Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 225
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Привет!
Гадно време, цял ден лежа и се търкалям Tired
Мартичка, обикновена ваничка ще ти свърши работа:) Можеш да добавиш от тези присавки (анатомични), докао бебун е малък. После, като започне да седи, все тая  Peace

Нашата е ето тази, но да си призная, много излишни пари......така или иначе ни е подарък, но ако трябваше аз да си купувам, бих си взела обикновена. И без стойки. С натежаване на бебо и колкото по-шавлив става, си е направо опасно Peace

Това е като с количките - позлваш максимум годинка и кусур, после минавате под душа Peace

# 166
Мартичка Вземи си сешоар! Аз пропуснах и се молех насам натам като се окъпя. След като родих косата ми беше омазана с какво ли не  Crazy

# 167
мама Зайка, много благодаря  Hug На мен ми мина през ума, че аз не мога без него.

В Джъмбо гледах много хубави обикновени ванички, на сносни цени. Мисля от там да забърша една  Laughing Подобни на показаната от Анхелка.

# 168
Не мога да я оправя тази снимка. Кликам там уж да я завъртя ама не става. Изнервих се и се отказах.
За ваничките аз си имам обикновена от баткото и смятам да си ползвам нея - До 3 годишен го пличках в нея. Обикновените стават и за по-големички деца, анатомичната ще трябва да се сменя след няколко месеца поне аз така мисля. Иначе за къпането на новородено наистина били удобни.

# 169
Записвам се! 12 страници няма как да изчета, колкото и да ми се ще..
Извадих бебешките дрехи на Нико и установих, че всички ми изглеждат големи за новородено. Ще взема на бебчо две бодита и две гащеризончета в най-малкия размер.
За ваничките моята е със стойка, анатомична. Казвала съм и друг път че я ползвахме до към 2-2.6г на Никсъна. Не се клати не се е надигал, не е падал, не му е омалявала.

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 19:26 от sky*

# 170
Мерси за отговорите ... общо взето съвпадат с моите. И аз мислих направо една обикновена, но исках да чуя и още мнения  Heart Eyes Тази, която е показала Анхела наистина ми допадна, а и цената е супер  Crazy Иначе ще е задърлижелно със стойка, понеже ще се къпем в спалнята ... поне първата зима  Heart Eyes

maggitta тази функция за обръщане - не работи  Mr. Green ... остави я така, ние пак ти виждаме малкото коремче  Heart Eyes

# 171
Здравейте тумбачета:)

Ей това време е ужасно,не мога да изляза вече 3 дни от нас:(
Относно помощ за оформяне на темата, аз за съжаление не мога да помогна.Тъй като нищичко не разбирам.Ако не се вдигне плацентата, секциото ще бъде в края на август.Но за вестител съм ЗА.
Списъците ви са страхотни момичета.Аз направих един, в който пиша само какво имам до тук:))Чакам дрешките, да видя какво ще ми изпратят и ще накупя и другите неща.
Днес съм на тема детски чаршафи и определено се спрях на TAC.Качеството им е страхотно,ние спим в такива.Има няколко сладурски комплекта за бебоци и са около 50 лв.
Можете ли да ме ориентирате как да избера олекотена завивка?
За ваничката нашата е най-обикновена,но е със стойка.Поне за началото определено ще ни е нужна,защото просто няма къде да слагаме ваничката:)Гледам вместо тези пластмасови стойки ,които се слагат вътре,че има и едни мрежи или стойка с кърпа.Струва ми се по -безопасно.А и ще се перат.
Освен сешоар,аз бих си сложила и малко козметика(Фон дьо тен,спиралка:)) )И определено мисля да стегна чантичката като влезна в 7м.Това 27 седмица ли е?

Аз чакам гости да хапнем и после ще ви чета пак:) Wine Glass

# 172
  • Варна
Да си кажа и аз мнението за ваничките. С каката имахме /още я имаме де/обикновена голяма, но без стойка. Голям тормоз беше значи  Crazy Вътре слагах от тези подложки , дето се нанизва нещо като хавлиена кърпа на метална стойка, удобна беше . Мразя анатомичните и това е. Сега обаче ще взема корито със стойка и задължително с отводнителна клапа /или каквото е там/ и маркуч. Е , нямаше такова оливане с вода на всякъде като трябваше да я изливам след къпане.
За дрехите съм съгласна с Мартичка , че трябва да са поне 7 на брой. Моята сега има по 20 чифта гащи , потници , панталони, блузи... Всичко става, и водата може да спре, цапат се , потят се, няма мръсни да ходим я Simple Smile
future-maman завиждам ти на ентусиазма да си вземеш и гримове. Като се сетя аз каква бях ...хич не ми беше до тях Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 май 2012, 19:52 от Barbera

# 173
а тук украинките ходят на маникюр и прическа преди раждането   Mr. Green

обаче спиралка и фондьотен мисля, че може и аз да взема - за изписването - 2-3 дни след раждането  Mr. Green ще видим де...

# 174
future-maman завиждам ти на ентусиазма да си вземеш и гримове. Като се сетя аз каква бях ...хич не ми беше до тях Mr. Green

Аааа ... без тях и крема за лице никъде не тръгвам ... както и пресата за коса  Blush

future-maman Точно така ... 27 седмица  Hug

# 175
  • Варна
Хайде и аз в новата тема. Качих снимка от Р.Д. на каката, да ме видите и мен как напредвам. Ние започнахме ремонта на къщата и е голяма лудница. Успявам да влизам да чета, но докато се включа и темата свършва. Мъжът ми замина (работи навън) и аз сега сама с работници, цимент, гипс, врати, дограми и т.н.
Преди две- три теми някой беше писал, че го е ухапал кърлеж - и аз минах от там. Ходих в спешния и го махнаха целия, не ми биха ваксина. Надявам се всичко да е наред.
Относно количките: предната ми беше триколка Cangaro - много съм доволна, много удобна и маневрена. За съжаление ми я откраднаха, а сега с тази къща няма да мога да си позволя да си купя нова и една приятелка ще ми даде нейната ABC  design 3 tec .
На всичкото отгоре водещата ми лекарка си счупи ръката точно преди консултацията ми и съответно не съм виждала бебо повече от месец.
Май доста писах! Целувки на всички и пак ще пиша.
Относно чая от малинови листа и аз смятам да го пия.

# 176
Ееее момичета не мога да ви изчета! Hug Hug Само 3 дни не съм влизала и вече си имаме страхотна нова тема!
Относно ваничките и аз мисля моята да е обкновена, да има само отвор за източване и стойка за в началото. Моя приятелка сподели, че вместо стойка ползва масата за гладене Thinking
Фейт, аз мисля да ходя на работа до последно, ако се чуствам добре де, но за септември вече ще съм свободна, така че за вестителка може да се впиша \ако има нужда\
За съжаление за пускане на темите и всичко тава, което правиш ти сега съм много "боса" Blush Blush и няма да се справя.
Всички имате страхотни тумбачета! Дано вече тия дни да направя и аз една фотосесия Simple Smile
Лелеее някои мами вече мислят за седмия месец, а аз преди седмица влезнах в шестия Sad Мноооого е дълъг този месец май, особено с тия дъждовни дни Sad Sad

# 177
  • София
Здравейте мами сядам да ви чета, че днес бяхме на сватба txtloves
За гримовете задължително и парфюм и сешоар и всичко необходимо......Няма да ходим като чумави след раждането, ами нали на изписването трябва да сме красиви Heart Eyes
Аз преди да родя ходих маникюр, фризьор и даже преди да тръгна за болницата си направих прическа та докторите ми се смееха и се бъзикаха да внимават да не ми развалят прическата хихихи

# 178
Прекрасна тема F.a.t.e както винаги  bouquet Адмирации
И аз вече започнах доста да се поизнервям на работа. Общо взето там от пушачи не може да се вредиш даже да си изядеш обяда на спокойствие. Да не говорим да може бременната да си вдигне краката за няколко минути или да отдъхне за малко. Няма такъв филм. Много съм доволна, че от 1 юни им спират цигарите. Поне да не тровят нас. Себе си да тровят колкото искат. Аман от несъобразителни хора. Sad Затова съм решила да си излизам пак болнични и да си почивам повече. Както и да хапвам без цигарен дим около мен по възможност.

# 179
Някой ползвал ли е такава мрежа http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10931&cat=59 или това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10932&cat=59
Дали върши някаква работа  newsm78 или е поредната ненужна вещ.

Общи условия

Активация на акаунт