MAC & Sephora - 5 тема

• 60 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Днес разглеждах подробно ярките червила, но нищо не си купих, освен един разтвор за почистване на четки. Харесах Vegas Volt, но си имам и се спрях.

# 481
Днес разглеждах подробно ярките червила, но нищо не си купих, освен един разтвор за почистване на четки. Харесах Vegas Volt, но си имам и се спрях.

Какво ти е мнението за Impassioned?

Аз другата седмица мисля да отида и да си купя още няколко червила и ружове и ще се опитам да снимам всичко, което си накупих през последния месец.....дано само се оправи времето, че на изкуствена светлина цветовете не излизат много реални.  Rolling Eyes

# 482
Ами червилото е много хубаво, супер ярко и на моята студена кожа доста розово. Не го купих защото имам подобни, но иначе е мой тип и бих го носила с удоволоствие.

# 483
  • в 1001-та нощ
до колкото виждам, така го представят   Heart Eyes

Момичета, когато ползвате МАС червило - как подготвяте устните? Какво ползвате под/над него ...

# 484
Момичета, когато ползвате МАС червило - как подготвяте устните? Какво ползвате под/над него ...
Понякога не ползвам нищо, но понякога си слагам от балсамите на Greenland, които имам.
Червилата ги ползвам както в комбинация с глос, така и самостоятелно - в зависимост от настроението и крайния резултат, който целя.
Като цяло червилата на МАС не ми се отразяват много добре на устните и определено предпочитам червилата на Dior, но диорските за съжаление не са толкова трайни като тези на МАС и трябва често да се подновяват  Rolling Eyes

# 485
  • в 1001-та нощ
оцветяват ли ги? пресушават? какво не ти харесва?

# 486
оцветяват ли ги? пресушават? какво не ти харесва?
МАС ми пресушават устните...едни повече, други по-малко Confused
Dior ми се отразяват като балсам и много добре ми хидратират за разлика от МАС
Тези на МАС, които не пресушават са и нетрайни, а и не много покривни.
Impassioned ми оцветява леко устните, но това не ме притеснява

# 487
Ползвам само скраба за устни на Лъш

Нищо не слагам под или над червилото
Харесвам финишите им satin и matte. Не обичам червилото да е като балсам за устни (както е случаят с cremesheen, lustre и някои други)

# 488
След като прочетох, че Foncé  си е купила червило на МАС от някаква нова колекция, реших да проверя какво има в страницата на МАС и се натъкнах на това
Скрит текст:
Аз до сега не съм виждала подобно нещо, но дано доживея да го видя, защото четките ми харесват, а и едно комплектче от червило, гланц и молив, доста добре биха ми се отразили  Mr. Green  Heart Eyes Grinning

# 489
до колкото виждам, така го представят   Heart Eyes
Никога нещо. Така правя и с другите си червила. Правя си само един път седмично, че и по-рядко захарена пилинг на устните с продукт на Lush. А ето и Жаки ползва него, но моя е ментовия. Изключително добър продукт.

Такива комплекти пускат обикновено около Коледа. За мен лично не са добри, защото са скъпи и ме задължават да купя всичко в един нюанс, а аз примерно нямам нужда от глос и молив точно в такъв цвят. Предпочитам сама да избирам нужните ми продукти. Иначе несесерите са им винаги супер страхотни.

# 490
Четките им в комплектите не са особено добри Peace
Тази колекция ще я пропусна  Flutter Готвя се за Мерилин  smile3508

# 491
Аз смятам абсолютно същото за четките. Въобще не са със същото качество като другите.
Коя колекция чакаме Септември?

# 492
Момичета, Warm Soul ружа добре ли седи на бяла кожа с неутрален подтон? Днес го видях в парижката Сефора ( която е най- уникалното място на света ) и мнооого ми хареса на суоч на ръката ми, но се колебая. Бях тръгнала за Нарс, но нещо не ме грабнаха, много цигански ми седят с тея брокати и чудеса.  Whistling

# 493
Момичета, Warm Soul ружа добре ли седи на бяла кожа с неутрален подтон? Днес го видях в парижката Сефора ( която е най- уникалното място на света ) и мнооого ми хареса на суоч на ръката ми, но се колебая. Бях тръгнала за Нарс, но нещо не ме грабнаха, много цигански ми седят с тея брокати и чудеса.  Whistling
Mного е хубав, аз го имам. Придава много мек и топъл цвят на лицето.

# 494
Знаех си, че ти ще го имаш.  Grinning А колко струват минералните ружове в България?

Общи условия

Активация на акаунт