Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 156
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Чики, много хубави снимки, чакаме сватбените  Heart Eyes
Зори, много си нежна и хубава  Hug

Момичета аз като една раждала искам само да дам един съвет, а всеки сам си преценява.

Раждах естествено, дълго (14 часа) и тежко, болна с температура. Но въпреки всичко сега нямам никакви притеснения и страхове, и никога няма да посегна да пия нещо за да облекча уж раждането. Раждането е естествен процес, но не е и шега работа и всеки организъм реагира различно. Билки и различни добавки както могат да помогнат, така могат и много да навредят. Недейте да вземате нещо под влиянието на "една жена ми каза". Винаги се консултирайте с лекар за всяко едно нещо което приемате, дали е билка или хомеопатия. На своя глава и база как на някой му е помогнал не се подлъгвайте. Скай е дала много хубав цитат. Всеки сам решава за себе си, но все пак мислете хубаво...

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 21:58 от Мартичка

# 496
Добър вечер тумбачета Simple Smile
Днес цял ден от хойкане не ми остана време да ви чета и пиша.
Анхелка чакаме те в слънчева (от днес) Варна.
Да ви се похваля днес ме заведоха в един склад за бебешки дрешки, завивки, хавлийки и др. подобни.
Малко е труден за намиране и обяснение, но обещавам скоро да отида сама и да ви напиша точния адрес. За мамите от Варна мисля, че ще е полезно. Всичко е българско и с добро качество, а цените са много добри.

# 497
Лъки аз не бих взела от Джъмбо. И без това ми трябва едно шише за вода ще взема нещо по попюлар. Аз съм раждала в АГ. Може да отида на ден на отворените врати просто профилактично. Иначе всичко ми е ясно. Ще раждам там заради неонатологията, която за мен е много важна. Там изражда и лекарят който съм избрала за сега. С две думи при мен дилема няма.
За лекциите аз на рекламни лекции не обичм да ходя. Мисля да видя събитията от седмица на раждането и да посетя някое останало събитие по програмата. Ако искаш да се уговорим. Иначе ЛЛЛ и клуб Цветове са ми интересни. Днес взех теорията и ми остава практическия шофьорски и ще съм по свободна за всякакви срещи.
cassiopeia_vn ще чакаме да споделиш адреса на склада

# 498
здравейте и от мен,аз днес цял ден по улиците магазини и кафета,а накрая един час в залата малко пътека бавно ходене за раздвижване,не мога полудявам ако не се движа #Crazy
там ми е много добре,жадно гледам мацките на аеробиката и едвам чакам да се върна в залата Peace

# 499
  • Варна

Канела все едно говориш за моя мъж и той е Телец  Simple Smile А за Девите изобщо работата не опира до храната. Говоря за много по-сериозни неща  Mr. Green
Анхела  тоя магазин Бебчо вече може да се каже, че е затворен. минавам всеки ден от там.Като беше срещу болницата му вървеше много, но вече е зле.
Скай,  аз от твоя хомеопат пък съм супер недоволна. не стига, че мънка и трябваше да му вадя думите с ченгел от устата, ами и се мисли за най-важния на света. Не, благодаря  Naughty

Аз още ничщичко не съм купила за бебето. Една количка харесах дето е излязла миналия месец и в никой магазин не мога да я открия Crazy

# 500
ама как без да знам просто забравям,ама само като видя тумбачетата и вече знам кой какво чака хихихи мамите с момиченца са по обло закръгленки,а мамите с момченца са по заостренки  Hug много сладко на всяка познах Peace многоооо са ви сладки пупите
аз качвам една да ме видите във фитнеса каква съм жабка Mr. Green

# 501
аз съм овен-по претенциозно същество от мен няма и така съм от малка-гладна ще си ходя ама няма да ям какво и да е Naughty и не е само за храната-дрехи,обувки,музика лелеллел всичко Blush
мъжлето ми е лъвчеее Crazy уникална зодия за мъж!!!! непретенциозен,верен дашен и многооооооо борбен Hug много си го обичам
девичка пък нямам нито един познат newsm78 нямам въобще мнение newsm78 не знам как се гледат какви хора са изобщо,знаех само,че везни не ща да е Whistling и то мъж хахахах

# 502
  • shumen
Момичета как сте?
Честито завръщане на Чики от меден месец.
Фейт и аз се кефя много на бодинцето.Мисля тези дни да купя още неща.

# 503
Касиопея, чакам с нетърпение да кажеш за склада.

Въпрос и към мамите от Варна. Има ли такива, които мислят да раждат в АГ или Окръжна болница. Събирам мнения. Някой смята ли да ги посети в ден на отворени врати?
И още еди въпрос. Всеки път на ЖК ми дават покана за някаква среща- лекция в Пиано бара на Комплекс "Явор" в Младост. Говорели за стволови клетки + малко реклама на продукти. Някой да е ходил случайно? Или да има желание да отидем? Срещите се провеждат само в съботни дни, към 10-11ч. За Юни месец датата на моята покана е 16.06.

Аз мисля да раждам в ОБ. За отворените врати - много съм ЗА. Все отлагам с идеята, че си чакам таткото да се върне и да го помъкна с мен, че после много зор виждам да убедя дървения философ в това, какво са ми казали. За другото в "Явор" - вече бях на презентация за стволовите клетки в МОЛ Варна. Бих искала да мога да го направя, но на този етап просто не мога да си позволя подобен разход.

Колкото за зодиите Simple Smile С мъж "Стрелец" не се живее лесно, но поне винаги е интересно. Капризен е за храната, но поне си я приготвя сам. Като не иска да яде нещо, просто си прави друго.

Ами, аз съм ДЕВА. Още една себеподобна само ми е добре дошла - ще се разбираме без думи. Да му мислят околните. Просто Девите никога не са това, което изглеждат на пръв поглед.  Sunglasses  Търпеливи до глупост, но като подпалят фитила, дори "огнените" си търсят къде да се скатаят. Под привидно резервираната им външност има много емоции, но те преди всичко са подчинени на хладния разум. Болезнено чувство за справедливост. Това важи за всичко. Обикновено околните страдат заради критиката им и си мислят, че Девите са с мнение за себе си, че са перфектни. (всъщност, не рядко наистина са Wink ), но повярвайте няма Дева която да бъде подложена по-дълбок анализ и по-голяма критика от тези, на които се подлага сама. Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 23:09 от Agira

# 504
и аз съм Овен, като цяло не съм много претенциозна, но съм перфекционистка. Като реша, че нещо трябва да стане по определен начин и планини обръщам, за да стане... или искам нещо конкретно - ако не е точно същото, никога не съм наистина доволна. Но пък ъм се научила да се съобразявам с другите. Майка ми и тя е "овен" и често ни е трудно да сме в консенсус, но пък баща ми и сестра ми са "деви". Agira го е казала много правилно, не са претенциозни, спокойни хора са, изпипват всичко, но си имат достонство и чувство за справедливост. Понеже и аз съм принципен човек - ми е упер лесно да си общуваме Simple Smile
Колкото до "стрелеца" - мъца ми е такъв. В началото изобщо не си представях как ще се погодим с него, но е факт, че след почти 5 години не сме имали нито един скандал Wink Всеки си има своята територия и се съобразява с другия... Мисля, че това е най-важното, а не точно зодията на човека ! Лека нощ от мен!

# 505
Привет,
Аз съм Коза  Mr. Green и много се интересувам и гледам за зодиите  Laughing Девата е една от любимите ми зодии, както и Рибите.
С мъж  hahaha Скорпион - на всяка манджа - мерудия, винаги намира какво да изкритикува, че може да е по-добре, обаче си омита цялата чиния.
Chiki - много хубави снимки и Честито   bouquet
Milena_87 покупките ти са страхотни, много сладки бодита.
За хавлийките - тази на Вис Виталис, която бяхте постнали е много хубава и си заслужава - но трябва да се дебне, защото много бързо свършват като заредят - показателно дали си струват.
Пожелавам много слънчево време и приятни разходки през следващата седмица - ще Ви чета и пиша като се върна.

# 506
Дааа определено овните са много силна зодия Whistling
Чепата перфекционисти и винаги искат точно това,което искат и нищо около хаххаах
За козия рог имам лично мнение брат ми е ,и смятам ,че са трудна зодия ,но определено хубава Peace
Дано девичките са ни добри деца,напористи и да ги гледаме лесно и с песен хихихи

Eто малко за девата:
Това са много разсъдливи и подвижни деца. Бързо усвояват нови навици и са много очарователни. Рано проговарят, по-лесно и по-добре от връстниците си. Те се развиват по-бързо и трябва да получават информацията на малки порции и в подходящ вид. Добре е да прекарват повече време на открито и да им се създава грижа за нещо – цветя или животни.

Мъжът Дева
Мъжете Деви обикновено са изключително съсредоточени към външния си вид – фитнеса е едно от любимите им занимания. Според собствените им представи, за да изглеждат добре трябва да са поне като четирикрилен гардероб – предимно мускули и тук-там – жили. Има и изключения, разбира се.

Жената Дева
Жените Деви се познават отдалече – те са истински хамелеони. Могат по такъв начин да променят физиономията си, да си служат с такива мимики и жестове, че не е нужно дори да ги слушаш какво говорят, всичко изразяват с подходящи движения.

Косите им са прави, събрани и подредени, очите са големи, тъмни, наблюдателни. Веждите са леко дъгообразни, почти прави, очните ябълки са ясно очертани, кожата им е бледа и гладка, много чувствителна и много често с напредването на възрастта се появяват петна. Жените, както и мъжете обикновено имат нос, който се отличава, в сравнение с останалите пропорции. На ръст на средни и често с поднормено тегло. Жените Деви обикновено са сговорчиви и отстъпчиви.

# 507
Скай , ама вярно за момченцата дето пишкат на фонтан (Марио и друго е правил на струя от повивалника  Joy Joy Joy ) Това са големи емоции  Joy Joy

Според мен няма много връзка между храненето и зодията...
Не познзавам жена Дева , надявам се да са готини хора , че беба май ще е Дева (може и лъвче , но май предпочитам девичка) .

# 508
Добро утро!Да е запиша рано,рано.Кой какво прави аз все на работа отивам  Laughing
Чики,честито!Пожелавам ти дълъг семеен живот изпълнен с много радост,хармония и разбирателство!  bouquet

# 509
Чики , честито! ПОжелавам ти много дълъг и щастлив семеен живот. ВИнаги се обичайте и живейте в разбирателство   bouquet И естествено пълна къща с деца  Hug
Аз отново не съм спала цяла нощ  Crazy Около 2 часа може би.... Бях убедена, че ще има земетресение.... Това моето си е чист мазохозъм вече  Laughing А пък и кошмар сънувах, та се събудих с възгласи "ПОмощ, помощ" Моят приятел такава помощ щеше да ми даде  Laughing, направо му се искаше да ме убие като видя, че всъщност нищо няма  Mr. Green А бебка рита като полудяла, мести ми корема, както си поиска. Както и да легна, все й е неудобно  Laughing Но аз такава си я харесвам, винаги активна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт