Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 193
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
канелна ,за контракциите,аз имам много силни такива след оргазъм Shocked даже като легна по гръб ясно се очертава къде е топката ooooh! ама аз съм с рискова и докито ми каза в никой случаи да не правя секс  С ОРГАЗЪМ  #Crazy ХАХАХАХАХ викам е за какво да го правя тогава....и тя емииии за мъжа ти Naughty Laughing Laughing Laughing

# 271
аз също съм в инвитро клиника,и моя лекар даже посявка на урина ми пуска Peace толкова е внимателен,толкова грижи и време отделя,ама един видеозон е така за преглед просто е 80 лв
Даун ми излезе видеозон и изследвания при него-220 лв после второ кръвно изследване 86 лв
сега фетална 120 лв и всяко ходене по 100-100 и нещо #Crazy скъпо си е.....за да те гледат така се плаща,за съжаление,отидох в държавната болница лелелелел те нацупени,те забързани заядливи....е аз съм бременна бе усмихнете се малко кой ви е виновен ,че са ви ниски заплатите

Много зависи от лекаря! Аз ходя по здравна каса, всеки пат си ме гледа с ехограф, всеки пат е супер внимателен, за изледванията винаги ме съветва каде ще ми струват най-евтино. Много зависи дали аг-то ти е савестно. Ходя при него вече 7 години и не бих го сменила. А пък и според мен не винаги когато плащаш повече означава, че е по-качествено. Повечето изследвания в частните клиники се правят не защото има нужда, а защото такъв е реда там.
За микробиологичта и цитонамазката..... лекарят ми каза, че предпочита да не ме ровичка сега, тъй като проблем нямам. А и за шийката на мен също всеки път си ми е следи.
Хубав ден!

# 272
И таз добра-за мъжа ти  #Crazy Е то секса нали е взаимно удоволствие?Аз си мисля,че ако ми бяха забранили секс щях да изтрещя.А от както съм бременна само да се гушнем вечер и ..... нападам  Blush хахахха,хормони ,луда работа

# 273
Канела - безболезнени контркакции са това. И аз ги усещам, но това е защото знам. Иначе не бих им обърнала внимание.
За готвенето - и аз много обичам. И сега точно му е времето - правя един черешов пай, който става убиец.
francheskasweet   мислиш ли че ще издържи тази рибя кост до изписването? Направо невероятно ми звучи. Но де да знам може ако я прави професионалист да е нещо по здраво. 

# 274
аз също съм в инвитро клиника,и моя лекар даже посявка на урина ми пуска Peace толкова е внимателен,толкова грижи и време отделя,ама един видеозон е така за преглед просто е 80 лв
Даун ми излезе видеозон и изследвания при него-220 лв после второ кръвно изследване 86 лв
сега фетална 120 лв и всяко ходене по 100-100 и нещо #Crazy скъпо си е.....за да те гледат така се плаща,за съжаление,отидох в държавната болница лелелелел те нацупени,те забързани заядливи....е аз съм бременна бе усмихнете се малко кой ви е виновен ,че са ви ниски заплатите

Франческа, в коя клиника ходиш? При Стаменов или Владимиров? И тези 100 лв.за една консултация ли са? Множко ми се виждат, а на мен ми казаха, че в моята клиника било най-скъпо. Не съм запозната с цените на другите за това ми стана любопитно.

На мен категорично не са ми забранявали секса, но аз не смеех. Скоро пробвахме и моя мъж каза, че не е хубаво, не му е удобно и ми отказва  Crossing Arms То и на мен не ми беше комфортно де . Брои дните до раждането. Предпочитал ме без тумбак  hahaha

За готвенето - и аз много обичам. И сега точно му е времето - правя един черешов пай, който става убиец.

И аз, и аз. А рецепта на убиеца може ли  Praynig

# 275
Мартичка ... за секса даже знам, че изобщо не трябва да се прави без презерватив от началото до края  Heart Eyes

Канела ... направо ти се чудя ...  Crazy Толкова силно желание за секс, че и оргазми ... евала де, но аз не мога да рискувам ... ужасно ме е страх от контракции, а и на двамата не ни е конфортно. Оставали сме го бебчо на спокойствие ... после ще си вземем дашното  Wink
А тези втвърдявания са си направо контракции ... задължително кажи на док  Peace

# 276
Канела контракции са си и то съвсем истински...на мен ми се случваше винаги при оргазъм с предната бременност и затова лично си наложих облекчен режим на секса, а то след това с голямо шкембе стана и много неудобно и минахме на други забавления за милото Simple Smile С тази бременност не знам как е още не съм правила секс  Blush А вчера милото ми сервира че щяло да има сух режим до след раждането ама мене нещо ме съмнява, че ще устиска след като се върне Simple Smile
Аз днес следобед съм на преглед и като се върна ще се отчитам как върви младежа Simple Smile

# 277

F.a.t.e.-аз от както съм забременяла имам желание за всичко и то желание твърде огромно.Имам желание да спортувам,да тичам под дъжда,да освежавам апартамента,да аранжирам,лимон си засях дори.Курс изкарах,абе кипя направо.В 99 процента от времето съм в уникално добро настроение...А и сега с тези месеци така хубаво сме се наредили-мъжа ми имаше рожден ден през май,аз юни,малкия юли и Ивон живот и здраве август,е как де не ти е готино,всеки месец поводи Heart Eyes

# 278
Момичета имам едно притеснение ходих до сега при един лекар ,само при него без ЖК и прочие...той ми пускаше изследвания и ме мереше и ме теглеше-всичко.Но проблемът е ,че точно когато трябва да раждам него няма да го има за 1 седмица ,а и той работи в частна клиника,а мен много ме наплашиха за частните клиники и...сега аз реших да си сменя гинеколога...как мислите дали новия ще иска да ме вземе  newsm78 в 6-тия месец без да ми е следял бременността от началото ,единственото което мога да му покажа са изследванията ми до момента,но без мерките ми и т.н. Вие как мислите...много съм объркана и притеснена  Confused Sad

# 279

F.a.t.e.-аз от както съм забременяла имам желание за всичко и то желание твърде огромно.....

Аз пък нямам желание за нищо .Адски много ме мързи.Искам да се излежавам по цял ден и нищо да не правя.А бе като цяло си ме мързи.. Laughing

# 280
ROSALINDA: Не би трябвало да ти откажат. Просто ще кажеш, че лекаря, който ти води ЖГ примерно е напуснал града ... или не си доволна от него. Носиш си само изследванията, които са ти правили до сега и това е. Само трябва отново да идеш до ЛЛ да си вземеш направление за ЖГ за следене на бременността  Heart Eyes

Канелче ... браво за ентусиазма  Hug

# 281
Мами с по-малки деца, може ли да ми препоръчате хубаво адаптирано мляко. Ще купувам да си имам за всеки случай, а се оказа, че нямам представа какво. Преди 10г. ползвах Фризолак с баткото, даже не знам дали го има още.

# 282
Момичета имам едно притеснение ходих до сега при един лекар ,само при него без ЖК и прочие...той ми пускаше изследвания и ме мереше и ме теглеше-всичко.Но проблемът е ,че точно когато трябва да раждам него няма да го има за 1 седмица ,а и той работи в частна клиника,а мен много ме наплашиха за частните клиники и...сега аз реших да си сменя гинеколога...как мислите дали новия ще иска да ме вземе  newsm78 в 6-тия месец без да ми е следял бременността от началото ,единственото което мога да му покажа са изследванията ми до момента,но без мерките ми и т.н. Вие как мислите...много съм объркана и притеснена  Confused Sad

Според мен се притесняваш излишно.
Много мами не си следят бременността при доктора, който ги изражда. Например, почти всички, които отиват да раждат в държавните болници без да избират екип, отиват да раждат при ... който доктор е на смяна.
Харесваш си новия доктор и отиваш да говориш с него. Според мен му кажи каква е истинската причина за това, че се местиш при него - достатъчно основателни са и отсъствието на доктора около термин и това, че изражда само в частна клиника. Ако не е претрупан от работа едва ли ще ти откаже. Аз предния път си смених моя АГ, 2 седмици преди да родя.  Hug 

Мартичка, аз сигурно ще заложа на Хип синя кутия. Водят го близък до кърмата на вкус.

# 283
Мами с по-малки деца, може ли да ми препоръчате хубаво адаптирано мляко. Ще купувам да си имам за всеки случай, а се оказа, че нямам представа какво. Преди 10г. ползвах Фризолак с баткото, даже не знам дали го има още.

Това наистина е интересно ... Онзи ден като излизахме с мъжо погледнах млеката /че и аз ще взема едно на първо време/ Избор огромен, цени ужасно скъпи  Crazy

# 284
Anhela може ли да постнеш сайта за проверка вредност на козметични продукти? Че харесах една марка да я проверя.

Общи условия

Активация на акаунт