MAC & Sephora - 5 тема

• 60 492
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, стана ми интересно и реших да ви попитам, тук в България важи ли принципът back to Mac? Simple Smile

# 661
  • в 1001-та нощ
и той какъв е?  newsm78 Rolling Eyes

# 662
Връщаш празните опаковки от 6 продукта и ти дават да си избереш един подарък, мисля,че червило беше. Правят го, за да поощряват рециклирането доколкото знам Wink

# 663
http://www.maccosmetics.com/giving_back/back_to_mac.tmpl  Peace
С heydi сме писали по едно и също време.

# 664
И аз все още се чудя....не знам защо всеки път забравям да ги питам. Имам 4 или 5 празни опаковки от сенки и нарочно ги пазя

# 665
  • в 1001-та нощ
ееее, ето една добра страна на това, че са намалили грамажите - изпразването ще е по-бързо  Peace

# 666
Ако разбереш да споделиш Hug Като гледам make up гурутата с доста червила се запасяват така Laughing

# 667
  • София
За да не остана по-назад и аз си купих Soft and gentle и сега така съм лъснала......ама готино  Heart Eyes Много ми харесва като хайлайтър. Надявам се да е траен, ще го наблюдавам как се държи през ден

# 668
Траен е Peace Аз понякога като излизам вечер нарочно прекалявам с него, седи жестоко Heart Eyes лицето става малко като бронзирано

# 669
  • София
Наистина е траен! Не съм пробвала на цялото лице обаче...за дневен грим ще е прекалено силно. Но ако излизам вечер ще го тествам.  bouquet

# 670
  • София
Ох, аз уж съм циганска душа, но по лицето си лъскавини не понасям много добре. Бих го сложила някъде другаде, освен на скулите само за карнавал  Laughing

# 671
Ох, аз уж съм циганска душа, но по лицето си лъскавини не понасям много добре. Бих го сложила някъде другаде, освен на скулите само за карнавал  Laughing

Laughing Е с това изречение ме отказа да го купувам изобщо, нищо, че е бестселър. И аз не обичам много блещулките  Laughing

# 672
  • София
Ааа, не. Това са красиви блещулки  Heart Eyes нооо, само за скулите и може би малко по деколтето Naughty

# 673
Ааа, не. Това са красиви блещулки  Heart Eyes нооо, само за скулите и може би малко по деколтето Naughty

На мен ми идват малко в повечко Simple Smile Но от ружовете им съм много впечатлена Heart Eyes Blush

# 674
Aз го ползвам и за цялото тяло. Много обичам да блестя Mr. Green Зимата се мажа нон стоп с брокатеният Лъш....а той наистина е като за Студио 54

Но от както имам Earthshine друг скинфиниш не поглеждам Flutter Умирам си за него....нанасям го освен като сенки и на цялото лице за контуриране. Вече на няколко пъти ме питат какви са тези жестоки блещукащи неща по лицето ми Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт