Няма радост по-голяма, да тупка сърце под сърцето на мама! Септемврийки 2012!

• 25 127
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
скай, много благодаря, че изнамери цитата от хомеопата. Сега ще търся мнения пък за него Hug Благодаря и за рецептата Peace
последно и аз давам линк към арниката - изнамерих темата за раждането на Денят е прекрасен, където бях гледала др Михайлов и после четох доста по въпроса.
http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen/videos/video/18251827 … _kato_biznes.html

Между другото цялото предаване може да ви бъде интересно. За арниката започва от 10 мин и 40 сек. Hug

Сега, за коритото - аз все още я къпя в едно обикновено корито, но на дъното от едната страна има картинка. Оказа се много ефектно. Все още ми разказва какво вижда на картинката и си играе, местейки водата отгоре:) Слагахме го в началото на два стола. Беше ми много удобно, а и нямам излишно място за стойки. Наистина обаче повивалникът може да ти спаси кръста. Аз ползвах за целта една малка, но висока дървена маса, сложихме и сгънато одеяло и чаршаф отгоре и ми вършеше чудесна работа! Даже си мисля, че беше доста по-голяма и съответно по-удобна от повивалник. Ще ползвам пак нея. Сестра ми си сменяше памперсите на децата на леглото - пълен кошмар, особено за скоро раждала жена.

# 511
  • Бургас
Добро утро, момичета!Данайче не си само ти. И аз ходя на работа. Чакам мъжа ми да се оправи и да ме метне до там. Иначе, като не е със служебната кола си взимам тумбака и ходя чак до бившия завод Спартак Simple Smile

# 512
EE Barabera няма как всички да са доволни от някого.  Peace Но на база опита ми с хомеопати, по класически от този няма. Което пък за мен е най важното Simple Smile Иначе познавам и някой далеч по приятни сред тях, но пък одисеите покрай лечението ми при тях могат половин форум да напълнят. Свят голям хора всякакви. За това и по рано писах - което е добро за едни не е толкова добро за други. По важно ми беше да схванете идеята за Арниката. А даденото описание точно отговаря на принципите на класическата хомеопатия. Кой при кого ще се лекува си е негова работа.
За пишкането на струя - аз слагах бархетна пелена на повивалника отдолу и тензухено парче отгоре, докато го оправя. Защото като се изпиша и опикае току що облеченото боди, седва всичко наново - миене преобличане и и всьо. Така опикаваше само пелените и правеше по малко поразии.

# 513
Добро утроооо  Hug

Stasy87 Трябва да се успокоиш малко ... не е добре за теб целия този страс  Hug

# 514
Добро утроооо  Hug

Stasy87 Трябва да се успокоиш малко ... не е добре за теб целия този страс  Hug
Аз тъкмо се успокоя и гледам да върша нещо друго, за да не мисля... и току що пак земетресение... Горкото ми бебенце  Tired

# 515
Аз тъкмо се успокоя и гледам да върша нещо друго, за да не мисля... и току що пак земетресение... Горкото ми бебенце  Tired

Да, по БТВ на живо гледам ... и казаха за труса  Whistling
Пък бебчето нищо не усеща ... ти достатъчно го друсаш като ходиш и правиш другите си ежедневни неща  Crazy Труса го усещаш само ти  Hug

# 516
  • София
Добро утро  Hug
Преди малко пак ми се разлюля спалнята докато ви чета Blush Поредното земетресение

# 517
Аааа тя труса не усеща, чак ми се иска да съм на нейно място  Grinning Дано не я стресирам само много, добре че ми е активничка да не я мисля какво й е Hug Ще се успокоявам, няма къде да ходя, то ще мине все някога, пък и след 20 дни заминавам за 1 седмица  Mr. Green

# 518
zornitsa85, на 100% съм решила да райдам във вми, но не знам дали да правя избор на екип. За сега събирам инфо за докторите там.

# 519
Sky, мерси за отговора. Аз като лично усещане също съм се насочила към АГ, но повечето хора около мен искат да ме убедят за ОБ.
За шишетата ясно, аз им се зачудих,че са от стъкло, а пък такава цена... Така или иначе сякаш съм се спряла на Нук, с Лъчезар ползвах Авент, но то и не беше някакво ползване. Наливах по 20-30 мл вода на ден, ако реши евентуално.
За датите за отворени врати не мога да се ориентирам нещо  Crazy Ако някой има инфо можем да се организираме да отидем евентуално.

За зодиите- и аз съм овне и всичко, което сте написали важи и за мен. Понякога чак аз се дразня от себе си  Mr. Green За бебето сякаш предпочитам да е везничка. Синът ми е близнак, а доколкото ми е известно близнаци и деви хич не мелят брашно заедно  Whistling А все пак искам вкъщи да има мир  Laughing

# 520
  • Варна
Sky, незнам за твоя хомеопат, но ние у нас се лекуваме само с хомеопатия и от 5-6 години никой не е пил антибиотици. Освен това знам, че си имат някаква война класиците и боаронците и се плюят един друг. Аз по принцип не им вярвам, защото повечето са мошеници и правят някакви схеми с години да ходиш при тях, за да ти вземат парите. Естествено ако има някакъв по-сериозен проблем не може да се оправиш само с билки, колкото и да е добър хомеопата ти, най-много да стане по-зле (защото има и такива случаи). Аз бих казала, че най-доброто лечение е превенцията (ако е възможно).  А за арниката, ние толкова много боклуци поглъщаме и без да знаем, че се съмнявам да навреди чак толкова. Освен това явно е изпитано и досега няма оплаквания  Mr. Green

# 521
Добро утро Simple Smile
Ходих наскоро да разглеждам шишета. Показаха ми някаква нова(не знам колко е нова)серия на Авент -златна. Пластмасата била без някакви ведни съставки в нея и след като ги проуча още малко, мисля да се насоча към тях. А и разликата в цената беше само 1.50. Стъклените по принцип са по-качествени, но на мен ми идват тежички.
Чики честито:) Само красиви рози с по-малко бодли да има по пътя ви от тук на татък.   bouquet

# 522
Добро утро!!!
Да успокоя работещите мами - не сте единствени Sad Вече почвам да драскам дните до началота на майчинството, а като си помисля каква ентусиастка бях в началото, мислех си да работя до последно, да почина една седмица и да ходя да раждам newsm78 newsm78 hahaha hahaha
Алексис, гледам твоят термин е само 3 дни след моя, може да се засечем някъде по стаите Grinning

# 523
Ето какво намерих за Дни на отворените врати в страната  Heart Eyes

Лекции за родители и отворени врати в АГ болници през юни 2012

# 524
stefiss_1978 На мен ми показаха, някакви изцяло от силикон. Супер безвредни, антибактериални али бали...Взех едно стиснах го, то е меко, и се зачудих като бебето го стисне едно силно как струйката с течността ще му се засили и може да се задави.
Чики Честито! Или по-точно ГОРЧИВО!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт