MAC & Sephora - 5 тема

• 60 557
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ха-ха Grinning а за мене 88 и 89 Heart Eyes  тези Шанел пак си нямаха работа да ме вкарат в харчове

# 121
Глупав въпрос, но има ли ги в нашета Сефора (ако случааааайно някой знае  PraynigBlush

# 122
Ама ти сега ме вкара в размисли дали Епатант да не го взема от друго място, а не от Сефората. Да не би и той да изсъхне. Не мога да си обясня защо така стана с Мирифик. Просто отгоре се образува една коричка, която е по-суха. Дали е възможно да е защото не се гримирам с тях през ден?

Коя е вашата Сефора? Laughing

# 123
Mного се надявам да ги пуснат  Praynig В немският Douglas вече се продават http://www.douglas.de/douglas/CHANEL-CHANEL-LIDSCHATTEN-Illusion … d_3000047314.html
И аз не се гримирам често с Epatant. Ползвала съм го не повече от 5-6 пъти за тези 9 месеца

Raulista, плътно ли затваряш кутийката? Аз моята я държа в картончето и на хладко и студено. Отделно от останалите ми гримове

# 124
предвид, че сме българи - тази в България  Peace

# 125
  • Бургас
И аз ги имам от септември нищо им няма, само където ми се струва още при закупуването , че Mirifique като консистенция са малко по- различни от Epatant.

# 126
И аз ги имам от септември нищо им няма, само където ми се струва още при закупуването , че Mirifique като консистенция са малко по- различни от Epatant.

Интересно. Разкажи ми малко повече моля. А имам само Мирифик.
Жаки, и аз моите ги държа както съм ги взела, но самата ми стая. Да ги сложа в хладилник или..!?

carbongloss, Аз моите съм ги купувала от нашата Сефора, така че би трябвало да ги имат. Само лилавото беше изчерпано, но казаха че пак ще зареждат.

# 127
  • Belgium
Новите сенки на Шанел ги има в Сефора в The Mall Laughing

Аз отнесох Mirifique с намалението  Heart Eyes

# 128

Интересно. Разкажи ми малко повече моля. А имам само Мирифик.
Жаки, и аз моите ги държа както съм ги взела, но самата ми стая. Да ги сложа в хладилник или..!?

carbongloss, Аз моите съм ги купувала от нашата Сефора, така че би трябвало да ги имат. Само лилавото беше изчерпано, но казаха че пак ще зареждат.

Не, в хладилник в никакъв случай!  Grinning Спалнята ми е таванска и за това лятото става страшна жега. За това разни по-чувствителни продукти ги държа на други места, където не е толкова топло. Но щом Мирифик е с различна консистенция може да е от това newsm78

Лу, с намалението към 48 лв. ли излизаха?

# 129
  • Belgium
49 лв  Laughing

Между другото питах в MAC за колецията на Beth Ditto и ми казаха, че най-вероятно няма да я заредят изобщо.

А предишния път ми казаха да я очакваме юни.

# 130
Мерси Hug Да взема и аз да си ползвам намалението тогава Flutter

Колекцията на Beth Ditto изобщо не ми харесва. Само червилата бяха горе долу интересни, но те въртят подобни цветове в колекциите
Аз като ги питах какво ще зареждат лятото ми казаха, че очаквали страхотни неща..но като гледам при Темпталия няма кой знае какво интересно

# 131
Значи да се пробвам с Епатант.  Flutter Mr. Green

# 132
  • Belgium
Жаки, ние с тебе май за различни намаления говорим.

Днес имаше Nails Show в Сефора и от 16.00 до 20.00 часа имаше намаление от 15% на всички продукти. Аз него ползвах.

Ако говориш за намалението от СМС-ите, то май беше 20%  Laughing

От Beth Ditto исках един лак, но явно няма да ме огрее. Другите неща и мен не ме грабнаха.

Но се зачудих как първо казаха, че ще я има колекцията, а после - че изобщо няма да идва в България Thinking

# 133
Значи да се пробвам с Епатант.  Flutter Mr. Green

Щом има новите пробвай и тях. Ти преди това не ги ли тества в магазина всичките? Аз май черното не го пробвах newsm78 защото и без това не го искам

Лу, още по-добре значи. Това с смс-а не важи ли до края на юни или бъркам

# 134
Ами бърках по бурканчетата, но честно казано докато не го видя цвета на очите ми не мога да преценя. А аз никога не се гримирам с тестери. Blush Иначе като консистенция не съм забелязала да има голяма разлика. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт