MAC & Sephora - 5 тема

• 60 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
За жалост е така. Става като пушек, тотално му изчезват червените блясъци.
По-скоро ще трябва да слагаш отгоре някакъв пигмент или брокат, който да има нещо червеникаво-медно (може би Copper Sparkle на MAC или нещо подобно....) Почти съм сигурна, че имат такъв....но не се сещам за името му.

# 466
Сега пробвах върху ръката и там номерът с молива действа, но върху клепача нещо не се получава  Confused Най-вероятно проблемът е при мен  Rolling Eyes

Пигменти до сега не съм имала и изобщо не съм убедена, че бих се справила с тях. Confused

# 467
Не е проблема в теб. Ръката е "твърда" имаш добра опора за рисуване, на клепача е малко по-трудно това.

# 468
# 469
Охххх.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пак ще има разорение усещам.

# 470
# 471
  • в пералнята
Опаковките са ужасни.  Sad

# 472
Опаковките ми евтинеят. МАС, сериозно?

Хаха, не съм единствена.

# 473
Не ми евтинеят. Типичният им черен лъскав цвят....но снимките можеха да са по-готини.
Съгурна съм, че на живо като са ми в ръката ще ми харесат много повече Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Te ако са грозни, какво да кажеме за този кич

# 474
  • в пералнята
Ами на мен ми изглеждат същите, със залепени лепенки от дъвки отгоре.  Laughing Представях си ги някак по-огнени, може би дори червени, пак може да са изчистени, вместо снимка на Мерилин можеха да сложат само силует например
Скрит текст:
  или
Скрит текст:
.
Нещо по-стилно и елегантно. Все пак това е една от най-известните козметични марки, те трябва да знаят, че опаковката продава и не трябва да се отнасят пренебрежително към нея.
Герлен например направиха фурор с последната колекция на Емилио Пучи. Ченето ми падна като видях абаносовите кутийки...

# 475
На мен си ми харесват опаковките. Искам бюти пудрата, един лак и едно червило. smile3508
Само не ми харесват имената, можеше да са по- мерилински.  Tired
Има ли точна дата на излизане на колекцията, или само се знае, че е октомври?

# 476
Te пак ще си продадат всичко!
Излиза на 1-ви окт. При нас по-скоро към средата

# 477
Ще ми предложите ли някоя пудра на MAC за мазна кожа? Благодаря предварително!  Simple Smile

# 478
Ще ми предложите ли някоя пудра на MAC за мазна кожа? Благодаря предварително!  Simple Smile
MAC Blot Powder Peace
Скрит текст:
http://www.maccosmetics.com/product/shaded/159/301/Products/Face … ressed/index.tmpl

# 479
Страшно ми хареса червилото Love Goddess  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт