Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 212
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • При моите мъже...
Miii - сгъваемата ваничка изглежда много практична  Hug може ли да се използва стойка към нея, защото от картинката не се ориентирам... newsm78   bouquet

Принципно има стойка, която изглежда долу горе по следния начин: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=768&cat=59

Ние не сме ползвали такава. Слагахме я на масата или на два стола един до друг, а като започна да шляпа много и да си играе във водата, вече стоеше на пода в банята, а аз сядах (сядам) на една сгъваема табуретка, която взехме от Джъмбо за 10 лв. (нещо такова: http://online-magazin.ovo.bg/shop/3311/desc/taburetka-sgvaema) Сега я ползваме и като се качва малкия да си мие ръцете и зъбите.

За мен тази ваничка е нещо много практично - вече съм я подарявала на две питки. Живот и здраве след 2-3 седмици ще има още една и пак мисля това да ми е подаръка Peace

# 241
Не се отказвам от Тина Киркова и не казвам нищо лошо за там.Още в началото исках само да се следя там,а раждането да го направя в МБАЛ Св.София(главно поради финансови причини). Днес,обаче,малко ми кипна като отношение.Може би защото още ходя на работа,в много напрегнат период сме и гледам да записвам часове,съобразени с работата ми. Оказа се,че въпреки,че имаме записани часове,принципа бил кой превари,той завари:)Имаше жени,които бяха с час от 11,а чакаха заедно с мен в 8.30 и влязоха преди мен,защото са отишли по-рано.Досега не бях се сблъсквала с този проблем,защото винаги записвах 1вия възможен час.Сега,обаче,осъзнавам,че ми е невъзможно да ходя по този начин на консултации,просто ще трябва да пускам 1/2 ден отпуска,за да ми измерят кръвното и килограмите Mr. Green.Нямам проблем да чакам(при лекарите винаги се чака), но ми се обезсмисля записването на часове в този случай.А и някак се чувствам прецакана Sad.

# 242
И аз да се изкажа за това "ровичкане" . Мен само майка ми ме предупреждаваше " недавай да те ровичкат". Е как да не дам като всеки месец съм с гъбички  #Cussing out , които според докторите в майчин дом, които ме гледаха, могат да ми спукат мехура. Всеки месец ми се взима микробиология и през една се редвуват да не са хубави. Няма как да стане без "ровичкане" при мен. Мен киселинността ми е толкова нарушена, че едно бъркане от доктора нищо няма да стане  Heart Eyes А и аз съм толкова тясна, че всеки път е някаква борба да ми сложи оная разтягаща гадост  Whistling Но на вагинален не ме гледа, защото според него и според Марков, шийката ми е добре, и достатъчно дълга  Crazy И аз съм си спокойна  Mr. Green

# 243
Вас никога ли не са ви гледали на вагинален ехограф? Няма нищо общо с бъркане, ровичкане и особено с гинекологичен преглед. За гинекологичен преглед е вярно, че в напреднала бременност не се прави, само като се ражда вече. Идва ми на ум едно обяснение, но ще си го спестя, че е малко вулгарно.
Скрит текст:
Който не е спрял секса по медицински причини, значи постоянно му правят вагинален ехограф, даже по-груб с въртеливи движения.

# 244
Напротив! Гледали са ме - 2 пъти. Веднъж при констатиране на бременността и на първата фетална морфология. Не падаме от Марс, споко! Именно за това казах, че при напреднала бременност не го препоръчват.

# 245
На мен първия ми преглед, за да констатират бременността, беше с вагинален ехограф, не съм имала проблем за това, а и какви гъбички от него при положение че му се надява презерватив? След това още веднъж бяха на такъв, все във втория месец, но не е като да е гинекологичен преглед, а и ако бременността е нормална, секса не е забранен дори и до третия месец, а пък от секс да хванеш гъбички....ами то ще да си ги е имало там и преди да забременееш, каквото има партньорът ти, го имаш и ти, така че...

# 246
На мен вагиналния ми го правеха до 12 седмица, а след това АГ-то твърди, че няма нужда. А до 12 седмица ме гледаха поне 6 пъти. Всичко се виждало през коремния и не е нужно да ползваме вагинален. И тъй като не съм специалист се натрапвам с мнения  Grinning А и ми е забранен секса по медицински причини, за жалост на мъжо  Mr. Green Иначе Мартичка си права, това си е повече от "ровичкане". Дори не се бях замислила, че нали не практикуваме вече  Laughing

# 247
Добро утро:).Днес си е направо ранен следобед,радвам се че най-сетне се наспах добре.През нощта имах смешни преживявания.Спя си и изведнъж -бе много ми тежко,какво става.Отварям очи и гледам кучето си легнало цяяялото и доволно примлясква и маха с опашка.Пък тя си е 30 и кусур кила,не я огря дълго да е на мекичко:).Дано бебето не е недоволствало много от ролята си на възглавница за малко:).
За микробиологични изследвания и мерене на шийка при моя док изобщо не е ставало на въпрос.Не  е от най-разговорливите и все пропускам и аз да спомена.Сега началото на юни като ида за болничен вече ще попитам ,че ми се струват доста важни тези неща.
Стаси ,тясна си викаш  hahaha.Не че е смешно,струва ми се че сега през бременноста и при мен се получи стеснение именно там,даже понякога ме наболява като тръгнем да правим секс с мъжа.Дали е нормално това?
Вагинален ехограф за последно ми правиха на феталната в 13 седмица,от тогава само единия път в майчин дом като имах контракции ме "бръкнаха".Не ми се струва да е опасно щом го правят докторите пък кой знае.

# 248
Mii - благодаря  Hug само като я видях тази сгъваема вана - веднага познах, че си е за мен  newsm44 ще ползвам столчетата у нас за стойка  Mr. Green
добре, че го има този форум  Heart Eyes благодарение на опита на всички знам, че имам най-перфектният списък за моите нужди и желания  newsm08

# 249
Здравейтееее, след четири почивни дни немога да ви изчета  Crazy
Фейтче прекрасна тема както винаги  Hug
Белче, аз си следя бременността в Щерев и съм изключително доволна, но раждане там не мога да си позволя. Въпреки че ходя със записан час винаги чакам поне малко, но винаги има много хора, пък и изникват спешни случаи  Peace
Аз също съм в чуденка за раждането, чувам много добри отзиви за втора градска, някой има ли мнение  Thinking В този ред на мисли искам да попитам мамите с тромбофилия, дали са им казвали или давали някакви насоки за раждането - нормално или секцио, дали има някакви особености, ако идем по спешност в някоя болница където не ни е следил никой лекар, дали ще се реагира адекватно (заради евентуалното по-силно кървене). Някакви такива мисли ми се въртят на мене в главата от известно време.  Thinking

# 250
Агира, аз знам, че не падате от Марс. Явно аз падам, като отида другата седмица на преглед ще кажа на лекарката си, да си скъса дипломата.

# 251
Миленка , аз от преди бременността съм така. Винаги ме боли  Laughing Но сега все едно съм залепнала  Joy Не знам дали двете неща имат връзка. Аз при мен си го обяснявах с това, че доки забрани секса и има няма 2-3 пъти сме правили опити. И да не би от "застоя" милата да се е стеснила  newsm78  Joy
Докторите са толкова различни и толкова различни теории развиват, че не трябва да се караме затова, че на всички ни казват по нещо различно  Hug Просто е така, според едни не е хубаво, пък други го практикуват без да се притесняват. Важното е да саа добре бебчовците. То ако има проблем с шийката доктора ще го види ( те не са паднали от Марс със сигурност ) и ще иска да я измери  Hug

# 252
Е при мен уж няма много застой,почти както преди си е,а пак се случва същото.Какво да се прави:))))

# 253
Stasy87, съгласна съм с теб.

# 254
Незнам,но почвам да се шашардисвам пак.Гледам обсъждате отново дължината на шийката.Аз какво да кажа,като моя док нищо не споменава до сега.То и вл,секрет и цитонамазка не ми е взимал...Абе луда работа.Надявам се ,че на края бебо няма да има проблеми Praynig

МИленка,не се сърди на кучо.Намерило си е мекичко място  Laughing.А аз и моя пес си делим за сега само възлгавницата ми.А бе много му е хубаво като стана и да се опъне на цяло в-у нея  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт