Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 127
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Ева, страхотно! А ние тук се радваме на прекрасно "английско време"  Sunglasses

# 331
Най-накрая ...2 дена четене и чак сега успях вече...

future-maman вземи си и олекотена на Тач. Аз за малкия имам , бяла е , слагам я в плика.
За подложките за ваничка – ние имаме от тази дето е хавлиена , но на мен не ми беше удобна . Стойка за коритото също не използвах (а имам).
АМ , за мен най-доброто се оказа Лактана био . Много съм доволна , малко по-скъпо е ( някъде около до 5лв не е кой знае колко) , но си заслужава!  Милумил-а е доста „тежко” и  плътно мляко.
Мартичка , аз много харесах списъците ти ! А тази мрежика за ваната ми се струва супер!

Аз си купих малинови листа за чай , ама не съм пила де. Как се пие ако ще съм със секцио ? ДА не направя накой фал?

Melly.G  и аз вчера ходих до Галерия , ама много на бързо ( и да ви бях видяла , нямаше да ви позная) Трбява да се явя аз на някоя бургаска среща , но с малкия ми е много трудна организацията...
За къпането – аз от скоро не мия косата на малкия всяка вечер. Иначе си го къпя всяка вечер (и аз самата така съм свикнала и не ми вреди  Grinning )

Ева , аз съм много доволна от Судокрем-а  Peace

# 332
днес бях на ЖК бебо е супер,точно си вървим с перфектни показатели и мерки благодаря на Бог Praynig Praynig Praynig
ALEXISSS,така е напълно съм съгласна моята лекарка е Евдокия Маркова по здравна каса ми е води ми ЖК  Peace и е страхотна,всеки път видеозон,пусна ми за жлезите да ми види още в началото,и е много внимателна и обстоятелствена,но казвам масата как са,ако попаднеш си е супер Peace
канела аз съм същата,пощурях като ми казаха се засмях и пробвах на 3-тия ден вече сънувах хахахаха а в болницата откачих Whistling да не говорим как се събуждах на 2 пъти Laughing Laughing Laughing
ноооо,като ти кажат толкова сериозно- НЕ МОЖЕ,ОПАСНО Е МНОГО В ТВОЯ СЛУЧАЙ ooooh! и си седиш гладна кокошка -детенцето е по-важно все пак
скай да издържа ,ако ти я направи фризиор и е с лак и добре стегната,издържа Peace
мартичка при Тодоров съм клиника братя Тодорови
фейт и аз съм така толкова многооооо ми се прави,и така хъбаво си ми е хахахах амааааа Blush

# 333
аз съм ползвала с християн судокрем за дупенцето и крем джонсънс за цялото тяло. и мога да кажа, много съм доволна. само това. баня правехме всяка вечер, и не съм имала проблеми, но предполагам, че зависи от самото дете. допускам,че може да има връзка между честата употреба на козметика и състоянието на бебешката кожичка.

# 334
  • Бургас
hahaha Joy Hug Шопинг манията ти е просто очарователна и много заразителна Simple Smile))))))
Роси, аз не знам да сме правили Бургаска среща. Толинка ми епозната от градинките и детската кухня Peace Аз като й видях снимката в албумчето и се сетих веднага коя е. Да взема да си кача и аз една снимка ли:))))

# 335
За къпането нашият бъдещ татко постоянно ме пита според мен дали е нормално това бебе да се къпе постоянно. И сега като му дадох да прочете статията, която Скай даде, възкликна горд от себе си " Казах ли ти "  Mr. Green Доволен е от себе си, че правилно го води интуицията  Laughing Но смятаме и двамата, че трябва така да се процедира. Това мъниче постоянно да се къпе и да се маже с каквато и да е козметика  Crazy Ще се нагаждаме според времето  Grinning А за дупето, мисля да ползвам едно кремче, което неговата шефка, която е химичка, приготвя, ако се съгласи да ни го направи  Heart Eyes Ако ли пък не... бочко или ще проуча още нещо  Laughing

# 336
мами дайте идеи за комплектчета за изписване newsm78

# 337
аз съм ползвала с християн судокрем за дупенцето и крем джонсънс за цялото тяло. и мога да кажа, много съм доволна.

Аз съм взела същите неща ...   Heart Eyes

Ева .. каква красота, каква зеленина.  Crazy Тук както казва Агира си е направо английско времето, но се надяваме тази седмица да му е за последно  Crossing Arms Mr. Green

# 338
  • Бургас
Айде, изтипосах се и аз у албумчето Peace
Ужас - Джонсън и Джонсън ooooh! Обаче не намирам Саносан продуктите.
Стаси, Бочко си е супер кремче или Крем Здраве-бебе Peace

# 339
АЗ да се отчета след прегледа и заминавам да готвя Simple Smile Бебко е 538 грама, аз съм много доволна че вече сме половин кило...всичко друго ни е наред и ще си чакам следващия преглед, че ми беше толкова хубаво да си го гледам  Heart Eyes

# 340
Ужас - Джонсън и Джонсън ooooh!

Това значи ли, че козметиката им не става  Thinking.

Рошличка ... чудесни новини  Hug

# 341
Ох не спря да вали писна ми вече искам разходки  Blush
 Относно ровичкането и аз минах от там ама какво да се прави щом трябва да се пуснат изследвания ....
За ваничките аз вече съм се обзавела с ваничка със стойка, че в началото е голяма мъка навеждането и после докато изнеса коритото  Blush   
За гримовете аз имам винаги в дамската чанта малко спирала,фон и молив така че когато се почувствам по-добре ще се  приведа във вид ,но сешоар не ми се носи много ще натежи багажа  Blush
Канела, sky* пуснете и на нас рецептите ,на мен също ми е хоби готвенето  Mr. Green
За АМ ние също пихме в началото фризолак ,но имахме проблем със запека и аз чета хубави отзиви за Аптамил  .Мисля да взема едно да им,а пък после док ще каже ,нали още първият ден ще ни посети .
Моя позната ползва судокрема и също е много доволна и ме убеди за начало да взема .

# 342
Melly.G - благодаря  Hug

моето шарено одеалце пристигна  Mr. Green вярно, на 3-тия път - но като го видях колко е хубаво по скайп - направо забравих за голямото чакане  Heart Eyes препоръчвам, ако някой има желание  Hug

# 343
Чак сега успях за малко да седна на компа и ви изчетох!
Мартичка,Денис е на Нан,но вече 4-творката.Аз обаче не съм много запозната с другите млека,понеже той сука допреди 5 месеца и просто му купихме това после.Хареса му,пие си го и мисля да продължа с него.
Melly.G,защо не се обади,мила?Толкова щеше да ми е приятно!Вземи сложи една снимка да те позная поне аз следващия път!И за Таня се отнася същото,нали пише,че често ме засичала! Hug
Роси,аз предложих да си направим среща,ама май няма да стане,всички са доста ангажирани...
За къпането-като новородено,малчо го къпехме всяка вечер,но като стана на 8-9 месеца,започнахме през ден.Лятото,в големите жеги,отново беше ежедневно,олеква му много и после спинка сладко.Нашето корито е на стойка,удобно е,за да не се навеждам,което поне отначало,с болките в гърба след раждането,си беше супер!Козметиката ни е на Бюндхен-мляко за тяло и Нахткерцен-душ-гел и шампоан.За дупенцето-мажа с обикновен крем Здраве.

# 344
  • Бургас
Чак сега успях за малко да седна на компа и ви изчетох!
Мартичка,Денис е на Нан,но вече 4-творката.Аз обаче не съм много запозната с другите млека,понеже той сука допреди 5 месеца и просто му купихме това после.Хареса му,пие си го и мисля да продължа с него.
Melly.G,защо не се обади,мила?Толкова щеше да ми е приятно!Вземи сложи една снимка да те позная поне аз следващия път!
Сложииих, там, в общата папка, а не в тази с пупите:)

Общи условия

Активация на акаунт