MAC & Sephora - 5 тема

• 60 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Soft & Gentle, мен ме спечели завинаги. Слагам над скулите, съвсем малко под извивката на веждите и по деколтето. Страхотен е!

# 676
  • Бургас
Дами, някой може ли да ми каже в Сефора София има ли я вече тази палитра?

# 677
# 678
Какво ви е мнението за пудрата на МАС Mineralize Skinfinish Natural?Някоя от вас използвала ли я е? И на каква цена е ?

# 679

Момичетата ми казаха, че чакат TOO FACED цялата марка следващата седмица - 4-5 септември  Grinning

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 10:40 от bubanka

# 680
  • Бургас

Момичетата ми казаха, че чакат TOO FACED цялата марка следващата седмица - 4-5 септември  Grinning

Мерси много! Wink

# 681

Какво ще рече "цялата марка"?

# 682
Сигурно целият им асортимент

# 683
Дано!

Някой да е пазарувал от sephora.com?

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 00:29 от Lilotti

# 684
Момичета,може ли да ми кажете в кои градове има Сефора?

Както и има ли продукти на Too Faced ,защото съм много заинтересована от така хваления им бронзант Peace

# 685
Дано!

Някой да е пазарувал от sephora.com?
Аз съм пазарувала с посредник от Щатите. Бях доволна, едниствено посредникът ми беше махнал тестерите, а те винаги са им готини.  Laughing Но съм поръчвала неща на Клиник и нямаше проблем. Единствената мъка е, че няма директна доставка...

# 686
Момичета,може ли да ми кажете в кои градове има Сефора?

Както и има ли продукти на Too Faced ,защото съм много заинтересована от така хваления им бронзант Peace
В София.

# 687
Сигурно целият им асортимент

А дано! Това би било супер новина. bowuu От сума време се каня да поръчвам един техен праимър за глитъри. Нямам търпение най-накрая да си го купя.  Mr. Green Heart Eyes

# 688
Искам да похваля Rubenesque paint pot Flutter До сега съм имала само Painterly и за мене това си е номер едно база за сенки (отделно става и за коректор), но този Rubenesque e нещо божествено!!!
Уникален цвят и трайност. Може да се носи самостоятелно, без каквито и да било сенки отгоре.
Само една очна линия и спирала и става приказва Heart Eyes Горещо ви го препоръчвам!!!

# 689
Покажи една снимчица как стои  Mr. Green (от тези твоите хубавите снимки  Heart Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт