобяда и вечерта мина доста добре. Изкъпахме я , заедно с косата добре че майка ми е тук , че сама незнам как ще го направя.Е, успяхме да намокрим малко гипса.
 Магнет и аз съм давала пюрета, ама сурови не съм сигурна дали са алергени или не.

# 78
Добър вечер - момичета аз мисля едно по едно каквото излиза сезонно като плодове да давам, за сега съм дала пресни череши веднъж пасирани. Дадох ги и на парченца, но имат люспа и Дидко нещо не я дъвче само я изплюва. За зеленчуците се чудя дали вече мога да дам прясна краставица - мислех таратор да му направя, защото обича кисело мляко. Също и гаспачо с пресни домати, без да ги бланширам. то първо да стигна до пазар, че днес тук беше потоп, прибрах се с подгизнали крака сутринта от детския магазин.
Мели някаква картинка на сандалите, които купуваш, че съм на същата вълна. вчера за малко и бебешки джапанки да купя от Варна Мол - много сладки бяха, едни мънички.
за ремонта направо ми пуши главата, ама няма начин иначе ще продължава да ми тече ако не се оправи. ако и сега оцелея съм за медал  Mr. Green

# 79
  • Cyprus, Пловдив
Добра вечер!
1 час ми зареждаше страницата за публикуване на отговор и забравих половината  ooooh!
Девил, и Янис така реагира на черешите, може да пробвам да пасирам  Rolling Eyes
Ябълка - преди бланширах, но от няколко седмици давам сурова - настъргана, кайсия - като излезнат ще дам  Peace
Кайма - не ми се искаше да давам, но тука просяка, не пропуска да не опита от яденето ми,то не беше мусака,пълнени чушки и т.н
Оооо и най-важното : ЯНИС ПРОХОДИ на рождения ден на племенницата  Party Официално го обявявам  Sunglasses  Grinning

# 80
  • Sunshine state
Дарка,честито прохождане!  bouquet

# 81
Добро утро!

Честит ходещ Янис, Даре! Велик момент, нали?  Heart Eyes

Девил, Кица хапва краставица без перипетии.

# 82
  • Sunshine state

Добро утро.
Спахте ли?При нас е добре-легна в 21:00ч.,но стана пак много рано-в 7ч. Rolling Eyes
Краставица и Пупито много обича.Давам й я на парченца като за салата.

# 83
  • UK
 Добро утро!
 Браво на Янис! Сигурно е голяма тръпка. Прощапулник кога ще правите?
 Аз имам чувството , че моето дете ще проходи с гипса. Вчера я гледам, че като се изправи вече стъпва на гипса , преди го пазеше , явно не я боли вече.

# 84

Сравнително.  Rolling Eyes

Браво на Аничка, бързо да заздравее пукнатото.

Аз с прощъпулника ще изчакам да тръгне свободно, нали сама трябва да стигне до разните работи. Засега е още колеблива, макар че ако ѝ протегна ръце, направо тича да се хване. Тича съвсем стабилно но сакън да не падне.  hahaha

# 85
Добро утро!
Толкова  неща ни се случиха и са се случили, че не знам дали няма да изпусна нещо...
Дарка, браво на ороходилото момче, ще се гонят като ги запознаем другата седмица с Коко Simple Smile) Браво и за покатерването. Завъртвай му дупето към ръба и бавно го потбутвай да се отпуска назад, за да се научи да слиза сам. Коко преди да се научи, само викаше, за да го свалям и голям терор падаше.
Мама на Ани, как се справя Аничка с гипсираното краче? Цицината как е?
Мели, честити ви сандалки!
Кайсии съм давала от компот. Ябълките ги давам на парченца обелени или с лъжичката ги остъргвам на пюренце.
Ние тези дни не сме се прибирали почти. Едва успях в неделя вечерта да пусна поздрав на Пуци. Бяхме при две бебета. Толкова са мънички и никакви, забравила съм какво е да имаш новородено. Коко от едното изревнува и ми махаше ръцете от него хаха. И те толкова много спят, мой Коко хич не спеше и като малък.
После при свекъръте за кратко и при един колега на мъжо да ваксинира куче. Там се затича по нанадолнище и падна по очи, облеи нослето, имаше малко кръвчица, но не плака много. Той има голяма вила с двор, та падна игра с кучето. Да ви кажа много обича животните, като види куче или коте, не го изпуска от очи и все тича да играе с тях. За съжаление вчера сутринта зайченцето ни умря Много ми е мъчно, страшно много бях привързана към него Sad
В неделя ходихме до Гевгелия да вземем татко, бяхме на едно красиво място до Демир капия, върнахме се чак вечерта. Татко е болен, та трети ден лекуваме диариая и болки. Вчера успяхме да се поразходим, времето беше прилично. Днес пекна по-силно слънчице. После цял ден чистих и оправях вкъщи, рамествах, гледах да се занимава, за да не мисля за зайчето, че цял ден плаках, а малкият усеща всичко. Идва и ме гушка. а като отворя вратата на стаята, където е клетката, тича и започва да вика 'айе-айе', гледайки към клетката. ама айето го няма вече Sad.
Нощите бяха прилична. Мога да кажа, че направо спеше по цяла нощ, тъй като в събота и неделя ми се будеше само по два пъти. Снощи обаче много се въртеше, не е сукал, трудно заспиваше.

# 86
Съболезнования за зайчето, Мая, много е гадно.  Hug

Аз си припомням новородената Кица от снимки, толкова е пораснала за една година, чак невероятно... Laughing

# 87
Намерих виии  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито на всички пораснали бебоци  Hug Hug Hug Hug
Има ли проходили ? Липсвахте ми  Hug Hug

# 88
Майче жалко за зайчето  Sad
Дарка честито ви прохождане  Hug Hug
Мама на Ани как е Аничка  Hug Hug
Мели честити сандали
Аз от 2 седмици се кана да правя прощъпулника и лошото време ме спираше.Иначе Владис вече си ходи както трябва,обикаля от стая в стая  Laughing

# 89
  • София
Здравейте
Не  Rolling Eyes Пак драми - легнахме в 22.30, заспа в 1.30. Нещо му става - зъби ли (то вече става банално за всичко зъбите да са виновни).
Клавде, къде се загуби?  Hug По едно време помислих, че вече няма да пишеш
Мама на Ани, дават го другата седмица да се оправи времето, та зоопарка, мисля, този път да не ни се размине  Laughing Все те мислех как ли се справяш с къпането на Анито с този гипс. Милата.
Девил, специално за теб ще ги нащракам сандалките да ги покажа, че снимки в нета едва ли ще намеря. Ама следобед, че сега бързам да лочна кафето (пак по никое време) и да излезем малко на разходка.
Даре, честито прохождане!  smile3501 smile3525 Да ти кажа, за мен прохождане е, когато бебето направи съвсем самостоятелно две-три крачки, така че, според мен Яни е проходил малко по-отдавна  Hug
Мая, много гадно за зайчето, аз също страшно се привързвам към животинки

Общи условия

Активация на акаунт