MAC & Sephora - 5 тема

• 60 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Сподели отзиви преди да заспиш, де  Mr. Green

# 616
  • София
Няма кой знае какво да споделя, освен че като пробвах скинфиниша се харесах още в магазина. А на слънце частиците блестят невероятно просто. Не може да се прекали лесно и да простее.
Четката утре сутрин ще я пробвам и ще пиша.

# 617
За мен най-добрата четка на МАК за очи е 222. 217 не ми върши толкова добра работа като блендираща, но може пък да се използва и за нанасяне на цвят по целия клепач.

# 618
  • София
222 май не се предлага вече  Thinking

# 619
  • София
Много сте лоши  Mr. Green, покажете с каква четка нанасяте Soft & Gentle  Praynig.

# 620
  • София
Ох, Мише и аз такава болка имам сега. Сутринта се направих с кабуки, ама нещо не ми беше удобно.
Мисля си за четката на Есенс за пудра, дали ще е подходяща?

Пробвах четката 217, наистина прелива невероятно и усещането на кожата е несравнимо с друга четка.
И със скинфиниша се харесвам днес, доста деликатно го нанесох. Май може и повече. НО както казах четката ми не беше удобна.

# 621
Здравейте!
Ако някой е запознат,може ли да ми каже каква е цената на този руж от Сефора? http://1.bp.blogspot.com/-eH-FPbx9-Hk/UA6z8XpZupI/AAAAAAAABdo/dw … 87-main-Lhero.jpg
Имам предвид от тази колекция,не точно този цвят.  Peace

# 622
# 623
Заредили ли са есенната колекция на Шанел? Rolling Eyes

# 624
Не рано е още. Peace

# 625
Мисля, че всички чакат септември за да заредят есенната колекция на Шанел.Все още е лято, мила.

# 626
Благодаря ви.
Питам, защото видях някакъв коментар във Фейсбук, в който точно това пишеше, че я има, но и аз се усъмних предвид датата.

# 627
  • Бургас
Oоо и аз я чакам , предполагам септември/октомври ще я заредят в Бургас Wink

# 628
Ох, тук май вече я има, защото има извадени тестери на новите лакове. Ужасно се сдържам да не си купя Вертиго, много е трудно.  Laughing

# 629
В чужбина вече се продава. При нас както винаги ще се забавят до септември

Общи условия

Активация на акаунт