Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 141
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Barbera  Joy ами каквото се падне, то ще реши кога да излиза от корема  hahaha

# 436
  • Варна
Aaa,аз за децата нищо лошо не казвам . Те ще са си наши  Mr. Green Говоря по принцип за мъжете  Wink

# 437

anghella мъжете Деви не са капризни само от към храна. Аз колкото мъже познавам все с големи изисквания  Crazy

Мале само това ми липсва. Моят мъж-рак е адски капризен към храната, трябва само аз да му готвя, не харесва нищо където и да отидем. Като ходим на гости само ровичка из чинията и нищо не яде  ooooh! Остава и дребното да се пръкне такова  Thinking Хем по бащина линия, хем по зодиакална  Joy, шанса е много голям  hahaha

# 438
Хаха, еми аз и мъж ми сме родени на 5 септември, мъ сме си яки... Mr. Green /скромно/.
За хавлийките Аз имам български памучни от панагюрище. Много съм доволна!  Peace Нещо не мога да намерия линк с хавлиите....С качулка са, ушички и очи.

Уфф днес корема така ме е напънал, явно се разтяга, бебето е в някаква странна поза имам чувството, че ще ми се скъса корема  Crazy

# 439
Santex, хемоглобина ти е супер. Не се тревожи, нямаш нужда от лекарства. Салатката при всички положения ще ти дойде добре. Днес на Колхозния имаше хубаво цвекло, дето не мирише на пръст. От един дядо го взех - пише "вкусно цвекло"(вярно е вкусно) Температурата скоро д я сваляш.
Даная, за моженето може, но по принцип водата не е хубаво да се преварява в микровълнова, защото и се нарушава структурата и става мъртва вода. Честно казано на мен бързо ми омръзна да преварявам и скоро минах на девин розово етикетче. Пък той пропи вода на 1г и 2м., което не ми попречи да варя вода всяка сутрин, докато навърши 6м с надеждата че днес ще пие.
За микровълновата е важно едно нещо със сигурност - вие и бебето да не сте наоколо като топлите в нея.
За зодиите докато си мислех че ще е момиче, бях решила че ще отлагам до последно секциото да влезем във везни. Но за момче и двете са хубави, като аз лично предпочитам девата, защото са отговорни и последователни, за съжаление и предвидими (но жена му някой ден определено ще ми е благодарна че съм избрала стабилната дева пред любовчията везни). За предирчивост - предирчиви са си. Но всички си имат и + и -. Виж за храната във всяка зодия си има капризи. Аз познавам и Козли и Раци и Телци все подбират какво да ядът, ожениха се със списък с по 10 ястия на мама. Ама гладът голям лечител излезе. Тъй че свеки е виновна Mr. Green
За хавлиите определено две, особено за момчета. Вярно е, пикаят на фонтан пикльовците му с пикльовци  Joy Усещам, че на Нико ще му е много весело. На 5г възраст пикльо и пръдльо са особено забавни неща.

# 440
Едно голямо, ОХХХХ  Simple Smile олекна ми!
Във Фемина ме успокоиха - наистина има изоставане, но е със 6 дни (не както доки каза 1 с. и 5 д.) и било абсолютно нормално, т.к. в цялата бременност са допустими периоди на бърз растеж или изоставяне, като е важно тия "аномалии" да са в рамките на допустимите отклонения, а ние сме в тях, така че мога да дишам спокойно. Всичко на беба й е ок, само дето е по-малка...абе то е ясно, че на мама ще прилича - джобно гадже  Laughing. Наистина ми олекна, момичета и сега съм хепиии  Wink

Казаха ми още, че когато бебо е в седалищно положение има вероятност главата при преглед да се фиксира под наклон и размерите да не са точни, т.е. да показват по-малки стойности. Така че да си знаете, ако човечето е седалищно разположено и ви кажат по-малки размери на главата, че има вероятност и да са го измерили неточно и не е нужно да се шашкате, както аз направих вчера! Ама пусто кекаво майчино сърце  Wink И Анхела беше права - още едно мнение, никак не е излишно, та дори и само за лично успокоение bowuu

# 441
  • Варна
Нашата бебешка хавлийка също мисля е на Панагюрище. Прибрала съм я обаче някъде. Много съм доволна, попива без грешка, с качулка. Мисля нея да ползвам.

# 442
Хахаха,наистина ли малчуганите пишкат на поразия Laughing.Значи да се заредя с две хавлийки.... Laughing
А бебешките шишета по колко мл трябва да са?Май днес ми е ден на глупавите въпроси Embarassed

mamanaalex , Hug

# 443
mamanaalex  Party браво!
Нашите хавлии са на Яна панагюрище и Азис бебе

# 444
danaya80 Калин веднага като се роди и го вдигнаха да ми го подадат се изпика и изака върху мен  Laughing
За шишенцата Аз имам и от 100мл и от 300мл. Абе хубаво е да имаш и малки и големи. Hug
mamanaalex    Hug

# 445
аз ползвам също хавлия на Панагюрище - по-тънка и по-дебела - супер са  Hug

Браво за прегледа mamanaalex

Скай - много ме развеселяваш  Mr. Green

Даная - аз след дълго чудене, мислене за шишета - съм решила да купя 1 малко и 1 голямо  Mr. Green

не знам за какво ще ги ползвам, но с времето ще ми се изясни - вода ли, чай ли, кърма ли...  newsm78

# 446

anghella мъжете Деви не са капризни само от към храна. Аз колкото мъже познавам все с големи изисквания  Crazy

Веднага опровергавам ... моя яде всичко каквото му сложиш в чинията  Mr. Green Peace
Може и без месо да е ... важното е да се яде  Crazy

mamanaalexЧудесни новини  Hug

# 447
Фейт - дай боже всекиму такъв мъж, моят също е като прахосмукачка - вчера едни сурови мекици му сервирах - и той вика - сигурно искаш да ме умориш  hahaha ама ги изяде  Mr. Green

# 448
Mince , явно различни акушерки са ни водили лекацията  Laughing Тази нашата беше много надъхана и каза, че не разрешава никой с цивилни дрехи да влиза при майките. Но каза, че е на работа до 16:00 и след това си правят каквото поискат  Mr. Green Пък аз мисля да лежа ако може на 12ти етаж и мисля да се възползвам от това след 16:00, стига на майчето  в стаята да не й е проблем  Grinning

# 449
и при нас не пускат с цивилни дрехи мъжете, затова искат да си носят хирур.облекло от аптеката - чехли, маска, халат и шапка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт