MAC & Sephora - 5 тема

• 60 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Аз досега не съм имала проблеми в МАС. Винаги са ми отваряли продуктите пред мен още преди да ги маркират. Но явно не всички продавачки го правят.
Много странно, защото аз като "окачествявах" продукта на касата, който купувам ме погледнаха леко странно  Mr. Green.. Имам опит с техен руж и изпадащо стъкълце на капачето и оттогава гледам всичко. Като попитах за рекламация, те - ами, не, не може  Mr. Green.. Накрая някак си го наместих в луфтчето капачето и въобще не личи, че е изпадащо, но определено опаковките не са особено качествени, а не е да са като за без пари  #Cussing out

# 376
Ружовете им нямат огледала в кутийките Thinking Имаш предвид бюти пудрите ли?
Аз от всичките им продукти имам най-много пудри, ружове, бюти пудри и скинфиниши. На брой са поне 20, ако не и повече. Нито една кутийка няма дефект. Всичките са супер добре изработени. Една дори ми падна на пода и нищо не и стана.
Палитрите от 3 сенки също- много здрави.
Единствено палитрата за 15 сенки не ми харесва как е направена.

# 377
Жаки, фотоапаратът ми не в мен в момента, та не мога да снимам пудрата.
Иначе аз съм си изпускала пудрата и с ужас я вдигнах, за да установя, че нищо й нямаше...  Flutter  Peace

# 378
  • в пералнята
Момичета, утре така или иначе ще ходя до Мак, ще ми препоръчате ли бежово червило. Бих предпочела да e мат. Но не искам да е прекалено светло и да изглежда като коректор.
Пф, и аз как се изразих... Rolling Eyes

# 379
Arhinora, най-добре на място. Имат толкова много цветове, че няма как да не си харесаш  Peace Crazy!! А дали стой като коректор или не, зависи от тена на кожата ти, а не от самото червило, не е универсално някой да каже какво му харесва. Продавачките там винаги са били полезни в избора на цвят на червило и ще ти помогнат.. И най-добре излез пред магазина, за да прецениш най-добре какво търсиш!

Ружовете им нямат огледала в кутийките Thinking Имаш предвид бюти пудрите ли...
Не, Жаки- стъкълцето с надписа МАС на капачето изпада, не съм казала огледало, но го закрепих във вдлъбнатинката и не личи. Много е неприятно ружа ти да е нов и те да кажат за нещо, за което си дала не малко пари и нямаш вина, че се е разпаднало в ръцете ти - ами, не, няма вариант да сменим!
 Качеството на ружовете, които имам обаче е невероятно - хубав, траен цвят, който се нанася лесно и се наслагва лесно!! От ревюта сега съм загледала този  Crazy Heart Eyes
http://www.google.bg/search?hl=bg&client=firefox-a&hs=ww … =1360&bih=632

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 10:01 от elhi4ka

# 380
  • София
Вчера купих две червила от МАК, едното за подарък, другото за мен. Уж в магазина като пробвах си нарекох Modesty за мен, а Cosmo за подарък. Обаче на тръгване останах на устните с Cosmo, и взех че се харесах и с него. И сега не знам кое да си оставя. И с двете се харесвам.
Идеята беше да не са крещящи летни цветове, а по-скоро подходящи за есенно време, или по-ежедневни и неангажиращи.
Помагайте.

# 381
Мацата , пусни по една снимка с двете и ще ти кажем, с кое по те харесваме Peace поне аз така бих направила, самите червила не съм ги ползвала и нямам представа как изглеждат, а от устни до устни има бая разлика.

# 382
  • София
О, не, няма как. Нали ще го подарявам едното.  newsm78

# 383
Мацата , хем го прочетох това, че е за подарък и докато го прочетох, го забравих. Извинявам се Peace

# 384

Ружовете им нямат огледала в кутийките Thinking Имаш предвид бюти пудрите ли...
Не, Жаки- стъкълцето с надписа МАС на капачето изпада, не съм казала огледало, но го закрепих във вдлъбнатинката и не личи. Много е неприятно ружа ти да е нов и те да кажат за нещо, за което си дала не малко пари и нямаш вина, че се е разпаднало в ръцете ти - ами, не, няма вариант да сменим!
 Качеството на ружовете, които имам обаче е невероятно - хубав, траен цвят, който се нанася лесно и се наслагва лесно!! От ревюта сега съм загледала този  Crazy Heart Eyes
http://www.google.bg/search?hl=bg&client=firefox-a&hs=ww … =1360&bih=632
Blush изобщо не зацепвам кое е това стъкълце...прозрачното пластмасово кръгче, където пише MAC ли newsm78

Arhinora
, аз бих препоръчала любимото ми Myth, при мене не седи като коректор. Honeylove също е страхотно, но е по-тъмничко.
Но наистина най-добре ги разгледай на живо. Последният път в магазина имаше едно ново момиче, беше страшно мила! Със сигурност ще ти покаже всичко, което си харесаш  Flutter

# 385
Момичета, кога излиза колекцията на Мерилин Монро?
И има ли вече подробни снимки? newsm78

# 386
Stardust*, октомври излиза. Снимки и на мен не ми излизат!

# 387
  • София
Охх, от тази колекция всички червила ми харесват  Crazy Heart Eyes
Но опаковките са грозни, както винаги  ooooh!

# 388
Мацки, да ви попитам ползвате ли FIX + ? Ако да, можете ли да ми обясните дали фиксирате целия грим или само ФДТ? Изобщо как се ползва точно?  newsm78 Виждала съм да пръскат цялото лице след нанасяне на ФДТ, коректор и бронзант. Но се чудех става ли за грима на очите или не се ползва в тази зона? И ако някой знае ориентировъчна цена  Rolling Eyes

# 389
Доколкото съм чувала Fix+ просто разрежда малко грима, за да не изглеждаш много напудрена. Не прави грима да издържа повече или нещо такова. Можеш да го използваш за намокряне на четката особено за минералните продукти като вода. Не е нещо кой знае колко впечатляващо.

Общи условия

Активация на акаунт