MAC & Sephora - 5 тема

• 60 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ей значи какви стееееее! И трите неща ми ги нахвалихте сега и сън няма да ме хване. Ама наведнъж ще ме изгонят от вкъщи.

Дени, а за това че съм със смесена кожа и ме притеснява лъщенето какво ще кажеш?

# 601
Аз съм не със смесена кожа, а направо с мазна и лъщя като тиган, но ползвам Метеоритите на Герлен и малко хайлайтър на скулите. Ненавиждам ефект изпотено лице. Внимавам какво правя с различни по цвят хайлатъри всеки ден и се получава добре. Ако сложиш обаче повече изглежда зле. Трябва да те гримират леко и да прецениш сама, но задължително извън магазина.
Аз не ползвам никога фон дьо тен и не мога да ти кажа какъв е ефекта върху него. Не харесвам и хайлатър на скулите, под веждите и на още много други места. Лъщи ми прекалено и не ми допада ефекта. Нося само на скулите и то винаги малко. Озарява страхотно и лицето изглежда свежо.

Купи си първо четката и после всичко останало, което желаеш. Peace С хайлатъра се гримирай и изчакай да видиш как ще се приемеш през деня за най-добро решение, защото никак не са евтини.

# 602
  • София
Ок! Реши ми дилемата кое по-напред. Ще взема четката и ще пробвам скинфиниша.
Досега с червилата, винаги съм се доверявала на момичето, май все новата мацка ме е обслужвала така като ви четох. Купувам си каквото каже без да съм докрай убедена. И докато карам към вкъщи в огледалото на сенника осъзнавам че е права и докато стигна до вкъщи вече се харесвам.
А каквото съм си наумила предварително като цвят никога не ми е стояло така добре както тези цветове които тя ми предлага, пък аз обявявам за абсурдни за мен на първо четене.

# 603
  • София
Мац, пъвро за хайлайтъра - той не лъщи, а блести  Mr. Green Разликата е огромна и няма риск да изглеждаш мазна в никакъв случай. На мен ми харесва, но лично според мен, не е мъст хев продукт. Виж го, няма да съжаляваш ако го вземеш, но може и да не припаднеш от възторг чак.
 За 217...ще ти го кажа така - близо година се спирах да си я купя защото имам почти идентична (според ю-туб гурутата и блогърите) четка на Сигма. Все пак, накрая реших, че любопитството ми е по-силно и си я купих... не знам дали ще ми повярваш, но вечерта след като си я взех и пробвах, сънувах цяла нощ как се гримирам с нея  Joy На следващия ден отидох и си купих още една   Laughing

# 604
Е не е истина просто Laughing Laughing Утре усещам как поне две сигурни от нас ще си купят 217 Laughing

# 605
Защо си купи още една?

# 606
  • София
Една за нанасяне на тъмни цветове и една чиста за преливане и за хайлайтване. Просто  не обичам да мажа тъмни и светли цветове с една четка  Peace
Не е нужно да споменавам, че останалите ми четки за очи в момента седят неизползвани  Laughing В общи линии две 217 и една пенсил четка са ми достатъчни за да направя абсолютно всичко, колкото и да е засукано.

# 607
О да пенсила е незаменим и за мен. Аз си чистя четката по време на работа и работя с една.

# 608
  • София
Мен ме мързи да чистя докато гримирам  Laughing Също и много често ползвам много контрастни цветове - да речем тъмно синьо, кафяво и бяло.. ако не съм почистила идеално четката, бялото става бозаво  Laughing

# 609
Аз лично не съм срещала еквивалент на 217  никъде. Повечето блендинг четки са по-меки.
Скинфинишите имаха един разкошен еквивалент на Ревлон по-бюджетен вариант за тест, но май е спрян вече от производство за съжаление.

# 610
  • София
MissNellie, за тези ли става дума?

# 611
Elle-même мда. намират ли се още?

# 612
  • София
В allcosmeticswholesale ги има Simple Smile

# 613
Момичета  да знаете  кога се очаква тази колекция по магазините ?
http://www.temptalia.com/dior-golden-jungle-collection-for-fall-2012

# 614
  • София
Аз се сдобих с 217 и със Soft & Gentle!
Тази нощ ще спя по-спокойно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт