Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 145
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Така е, и розова ще ползва  hahaha вече се пробвах да я поръчам, пък ще видим, дали ще ме огреят в скоро време  Mr. Green

все пак е 140/70см с качулка - пише от 0-5 години  Heart Eyes

Анхела, голям си бързак ей  hahaha. Тъкмо щях да ти пиша да не бързаш да поръчваш.Реших да им звънна да попитам има ли вариант да се появят в наличност синята или жълтата. С много любезен господин разговарях и сега чакам обаждане. Зарази ме и мен с тази хавлия, поне една ще взема и аз.

Ел.кана Не преварява водата,а само завира и изключва,преварена трябва да е вряла поне 10 минути след завирането,за микровълновата нямам идея,най-добре е на котлона.
Мен нещо ме друса паниката с тия земетресения,всичко живо казва че има аналогия с Италия,а днес там е ударило яко над 6 по рихтер,тук сутринта е имало в Перник 4,5,не съм усетила нищо,но мисля някакви варианти да бягаме временно от София,незнам,егати и ужаса!

Абсолютно вярно, ползвам я само за готвене, ако ми трябва гореща вода.
Аз го усетих това, още бях в леглото, направо вече  ooooh!. Тъкмо бях се успокоила и забравила. Чакам детето да се върне от зелено училище и се изнасяме двамата при баба и дядо в Шумен.

# 421
danaya80 много ме замисли с тази количка, аз преди месец два видях тука една мама да бута такава количка и се убих да се вглеждам да разбера каква е, ама бременния ми мозък после сигурно е забравил да я провери Simple Smile Сега ще проучвам въпроса обстойно, че няма много мнения за тази количка, ще потърся за марката като цяло...А бях толкова убедена в Кенгуруто дето съм си харесала ама 4 кг по-малко са си 4 кг Simple Smile Има време ще го мисля Simple Smile
Фейт да не стане само сега с ОБ както с ВМИ след ремонта, визирам това че е било претъпкано, нямало е къде да настаняват родилките и персонала е бил претоварен...Една позната е раждала долу горе в този период във ВМИ и каза че едвам са намерили къде да я сложат да ражда и се радвали много, че искала вип зала, защото иначе нямало място.
Анхелка аз бих ти препоръчала да вземеш и една резервна хавлия за бебо, че от мама и една приятелка знам, че момченцата обичат да пишкат като са голи и след баня, а хавлииките са дебели и сънхат бавно...аз затова имам две, но едната е твърде розова, а нашия татко е фанатик на тема цветове за пола на бебето(майка му е искала да е момиче и е ходил с дълга коса и много е приличал на момиченце и сигурно от там го тресе Simple Smile ) и мисля да мина през Лидъл да погледна май сега имат една промоция на комплект хавлиики уж са 450 гр памук ама ще видим Simple Smile
Аз също спечелих награда от Бепантен ама не съм я получила...Вие как разбрахте, че е дошла ?

# 422
Благодаря момичета за съветите  Hug
Мартичка - спокойно аз вече им писах мейл сутринта и ми отговориха, че имат само розова - намерих я нова в англ сайт 30 паунда - сега само чакам да ми потвърдят поръчката, че в сайта не се справих и затова пиша по мейлите  newsm68

пиши после, може и по телефона друго да кажат Grinning

# 423
Здравейте момичета!
До майчин дом има бебешки магазин Дундьо на два етажа. Бързахме и не можах много да разгледам, но хората бяха много любезни. Това е сайта им от визитката: www.dundio.com.
Казаха още, че имат богат избор на колички и попаднах на тази http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Jane/Unlimit/Jane-Unlimi … ght-J40-2010.html . Някои дали е чувал някакви отзиви? Simple Smile

# 424
Рошличка,от пощата ще ти пратят покана, за малък пакет. А и на мейла преди седмица, две ми изпратиха писмо,че я изпращат.

# 425
Фейт да не стане само сега с ОБ както с ВМИ след ремонта, визирам това че е било претъпкано, нямало е къде да настаняват родилките и персонала е бил претоварен...Една позната е раждала долу горе в този период във ВМИ и каза че едвам са намерили къде да я сложат да ражда и се радвали много, че искала вип зала, защото иначе нямало място.

Няма такава опасност ... място има много. Днес бяхме 18 момичата - могат да приемат всички ни барабар с още толкова  Mr. Green ... държат родилките само три дена.  Heart Eyes
Скрит текст:
Също така тези от малцинството ги слагат в отделни стаи  Flutter
Може и таткото да присъства - безплатно е  Peace

# 426
радвам се, че и в БГ има безплатно за таткото  Hug някой беше казал 200лв - направо  #Crazy

знам, че не всички искат таткото при раждане - но според мен - все някакси ще ни помага  Mr. Green

# 427
В тоя ред на мисли се сетих..
Mince спомняш ли си в Майчин дом като говореха,че в началото на раждането бащата може да седи в родилната зала ама нали по време на същинската част -не..та споменаха ли дали е платено или не?Нещо нямам никакъв спомен.

# 428
  • София
Здравейте,
днес даваха по БТВ Лейди за децата и зодиите- гост Алена.
И най-хубавата част е,че най-лесно се гледали деца от зодия Дева  angel008.
Били кротки, отговорни- единственото е,че не показвали любовта си,но това не означавало,че не обичат. И имали проблеми с общуването с противоположният пол, но родителите не бивало да се намесват,а да ги оставят сами да преодолеят този проблем.
 piasyk
Прочетох, че някоя от вас си купила Тоник/извинете,че не запомних коя/-знам, че Тоник не е хубаво да пием по време на бременност,за съжаление:
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=2953
 Confused

# 429
Здравейте,
днес даваха по БТВ Лейди за децата и зодиите- гост Алена.
И най-хубавата част е,че най-лесно се гледали деца от зодия Дева  angel008.
Били кротки, отговорни- единственото е,че не показвали любовта си,но това не означавало,че не обичат. И имали проблеми с общуването с противоположният пол, но родителите не бивало да се намесват,а да ги оставят сами да преодолеят този проблем.
 piasyk

Ех, че го изтървах ... ама свиркайте като дават такива интересни работи по ТВ  Mr. Green

Иначе мъж ми е Дева, живот и здраве и малчо ще е Дева  Praynig  Heart Eyes

# 430
Анхелка , аз бях пускала преди линк за една хавлийка , ама ще се поврторя  Mr. Green  http://www.minene.bg/product.php?ProductID=7 - аз имам 2 за баткото , много съм доволна. Ще се изпозлват до 1ви клас сигурно. За мен тези бяха една от най-добрите ми попадения   Peace

Аз не изпоалзвам микровълнова за детето. Преварявам вода на котлна, топля и храната там . Бяхме с ел.стерилизатор и сега пак така ще процедирам.

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 01:44 от rossy-pm

# 431
аз искам малчо Лъв - таткото е Лъв  Mr. Green само, че трябва да се роди 10 дни преди термина ми - до 22август е Лъв

а за Дева - брат ми - мога да кажа, че е много капризен към храната  Mr. Green но все пак всичко е строго индивидуално   bouquet

знам Роси - супер е хавлийката - много пъти я гледах, просто исках да не е 50лв - затова поръчах тази за 37лв - ще видим дали ще я доставят Grinning

# 432
  • Варна

anghella мъжете Деви не са капризни само от към храна. Аз колкото мъже познавам все с големи изисквания  Crazy

# 433
Миленка , аз като бях на отворените врати имам спомен, че казаха, че таткото не може да бъде никъде другаде освен в чакалнята пред родилна зала. Че дори и платено присъствие май няма на таткото там  newsm78 Може и да се бъркам, но такива спомени имам  Thinking Дори и никазаха, че ще види бебчо на виждането на следващия ден  Crazy Което пък на мен не ми хареса, защото ми се искаше веднага ако може да я види  Mr. Green Но каквото такова  Laughing Но явно има изключения от правилото. Защото една акушерка, която е на 12 етаж ни каза, че няма право свиждането да се провежда в отделението и никой не може да влиза,  а пък развеждайки ни из стаите, излови един татко при жена си  Mr. Green

# 434
Миленке, да, казаха, че бащата по някое време може да е с теб в родилното, обаче при самото раждне НЕ, и те такава опция изобщо нямат! Мечето е много сладко!  Party
 Стаси, а на нас ни казаха, че няма никакъв проблем таткото да влиза при жена си, и ако е дошъл извън проемното време, никой няма да го върни!

Общи условия

Активация на акаунт